Nokia 1020 vs Samsung S 4 vs iPhone 5 S
Re: Nokia 1020 vs Samsung S 4 vs iPhone 5 S
Zavisi sta hoces od uredjaja,sva tri su vrhunska i tu nema greske.
WP bi ti dosao kao promena,jednolican je ali radi najbolje od svih.
iOS je vec neko vreme u stagnaciji,dok je Android u usponu ali mislim da S4 nije najbolji predstavnik istog,iako je vrlo mocna masina.
WP bi ti dosao kao promena,jednolican je ali radi najbolje od svih.
iOS je vec neko vreme u stagnaciji,dok je Android u usponu ali mislim da S4 nije najbolji predstavnik istog,iako je vrlo mocna masina.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth, pa koji je bolji predstavnik? Nexus? 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Z1, G2, GN3...
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
1808, nemoj da se ubedjujes, prikloni se 
Resistence is futile!
Citaj malo moje postove, jer vidim da samo preleces, i odmah nadjes recenicu za koju se zakacis, ili tako nesto. Moras da proniknes u sustinu, ajde Androidas si, tebi barem resavanje probklema ne bi trebalo da bude problem kao meni na WP
Napravicu ti reader's digest mojih postova - jesam mrzioc Androida, ali nikome nista ne namecem. Svako valjda zna dobro sta hoce i moze za svoje novce da uzme. Jedino nikad necu dozvoliti da svi imaju uniformno misljenje, jer razlicitost je ono sto nas pokrece kao ljudsku vrstu.

Resistence is futile!
Citaj malo moje postove, jer vidim da samo preleces, i odmah nadjes recenicu za koju se zakacis, ili tako nesto. Moras da proniknes u sustinu, ajde Androidas si, tebi barem resavanje probklema ne bi trebalo da bude problem kao meni na WP

Napravicu ti reader's digest mojih postova - jesam mrzioc Androida, ali nikome nista ne namecem. Svako valjda zna dobro sta hoce i moze za svoje novce da uzme. Jedino nikad necu dozvoliti da svi imaju uniformno misljenje, jer razlicitost je ono sto nas pokrece kao ljudsku vrstu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Po mom iskustvu sa mnogo ljudi jedno max 30% korisnika drndroida su zadovoljni sa istim 

Nokia Lumia 820
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nexus 4 je trenutno najbolji predstavnik androida (po meni). Juce sam detaljno testirao i poredio S4 (koji sam imao u planu da uzemem, sada se ta odluka preispituje, cak sam i nexus 4 stavio na oglase) vs nexus 4. Ljudi, ono je toliko sporo da sam se smorio. A bas sam resio S4 ili iP5 da uzmem. Ili sam previse utegao nexus 4, mada nista nije klokovano, paranoid rom i neki nov kernel. S4 jedino ima odlican displej, ali samo ako je osvetljenje do kraja. Cim ga smanjim previse je tamno.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Onda lepo uzmes note2 i sve u redu ili ako si pri parama note 3 a ne bi ti nista falilo da uzmes LG G2
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Posto ti je najbitnija kamera, onda nikako nexus 4, slike pri dnevnoj svetlosti su ok, ali nocne su blagi uzas.
jedina dobra opcija je ona svera panorama. Od svih ja bih cekao iPhone5s , njegova kamera je ubitacna
jedina dobra opcija je ona svera panorama. Od svih ja bih cekao iPhone5s , njegova kamera je ubitacna
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Tačno, jer si toliko ostrašćen da tvoje postove uopšte ne posmatam kao objektivno zapažanje, već kao jedno obično navijačko agitovanje.miodrage napisao: Citaj malo moje postove, jer vidim da samo preleces,...
Nema potrebe, zbog gore navedenih razloga.miodrage napisao: Napravicu ti reader's digest mojih postova...
Vidi se iz priloženog. Možda ću jednoga dana i poverovati u to što tvrdiš, ako počneš recimo da pišeš ovako nekako...miodrage napisao:...jesam mrzioc Androida, ali nikome nista ne namecem.

http://betanews.com/2013/08/12/10-thing ... t-android/
1808 pravi si oaj dosadni hejter... Rekao sam da ću ignorisati tvoja trabunjanja protiv wp8, ali evo da se osvrnem na ovaj link sto si stavio:
1. In-Depth Personalization Options - Ne mogu ikonice promijeniti
Sto se tice postavljanja zvukova to se rjesava sa sledecim apdejtom.
2. LED Notification Light - hmm korisna stvar mada na nju nikada nisam obraćao pažnju dok sam imao drndroid. Brzo će novi update na WP 8 i dobijamo sve bitne informacije na glance screen
3. Control Toggles - potpuna LAŽ
Uopšte se ne mora ulaziti kroz podešavanja da bi se uključio wifi, bt ili gps - prečice se stave na home screen i sve ide na dva klika
4. File Manager - priznajem nedostaje
5. Browser Sync - who cares
6. App Feature-Parity, 7. Timely App Releases, 9. Extensive Browser Sharing Options - ovo ne znaju šta da još pljuju po WP8
8. Contextual And Local Search Results - nigdje veze
10. Notifications Center - joj ovi drndroidaši su smiješni sa ovim. Pa hoćete li ikada shvatiti da je cijeli home screen na WP 8 taj famozni notification centar, jednim pogledom apsolutno sve znam ( poruke, pozivi, email...)
Sve u svemu raspisao se čovjek bezze
Jedna jedina stvar koja mi fali sa drndroida na WP 8 je ona kvačica u send message da znam da je poruka isporučena. U WP 8 izvjestaj dolazi kao posebna poruka pa sam to iskljucio... Nadam se da ce to dodati u sledecoj nadogradnji sistema
1. In-Depth Personalization Options - Ne mogu ikonice promijeniti

2. LED Notification Light - hmm korisna stvar mada na nju nikada nisam obraćao pažnju dok sam imao drndroid. Brzo će novi update na WP 8 i dobijamo sve bitne informacije na glance screen

3. Control Toggles - potpuna LAŽ

4. File Manager - priznajem nedostaje

5. Browser Sync - who cares

6. App Feature-Parity, 7. Timely App Releases, 9. Extensive Browser Sharing Options - ovo ne znaju šta da još pljuju po WP8

8. Contextual And Local Search Results - nigdje veze
10. Notifications Center - joj ovi drndroidaši su smiješni sa ovim. Pa hoćete li ikada shvatiti da je cijeli home screen na WP 8 taj famozni notification centar, jednim pogledom apsolutno sve znam ( poruke, pozivi, email...)
Sve u svemu raspisao se čovjek bezze

Jedna jedina stvar koja mi fali sa drndroida na WP 8 je ona kvačica u send message da znam da je poruka isporučena. U WP 8 izvjestaj dolazi kao posebna poruka pa sam to iskljucio... Nadam se da ce to dodati u sledecoj nadogradnji sistema

Nokia Lumia 820
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
1808, a sto se onda javljas na skoro svaki moj post? Pa ti si onda jos ostrasceniji, jer nigde da napisem nesto a da se ti ne javis. Ili volis da budes u svakoj corbi mirodjija???
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
markonato, To što tebi ne smeta što neke fundamentalne stvari WP8 ne poseduje, to je tvoj problem, ti si zadovoljan sa WP8 i to je uredu. Za sve nas koji želimo da u potpunosti imamo uređaj koji kupimo po kontrolom, android je ne zamenljiv, a osakaćeni WP8 tu nema apsulutno šta da traži. Za mene je neprihvatljivo da smart telefon nema neke opcije koje poseduje dumb telefon, ali kome to ne smeta neka živi sa svojm ograničenim WP8, ko želi pravu stvar svakako će izabrati android.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ajde mi nadji nekoga ko koristi Extensive Browser Sharing Options. Browser Sync i Contextual And Local Search Results - stvar je u tome što više ne znate šta da pišete i nabrajate, pa bukvalno pišete neke funkcije i opcije za koje 99% korisnika nikada nije ni culo, a kamoli koristilo.
Nokia Lumia 820
- 1808
- Expert
Pogledaj malo bolje i videćeš da si se TI ovde javio na moj post, mada te uopšte nisam zvao niti pomenuo.miodrage napisao:1808, a sto se onda javljas na skoro svaki moj post?
Ko bi tebe mogao da prati u tome čoveče,... pa ja za 6 meseci ovde nisam napisao toliko postova koliko ih ti napišeš za nedelju dana ponavljajući ko papagaj WP, WP, WP, WP...... A ovog tvog sledbenika (markonato) koji ti se divi i pokušava da te oponaša nije vredno ni komentarisati.miodrage napisao: Pa ti si onda jos ostrasceniji, jer nigde da napisem nesto a da se ti ne javis. Ili volis da budes u svakoj corbi mirodjija???
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
markonato, Ne, nisu korisnici androida ti koji nemaju šta da pišu, već upravo suprotno, vi sa WP8 ste zaluđni OS-om koji koristite pa imate neodoljivu potrebu da ga veličate i pominjete neku kvazifluidnost ili šta već. WP8 je inferiorniji od androida u svakom mogućem smislu, ne kažem, možda, ali samo možda, će u budućnosti moći da parira androidu, ali za sada to nije slučaj. Ne znam šta to po vama, korisnicima, WP8 ima a što nema android?, i nemoj molim te samo da pominješ tu kvazifluidnosti sistema, jer android radi sasvim fino i fludino, a ko to ne vidi ili je slep ili ne želi da vidi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- 1808
- Expert
znemanja, ...jel' ti stvarno misliš da to njima vredi objašnjavati? Pa oni su postali ko neka sekta,... sada su u punom transu i samo trče od teme do teme ponavljajući WP8, WP8. Džabe se trudiš, nema sa njima logične priče. 

Sada sam se bacio u opasno razmisljanje ,,,,,,,,,ljudi izgleda da Note 3 nesto sto je stvarno otislo daleko ,slagali se vi samnom ili on ,,,,Mozda zadrzim moju 808 zbog kamere i kupim Note 3 ,,,,,,ali polako jos uvek razmisljam ,,,,svidja mi se i 1020 

Forever !!!
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Jeste mi smo sektasi, a vi koji ponavljate mantru da je jedini OS na svetu Android vi ste "normalni". 'Oce to tako.... Od previse koriscenja Androida i mozak pocne da laguje i baguje.
Spomenuo si "fundamentalne stvari" - a kada sam nabrojao te neke "fundamentalne" stvari onda je okrenuta prica kako smo mi zaludjenici
Ovaj gore link kao nekih nedostataka je smijesan... Pa zar mora svaki sistem imati sve kao drndroid, onda bi se trebao zvati drndroid 2... Svi znate pisati nema notification centar - pa sta sto nema to je na drugaciji nacin rijeseno i car sistema ovog i bilo kokeg drugog je upravo u tome da je drugaciji od ostalih, ali ne mozete vi to shvatiti jbg
Zanimljiva Note 2 tema quad, 2 gb rama i kukaju korisnici kako laguje 

Nokia Lumia 820
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
@kocpro , ne znam, da sam na tvom mestu ne bih nosio dva telefona, jedan samo zbog fotografije. Ako bi tako onda bolje kupi neki idiot foto aparat malih dimenzije pa njega nosi jer 100% pravi bolje fotke od te nokie. Note je super uredjaj ali, meni licno velicina je problem za svakodnevnu upotrebu. Ako tebi nije onda ok, ali prvo razmisli dobro. I ja sam mislio da velicina nije problem. Evo sad izasla informacija da treba da izidje neki soni z1 f , to bi trebalo da bude z1 mini, sa 20 mega pixela kamerom, 2.2 GHz quad procesorom i 2 GB rama.