Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ma ja nemam pojma bilo sta od toga da uradim , mozda sam instalirao neku igricu. Ali mi se to prvi put danas desilo i to dva puta pa zato pitam, evo sad cekam da vidim dal' ce biti treci put...
Sto je najgore, nije ni root-van telefon, sve je fabricki. Ali ovo je fenomen, napunio sam ga do 45% oko 23h a sad imam neverovatnih 47%. izvadicu je sad pa cu ga napuniti nocas i videcemo sutra kako se ponasa, ali je definitivno pobrljavio skroz
Hvala N!
odradio sam ovo sa vadjenjem baterije i potpuno je promenio sliku koriscenja baterije od poslednjeg punjenja, ostavicu ga tako do ujutru pa cu napraviti slike ekrana, sad uopste ne pokazuje ono od pre vadjenja ( da se baterija sa 45 dopunila na 47 za par sati sama od sebe), kao da se ponasa normalno. Okacicu slike sutra, show
Svidja mi se ta nova baterija koja je odradjena na konceptu samodopunjavanja, tj da na moze da se istrosi i da se od korriscenja sama regenerise i dopuni. Dao si mi dobru ideju na cemu treba raditi i taj izum bi pomogao korisnicima sirom sveta da ne nosimo pu.jac u dzepu bilo gde da krenemo Salim se malo druze, mada nije situacija za salu tako da ne zameri zbog toga. Ovo je bas uvrnuta situacija
@marebrus u buduce (moj savet) restertuj telefon bar jednom dnevno. Mozda ti je nesto radilo a da nisi ni znao (i dalje ne znas ), tako da restart gasi sve sto je popaljeno i na neki nacin "osvezi" telefon....
Kad kazem restart mislim na gasenje i paljenje
Ma nemam sta da zamerim, nego sam se bas smorio kad je dva puta za dva sata samo pukla, kao da je nesto iscrpelo...
Jutros sam ponovo negde oko 4am spustio na ispod 20 i sve je bilo ok a za danas cemo videti. Mozda i ovo sa resetom jednom dnevno... bas je bila glupa situacija
marebrus napisao:Ma nemam sta da zamerim, nego sam se bas smorio kad je dva puta za dva sata samo pukla, kao da je nesto iscrpelo...
Jutros sam ponovo negde oko 4am spustio na ispod 20 i sve je bilo ok a za danas cemo videti. Mozda i ovo sa resetom jednom dnevno... bas je bila glupa situacija
marebrus, ovdje nešto definitivno nije u redu jer nije moguće da je ekran telefona radio a da prikazuje da telefon nije "budan" kao što se tu vidi na slikama. Prije servisa odradi reset svega i vrati na fabrička podešavanja. Ako se i dalje bude to dešavalo onda nosi na servis...
Definitivno cu morati, sto je najgore niej samo to sa ekranom. U jednom trenutku on sam dize procenat baterije iako telefon uopste nije na punjacu, vidi se lepo na slici. Sad cu da ga vratim na fabricko pa da vidim. A jutros mi je izgoreo za dva sata 30% baterije.
UTVRDJEN KVAR!!!
Bio sam danas u Samsungu i covek otvori poklopac baterije, pogleda bateriju i na keca mi kaze da je baterija crkla, nadula se sa obe strane. Sreca moja sto je jos u garanciji i sto nema fizickog ostecenja pa sutra idem u servis da jurim novu....
Hvala jos jednom svima koji su pokusavali da mi pomognu!
Ma da, a sto se ceka tri dana da gospoda utvrde da je baterija pukla... eeeeee, tri dana treba da neko pogleda bateriju i da kazu da niej u redu, a imam screenshot-ove za poslednjih nedelju dana i vidi se lepo sta i kako...
imam jedno pitanje na koje mi je potreban brz odgovor
Kupovinom galaxy-a s4 u kini dobio sam na njemu dva programa(neka navigacija i neki prevodilac) koje sam obrisao tako sto sam preko kompa sa usb-om spojio fon i obrisao ceo folder.
E sad pitanje je da li ce mi se ti programi vratiti(na svakom novo kupljenom s4 se nalazi taj program) ako mu odradim factory reset?
@Bodibiber ja mislim da hoce, jer je instalacija svih tih "fabrickih" aplikacija u samom sistemu...jedino da skines neki custom rom u kome nema tih aplikacija, ili mozda za neko drugo trziste
Sta pogledati kod ovog telefona kako bi se uverio da nije kinez?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, skini cpu identifier,pogledaj kako rade air sensori da li postoje sve opcije kao na pravoj s4-orci,skini najnoviju verziju antutu benchmarka,pogledaj kakav je ekran (uglovi gledanosti,dubina crne boje itd.)...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.