S4 mini ili S4 Zoom?Ili nesto trece?
S4 mini ili S4 Zoom?Ili nesto trece?
Uzecu u Vipu ili S4 zoom ili S4 mini,e sada koji je generalno bolji,brzi,koji ima bolji ekran?Da ako mi se ne dopadne da mogu odmah novog da ga prodam za preko 300 eura,a o kameri na S4 zoom ne bih puno da pricam,verovatno nema mana,opticki zoom 10 puta,16 mp kamera,profesionalni fotoaparat u telefonu.Nekome je ruzan i glup ali po meni savrsen uredjaj.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: S4 mini ili S4 Zoom?Ili nesto trece?
Teško da neko može da napravi poređenje iz prve ruke, jer se S4 Zoom tek pojavio u prodaji i verovatno ga još niko sa foruma nema. Stvar je jasan oko ova dva model, ako je kamera prioritet onda S4 zoom, u suprotnom S4 mini. Ako ti je bitno samo da ga prodaš što pre, onda mislim da ćeš brže prodati S4 mini.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
S4 zoom verujem da nema niko i da se tesko prodaje na oglasu. Upravo sto je foto aparat sa opcijom telefona, mislim na dimenzije. Meni je veoma zanimljiv. Ali bih pre uzeo nokia 808 i neki jeftin wp.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Mislim da si sam sebi dao odgovor.....dule88 napisao:a o kameri na S4 zoom ne bih puno da pricam,verovatno nema mana,opticki zoom 10 puta,16 mp kamera,profesionalni fotoaparat u telefonu.Nekome je ruzan i glup ali po meni savrsen uredjaj.
D500&E71