Inace to sto nema musb konektor ne znaci ama bas nista jer postoji servisni kabl pa se ne mora nista "izvlaciti".
Nedostatak musb konektora kod Nokie nije nista novo.

Pre mesec dana otkazali su tasteri na jednom
  Pre mesec dana otkazali su tasteri na jednom   ( zelena slucalic, meni, gore, dole, desno), a pre neki dan i na drugom telefonu
  ( zelena slucalic, meni, gore, dole, desno), a pre neki dan i na drugom telefonu  ( crta za otkljucavanje i taster 7). Mislio sam da je problem u tastaturnoj ploci, pa sam kupio drugu, povoljno/polovno (300din). Medjutim i dalje ne rade istit tasteri
  ( crta za otkljucavanje i taster 7). Mislio sam da je problem u tastaturnoj ploci, pa sam kupio drugu, povoljno/polovno (300din). Medjutim i dalje ne rade istit tasteri  
  ) Onda prorade svi tasteri i sa starom i sa "novom" tastaturnom plocom. Predpostavljam da je problem na samoj ploci telefona u dzeku ili slicno. Ima li spasa, da li mozda sa necim da poprskam ili nesto trece. Iskreno jesu oni za penziju ali su mi prirasli srcu
 ) Onda prorade svi tasteri i sa starom i sa "novom" tastaturnom plocom. Predpostavljam da je problem na samoj ploci telefona u dzeku ili slicno. Ima li spasa, da li mozda sa necim da poprskam ili nesto trece. Iskreno jesu oni za penziju ali su mi prirasli srcu  Do danas jedino ulaganje je bilo u bateriju posle 3 godine. Vizuelno su u odlicnom stanju, zvuk i kamera i dalje perfetni.
  Do danas jedino ulaganje je bilo u bateriju posle 3 godine. Vizuelno su u odlicnom stanju, zvuk i kamera i dalje perfetni.