nokia e7 ili n8?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
miso_p
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 13:50
:: nokia e7

nokia e7 ili n8?

Post od miso_p »

ne mogu se odluciti koju nokiu da kupim n8 ili e7? mozete li mi pomoci i podjeliti sa mnom iskustva koja imate koji je telefon bolji i koji telefon da kupim? poz i hvala unapred

gdrazen
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
:: SG NOTE 1 N7000
:: SG NOTE 2 N7100

Re: nokia e7 ili n8?

Post od gdrazen »

Ni jedan.....

Uzmi android bilo koji i imas telefon, symbian ti je vec dugo mrtav OS, ja imam N8 u vrhunskom stanju i ne mogu ga se nikako rijesiti, sem stvarno nenadmasene kamere nema nista drugo.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

miso_p, Navedi šta ti je potrebeno od telefona, pa možemo da ti predložimo i neke druge modele. Kao korisnik N8 imam samo reči hvale za taj model, perfektna kamera, odličan zvuk, jako dobar kavalitet izrade, ali nažalost symbian je mrtav OS, ima za njega aplikacija, ali sada već opasno zaostaje za androidom. Takođe app koje postoje za Symbina Belle nisu tako dobro urađene kao za android.
Dakle, ako ti je potreban smartphone da bi isntalirao veći broj app i ako je primarna stavka surofvanje internetom onda definitivno bi trebao da razmisliš o nekom androidu. No,ako je multimedija u prvom planu, dobra kamera i odličan zvuk i ako je budžet ograničen na 100-130 evra onda mislim da je N8 odlično rešenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Kupi E7 i ne brini,veruj mi.Za male pare odlican telefon,ako ti ne treba Android i igrice ovo je super model za 100 eura.Kamera u rangu S3,provereno,imao sam u isto vreme oba modela i nema razlike,cak su detalji bolji na E7 modelu.E7 ima odlican HD video za snimanje koji je odlicnog kvaliteta,bez ikakvog seckanja.Takodje pusta hd filmove,bez ikakvog seckanja,a pusta filmove do velicine do 2 gb-a,provereno.Ja sma imao dosta hd spotova i cesto ih pustao,kao i filmove,samo pazi da nije raskliman klizni mehanizam,to je vazno i najbitnije.Baterija u proseku 24 sata,za net nije bas brz ali moras instalirati mini operu i bice mnogo brzi net.Kupi i ne misli.

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Nikako ne može biti bolja kamera na E7 u odnosu na N8 kada je to EDOF kamera koja nema AF već je fiksni fokus. Jedina prednost E7 nad N8 jeste hardverska qwerty tastatura i 0.5 inča veći ekran. Kamera ni u ludilu ne može ni da se približi kameri na N8 a kamoli da bude bolja.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

+1 glas za N8 ako bas mora neki od ova dva. Odlican ekran, jos bolja kamera, a po kvalitetu izrade mnogi noviji uredjaji mogu samo da mu zavide. E sad to sto ima mrtav OS je vec druga prica i trebalo bi nam jos informacija da bi mogli mozda da te uputimo na neki Android ili WP uredjaj.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: nokia e7 ili n8?

Post od toda81 »

I ja sam u ovoj kombinaciji pre za N8 varijantu, mada kao sto je kolega vec rekao mozd aje bolje da malo razmislis o nekom android uredjaju ili eventualno WP, mada sam ja iskreno za android jer imas mnogo vise mogucnosti nego sa starim dobrim symbianom. Mnogo vise zanimljivih i korisnih aplikacija ima na androidu, a i na xda forumu mozes da nadjes puno kuvanih rom-ova koji ce te oduseviti izgkedom, a root i ubacivanje rom-ova je pravo zadovoljstvo, bar meni
Note IV N9100 dual

MadScientist
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
:: Alcatel OT 995
:: Nextbook Premium7 SE
Kontakt:

Post od MadScientist »

Imao sam E7 neko vreme i zaista je dobar telefon, mada sad vec poprilicno mator, tako da bih ti pre preporucio N8 jer sam uvek imao problema sa flat kablovima kod slider Nokia. Uz to se slazem sa ostalima da bi mozda bilo bolje uzeti nesto novije.
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black

miso_p
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Sep 2013. 13:50
:: nokia e7

Post od miso_p »

hvala...ipak sam se odlucio mozda za htc desire 500 ili huawei ascend g510...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

miso_p, onda svakako desire 500, jer u svakom smislu je bolji od g510. Tu makar nema dvoumljenja. :wink:
D500&E71

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

miso_p, U toj dilemi Desire 500 je apsulutni pobednik, dosta je bolji od g510.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: nokia e7 ili n8?

Post od toda81 »

Desire 500 dobija moj glas
Note IV N9100 dual

Odgovori