Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Ja nisam probao 4.3 i necu ako ga Biftor ne odradi
Note IV N9100 dual
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Motoman
То је био проблем са неким од првих 4.3 сад мислим да је сређено са новијим верзијама.
То је био проблем са неким од првих 4.3 сад мислим да је сређено са новијим верзијама.
Слобода или смрт
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 17. Sep 2013. 16:58
- :: galaxy s2
- :: galaxy s3
Pozdrav raja
Imam problem vezano za galaxy s2....Telefon se mnogo grije....nakon sto ga upalim radi par minuta i odmah "zaledi" ...mnogo se grije na mjestu ispod sim kartice....Kad stavim telefon da se puni izbaci mi zuti trokutic "visoka temperatura" i nista ne puni bateriju...pokusao sam zamijeniti konektor za punjenje nista, ista situacija.....
da li je neko imao slicnu situaciju, ima li telefonu spasa ili je sazrio za cekica.
hvala lijepo i pozdrav
Imam problem vezano za galaxy s2....Telefon se mnogo grije....nakon sto ga upalim radi par minuta i odmah "zaledi" ...mnogo se grije na mjestu ispod sim kartice....Kad stavim telefon da se puni izbaci mi zuti trokutic "visoka temperatura" i nista ne puni bateriju...pokusao sam zamijeniti konektor za punjenje nista, ista situacija.....
da li je neko imao slicnu situaciju, ima li telefonu spasa ili je sazrio za cekica.
hvala lijepo i pozdrav
- toda81
- Prijatelj foruma
daddan, meni se samo par puta desilo da se bas puno zagreje. Da li koristis neki rom ili si na fabrickom?
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 17. Sep 2013. 16:58
- :: galaxy s2
- :: galaxy s3
na fabrickom....negdje na nekom ino forumu sam naletio kao da im je to mana i da je ta popravka NAVODNO ravna operaciji na srcu hahhahaha ako je tako ne gine mu cekic 

- toda81
- Prijatelj foruma
Da sam na tvom mestu probao bih da ga root-ujem i da ubacim neki rom i onda posle toga da vidim kako ce raditi. Nista ts to ne kosta, a i lako se sve to uradi
Note IV N9100 dual
Полако са чекићем, нешто држи процесор оптерећеним, зато се греје. Колико ти држи батерија?
Слобода или смрт
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Evo šta su (na nekom forumu) predložili korisniku sa problemom stock JB "
PDA: I9100XWLSW
CSC: I9100XEULS5
MODEM: I9100XXMS2
To je zadnji JB za mob koji
su izdali build date je
16.5.2013, tako
da je dosta popravljeno, i ja dok sam
imo SGS2 sam to vrtio i bio
zadovoljan. A onda možeš
rootati , staviti neki custom
kernel (apolo )..."
Da li ovo ima smisla, noviji stock JB build da je bolji i Apolo kernel da se ubaci ? Ranije je i "bestboy" predložio Apolo na stock JB. Kakva su iskustva, baterija...
PDA: I9100XWLSW
CSC: I9100XEULS5
MODEM: I9100XXMS2
To je zadnji JB za mob koji
su izdali build date je
16.5.2013, tako
da je dosta popravljeno, i ja dok sam
imo SGS2 sam to vrtio i bio
zadovoljan. A onda možeš
rootati , staviti neki custom
kernel (apolo )..."
Da li ovo ima smisla, noviji stock JB build da je bolji i Apolo kernel da se ubaci ? Ranije je i "bestboy" predložio Apolo na stock JB. Kakva su iskustva, baterija...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Sep 2013. 01:42
- :: Asha 302
Pozdrav drustvo!
Treba mi mala pomoc oko S2. Jedan moj drug hoce da mi proda ekstra ocuvani S2 jer prelazi na neki jaci fon, a meni se cini da bi taj fon bio i vise nego dovoljan za moje potrebe. Nisam zahtevan korisnik, a i ovo bi mi bio prvi android. Prvenstveno bih ga koristio za internet, drustvene mreze, mail, slikanje/snimanje i naravno pozivi i poruke. Ono sto me brine jeste sto sam po forumima citao da se dosta zale na trajanje baterije, narocito sa novijom verzijom softvera. Pa ako bi neko bio voljan da mi kaze da li battery life moze da se poveca rutovanjem i stavljanjem nekih custom romova i kojih ili da dodam jos malo para pa da idem na S2+. Znaci nije mi vazno da imam najnoviju verziju softvera kao ni brdo bespotrebnih aplikacija ili igrica, vec da imam stabilan softver koji ce da zadovolji moje potrebe uz korektno trajanje baterije. Naravno, to cackanje sa sistemom ne bih ja radio, vec bih ga nosio u servis da mi to odradi neko strucniji.
Izvinjavam se na malo duzem postu
Treba mi mala pomoc oko S2. Jedan moj drug hoce da mi proda ekstra ocuvani S2 jer prelazi na neki jaci fon, a meni se cini da bi taj fon bio i vise nego dovoljan za moje potrebe. Nisam zahtevan korisnik, a i ovo bi mi bio prvi android. Prvenstveno bih ga koristio za internet, drustvene mreze, mail, slikanje/snimanje i naravno pozivi i poruke. Ono sto me brine jeste sto sam po forumima citao da se dosta zale na trajanje baterije, narocito sa novijom verzijom softvera. Pa ako bi neko bio voljan da mi kaze da li battery life moze da se poveca rutovanjem i stavljanjem nekih custom romova i kojih ili da dodam jos malo para pa da idem na S2+. Znaci nije mi vazno da imam najnoviju verziju softvera kao ni brdo bespotrebnih aplikacija ili igrica, vec da imam stabilan softver koji ce da zadovolji moje potrebe uz korektno trajanje baterije. Naravno, to cackanje sa sistemom ne bih ja radio, vec bih ga nosio u servis da mi to odradi neko strucniji.
Izvinjavam se na malo duzem postu

- toda81
- Prijatelj foruma
Biftor v12 je poceo da mi zdere bateriju i zato sam se vratio na biftor v7.2 pa cu da vidim kako ce se ponasati baterija
Note IV N9100 dual
Pera Zdera, naravno da ima romova i kernela koji manje trose bateriju. Ja sam postovao pre nekoliko srtanica rom i kernel koji su mi drasticno poboljsali trajanje baterije. A sto se tice s2 plus bolja ti je opcija klasican s2 jer ima vise memorije i bolji cip a takodje i mnogo vise romova imas za obican nego za plus... A to za cackanje ti nije nista tezak posao i imas i pisana i uputstva na you tube, greota da ti neko uzima novac za tako proste stvari...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Zaboravio si mu reći da za stari S2 nema oficijelnog 4.2.2 a da za S2 plus ima , i da je trajanje baterije na S2 plus 50% duže .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
Meni uopste nije toliko bitno to da li telefon ima taj novi 4.2.2 update jer se njime ne dobija nista epohalno
Note IV N9100 dual
Kad god sam koristio fabricki rom uvek sam bio nezadovoljan.
Totalno mi vise nije bitno da li ima fabricki ili ne,evo sad ima 4.3 a bice i 4.4 za S2 to je sigurno.
Totalno mi vise nije bitno da li ima fabricki ili ne,evo sad ima 4.3 a bice i 4.4 za S2 to je sigurno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 21. Sep 2013. 01:42
- :: Asha 302
A da li postoji neka baterija veceg kapaciteta koja moze da se stavi u S2? Problem je sto je ovaj telefon jos 7 meseci pod garancijom, tako da bih izgubio garanciju ako bih ga rutovao. Znaci ipak ce biti da je S2+ bolji izbor, barem sto se baterije tice...
4.2.2 i 4.1.2 je isto a uostalom i bice 4.2.2 za s2. A sto se tice trajanja baterije besmisleno je staviti slabiji cipset da bi dobio na trajanju baterije. Uostalo sa dobrim custom romom meni baterija ne spada ispod 3h screen on(3h i 30 min prosecno) sa non stop ukljucenim wifi/3g, brightness na 70%, surfovanjem, igricama itd. i izdrzi ceo dan bez problema... A na fabrickom s2 jedva da sam prelazio 2h screen on sa istim koriscenjem pa ti vidi...
http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy ... ts-are-in/
http://blog.gsmarena.com/our-samsung-ga ... -did-test/
Evo i testa i u prevodu bi to bilo nekih 20 min screen on vise na fabrickim romovima.
Pera Zdera, Kako postoji root tako postoji i unroot a sa garancijom mozes burek da zamotas jer ona pokriva samo softver, a ako ti zabrikuje to resavas za 5 minuta sa odinom. Baterija na s2 plus ne moze da traje duze kao na s2 sa custom romom.
http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy ... ts-are-in/
http://blog.gsmarena.com/our-samsung-ga ... -did-test/
Evo i testa i u prevodu bi to bilo nekih 20 min screen on vise na fabrickim romovima.
Pera Zdera, Kako postoji root tako postoji i unroot a sa garancijom mozes burek da zamotas jer ona pokriva samo softver, a ako ti zabrikuje to resavas za 5 minuta sa odinom. Baterija na s2 plus ne moze da traje duze kao na s2 sa custom romom.
- toda81
- Prijatelj foruma
Mick, svaka cast na postu. Sve je ovo 100% tacno sta si napisao
Note IV N9100 dual
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Jednostavno Galaxy S2 odbija da ode u penziju,živeće ovaj telefon još dugo. 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
... i naravno sve zavisi po kojoj ceni će taj S2 kupiti (a 1,5 godinu je star) 

16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
S2 ce jos dugo odolevati i biti dobra masina koja moze mnogo toga da pruzi, ali cu ja najverovatnije uskoro da stavim moj S2 na prodaju jer cu kupiti note 2 koji mi se bas puno svidja. Ako je neko zainteresovan moze da se javi, a moj tel je bukvalno u fabrickom stanju sa jos 1god. garancije
Note IV N9100 dual