Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Čestitke na prinovi i da te dobro služi. Ja sam takođe oduševljen sa telefonom i ni sekunde se nisam pokajao što sam S3 zamijenio jer mi puno stabilnije radi i fluidnije.
Ni sekunde nisam razmišljao da ubacujem neki drugi rom. Na fabrički odradio root i sve odlično radi.

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
janka_88, hvala druze. Mislim da ni ja necu nista da menjam na mom telefonu, tj necu za sada da ubacujem ni jedan rom. Samo root i da se vrate stare apliakcije i to je sve. Odusevljava me brzina i velicina ekrana. Ucim zakon zbog ispita za licencu pa cu samo u pauzama da se se igram telefoncicem 

Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Posto sam presao sa note 1 na note 2 velicina ekrana me i ne impresionira bas...cak mi se nekad cini da je ekran manji iako je dijagonala veca(vec sam to rekao par poruka prije), ali zato brzina...telefon bukvalno leti....razlika je ogromna....
...odusevljava me....takodje i baterija dosta duze drzi.... sve u svemu prezadovoljan sam telefonom....

- toda81
- Prijatelj foruma
Izgleda da su cekali da ja kupim note II da bi izbacili update

EDIT: Da li me oci varaju da se manje vide otisci prstiju na ovom ekranu nego npr na s2? Takodje me interesuje kako ste vi podesili osvetljenje? Kod mene je stiklirano automatski. Ne mogu da verujem da mi je ekran ukljucen 1h17min i da sam pored toga razgovarao telefonom jos 40min, a baterija je na 88%. Takodje me interesuje da li postoji mogucnost da se izmeni status bar,a da se ne ubacuje neki rom? Pored svega ovog bih voleo da cujem koji rom vam je najbolji i koje su generalno njegove prednosti u odnosu na stock rom?

EDIT: Da li me oci varaju da se manje vide otisci prstiju na ovom ekranu nego npr na s2? Takodje me interesuje kako ste vi podesili osvetljenje? Kod mene je stiklirano automatski. Ne mogu da verujem da mi je ekran ukljucen 1h17min i da sam pored toga razgovarao telefonom jos 40min, a baterija je na 88%. Takodje me interesuje da li postoji mogucnost da se izmeni status bar,a da se ne ubacuje neki rom? Pored svega ovog bih voleo da cujem koji rom vam je najbolji i koje su generalno njegove prednosti u odnosu na stock rom?
Note IV N9100 dual
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
Kod mene osvjetljenje uvijek stoji tačno na pola osim ako sam van kuće onda je pojačano do kraja...
Baterija bez problema dočeka kraj dana sa nekih 20-30%
Evo recimo sada je pola 2, ustao sam u 8 jutros, išao na trčanje (55 minuta) pri čemu mi je svirala muzika i radio GPS (Sports tracker)... potom sam koristio Viber nekih 45 minuta na WiFi-ju a osim WiFi, stalno sam na mobile data (E)...
Trenutno stanje 81%...
Baterija rastura...

Baterija bez problema dočeka kraj dana sa nekih 20-30%
Evo recimo sada je pola 2, ustao sam u 8 jutros, išao na trčanje (55 minuta) pri čemu mi je svirala muzika i radio GPS (Sports tracker)... potom sam koristio Viber nekih 45 minuta na WiFi-ju a osim WiFi, stalno sam na mobile data (E)...
Trenutno stanje 81%...
Baterija rastura...

- toda81
- Prijatelj foruma
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Znaci ne stavljas automatsko osvetljenje. Ni ja na s2 nisam koristio automatsko osvetljenje i uvek je bilo na oko 50%
Note IV N9100 dual
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
toda81, kako misliš da promeniš status bar? Da promeniš ikonice u njemu? Da bude transparentan? Ili nešto treće?
Meni je osvetljenje tačno na pola, a stavim na 100% jedino kad izađem pa ne vidim dovoljno. Isto kao ThunderBird.
Inače, baterija je zmaj. Super drži.
Meni je osvetljenje tačno na pola, a stavim na 100% jedino kad izađem pa ne vidim dovoljno. Isto kao ThunderBird.
Inače, baterija je zmaj. Super drži.

- toda81
- Prijatelj foruma
Da, mislim da se promene ove ikonice jer su mi bas bez veze. Ja sam navikao na Biftor rom koji je imao prelepe ikonice u status baru. Posebno mi je bez veze ikonica za bateriju, a ja sam navikao da procenat baterije stoji unutar same baterije, a ovde moze da stoji samo ispred baterije. Ovo su mozda nekome bas gluposti koje sam ja naveo, ali ja volim da sve bude lepo
Note IV N9100 dual
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
"ali ja volim da sve bude lepo" toda81 najjaci si 

10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- toda81
- Prijatelj foruma
O ukusima ne vredi raspravljati
Lepo je sve sto je malo ... haha Iskreno, status bar je kao da ga je crtalo neko dete

Note IV N9100 dual
- ThunderBird
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 01:42
- :: Galaxy S8
toda81 napisao:O ukusima ne vredi raspravljatiLepo je sve sto je malo ... haha Iskreno, status bar je kao da ga je crtalo neko dete
Tješiš se aa?!

Nego da, i meni je taj status bar padao u dilemu da ga promjenim nekoliko puta ali nisam...
Na telefonu je još sve 100% stock i mislim da ce i dalje tako da ostane...

- toda81
- Prijatelj foruma
Lakse mi je sada kada znam da nisam jedini koji je nezadovoljan izgledom status bara
Ako neko ima neki oredlog kako mogu da ga izmenim bio bih mu zahvalan da to napise ovde

Note IV N9100 dual
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81, ja sam se majao sa tim stvarima nedavno. Hteo sam da promenim ikonice u status baru kao i ceo notification bar sa sve toggles-ima, ali je teško. Treba se dekompajlirati SistemUI.apk fajl, pa onda nalaziti fajlove ikonica i onda ih menjati, pa opet kompajlirati taj .apk fajl. Problem je u tome što nisam uspeo da pronađem sve ikonice iz status bara, čak mi se cini da sam pronašao samo par njih. Zato sam i batalio to do daljnjeg.
- toda81
- Prijatelj foruma
Naravoucenije je da se ne igram menjanjem status bara. Onda cu se mozda odluciti za ubacivanje nekog rom-a. Koji rom predlazete, tj da li je mozda odradjen neki rom koji dobro radi na ovom tel? Da li baterija duze traje na custom rom-ovima nego na stoch romu? Ja sam sa s2 imao odlicno iskustvo sa Biftor rom-om jer mi je baterija mnogo duze trajala nego onima koji su imali stock rom. Takodje mi je bitno da tim cuwtom rom-om koji bih mozda instalirao ne gubim oocije s-pen
Note IV N9100 dual
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Koliko vidim sa prethodnih stranica ove teme, svaki custom rom ima neki bag.
Elem, uskoro ću se malo ozbiljnije posvetiti menjanji elemenata status bara i notif. bara, pa ako uspem, I'll let you know.
Elem, uskoro ću se malo ozbiljnije posvetiti menjanji elemenata status bara i notif. bara, pa ako uspem, I'll let you know.

- toda81
- Prijatelj foruma
Onda je najbolje da se nista ne dira i da se ostane na custom rom-u ako on radi kako treba, a uskoro ce i update
Note IV N9100 dual
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja jedino od modifikacija sam izvršio prepravku u multiwindow opciji tako da mogu koristiti aplikacije koje ja hoću i radi bez problema. 

- toda81
- Prijatelj foruma
To je dobro. Da li mi mozes poslati na pp neki link kako to da odradim ili dati uputstvo?
Note IV N9100 dual