Nemoj ni da se trudiš da razumeš. Ko normalan sebe može da ponižava čekajući u redu celu noć i za to još da plati? Pa bre nekad uđem u Tempo i kad vidim koliki su redovi samo izađem i nastavim u DIS ili Metro, gde ima manje gužve tu uđem. Tu čekam što moram jer kupujem hranu, a ovo je idiotizam (isto bih mislio da se radi o bilo kojoj marci mobilnih).
Jel moze neko da mi objasni koja je razlika izmedju 5s sim free i Tmobile (GSM) unlocked? Posto sam trenutno u Usa i hteo bih da kupim 5s al vidim da nemaju sim free pa me zanima ako kupim ovaj drugi hocu li moci da ga koristim u Srbiji ili mora da se otkljuca?
Tacno mogu da vidim kako ljudi budu ocarani i upletu se u sektu privlaci me ka mracnoj strani,sve vise zelim jabuku. Srecom, kakav je trend opadanja cena, moga bih ga pazarim za jedno 2 godine
to su radnje sa ''kao fiskalnim'' ali su im dobavljaci isti kao i kod onih malih radnji... zato slabo prodaju... cene su - za 5s od 680 do 750 i za 5c - od 550-600... samo kod nas jos nisu takve
P.S samo da dodam da bi ste shvatili koliko je besmisleno dati te pare (a i mnogo manje) za telefon
- kum mi ima S4 star par dana a ja ip5 star 6 meseci. da bi smo kupili ip5s od 16GB moramo da damo oba nasa telefona i jos da doplatimo!!! pricam o dva trenutno najjaca modela i skoro najskuplja na trzistu eto.
Ti tvoj prodas za 450 najmanje, sve zavisi od memorije kolika je na tvom iphonu, a tvoj kum za 300 i eto vam iphone 5s, gde si ti video da bi jos morali da doplatite? Naravno pitam da ga narucite od nekog ko ih donosi ( ima ih pouzdanih)
mislim da se u svakondevnom radu i poredjenju sa drugim modelima, (samsung, htc itd), vidi da li je gimmick or not... 5-ica radi brze u prakticnom smislu a kamoli 5s... inace, procesor je dvojezgarni na 1.3 kao i na 5-ici...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.