Zamena galaxy s3 za lumia 920??
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Re: Zamana galaxy s3 za lumia 920??
Pa znas sta,danas sedim sa gazdom jedne prodavnice mobilnih,koji je do juce,bukvalno koristio belu 920,danas vidim koristi HTC One,da jaci je od S3 [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH],i stoji moja 820 na stolu,e sad on pokusaava meni da pokaze bmw na polovni automobili koji zeli da kupi,i one mu non stop izbacuje iz explorera...kvrcnem moju 820 i na E(edge) ocitam link za par secundi....znas...nije sve u onome kud svi turci tu i mali mujo...bar se tako vodite politikom androida
miodrage: pobratime
uspeo sam da pustim film ali sad ne umem prevod
sta da radim i kako?pozzz

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Yoxa, sto se prevoda tice, samo ako ga prethodno ti nalepis. E sad, ima neki yxplayer, ali ne znam kako radi, citao sam nesto da je kilav...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Znaci prevod zaboravi. Osim ako ne znas sta ces sa vremenom kuci pa lepis titlove. Definitivno WP jos nije sazreo.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
To je ono što pokušavam da kažem kroz sve moje postove protiv WP8, jednostavno je inferiorniji od androida i ima more tih sitnica koje ga stavljaju iza zelenog robota. Ne postoji ta fluidnost rada, kojom se diče vlasnici WP8, koja može da zameni otvorenost androida i rađenja sa njim šta mi je volja. Kao što sam rekao u nekom mom predhodnom postu, možda će u budućnosti WP8 biti bolji od andorid, ali do tada android je jednostavno No.1 hteo to neko da prizna ili ne.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Baraba napisao:Definitivno WP jos nije sazreo.
Ko želi da razumno sagleda stvari, to i nije potrebno dokazivati, dok je ovim drugima (ostrašćenim WP fanovima) to uzaludno objašnjavati.znemanja napisao:To je ono što pokušavam da kažem kroz sve moje postove protiv WP8,...

miodrage: hvala
sve u svemu zadovoljan sam telefonom,jedino baterija mi ide brzo(mozda mi se i cini) imas neki savet?

ne znam zasto je ''problem i oduzimanje vremena'' da ubaci rucno titl i gotovo... mislim da imate malo predrasuda prema necemu sto niste koristili... govorim generalno, ne favorizujem ni jedan OS...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja sam prije lijepio titl kad bi želio gledati divx film na starom dvd playeru. I često sam odustajao jer mi je oduzimalo vremena i smor je to svaki put raditi. Realno meni je glupo i film gledati na telefonu ali o ukusima se ne raspravlja. Poenta je da je to na androidu po defaultu. Ja sam još titl lijepio kad sam gledao filmove i serije na sad prastaroj Nokiji N82 pa eto sad bi opet morao... 

janka_88:ma nije strasno,koliko moze vremena da ti oduzme? a preko kog programa se lepi i kako?tnx
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja sam koristio Avi ReComp ili tako nekako se zove... vjerujem da ima i drugih i možda i bržih ali taj mi je bio jednostavan. U zavisnosti od veličine video fajla trajalo je od 15min pa više... Moj komp ima Intel Core2Duo 2.8GHz, 4GB DDR2 RAM kao i GeForce 9600GT 512MB DDR3.
Na jačim mašinama sigurno i brže odrađuje te zadatke 

Poslednja izmena od janka_88 u Pet, 11. Okt 2013. 11:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja sam koristio Format Factory, ali je smaranje i traje 30~ak minuta.yoxa83 napisao:koliko moze vremena da ti oduzme? a preko kog programa se lepi i kako?tnx
Nisam fanatik ni za jedan OS, niti mobilni koristim kao primarni uređaj za gledanje filmova,
ali nikada ne bi uzeo OS koji ne može da pušta prevod, jednostavno bi me odvratilo od kupovine
i tražio/kupio bi uređaj/OS koji to može da uradi bez dodatnih komplikacija.
Što ne znači da neću preći na WP kada ispuni neke moje zahteve

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
yoxa83, baterija se sama normalizuje posle 5-6 ciklusa punjenja. Gledaj da je praznis do skoro samog kraja, i da jednom zapoceto punjenje ne prekidas. Ja sam sada stabilan na nekih 17h rada normalnog koriscenja, ako se igram stucem je brze, ako ne stignem da pogledam uredjaj, traje i 24h.
Pa pvo je prosto, sto da radis nesto ako ne moras.luca napisao:ne znam zasto je ''problem i oduzimanje vremena'' da ubaci rucno titl i gotovo... mislim da imate malo predrasuda prema necemu sto niste koristili... govorim generalno, ne favorizujem ni jedan OS...

Ako sam na iPadu sa zatvorenim iOS-om nasao mogucnost da samo precucem film i titl i da radi vrhunski sto bih morao da se zezam sa lepljenjem. Plus sto kad odlucim nesto da gledam sve radim u poslednji momenat pre nego sto negde krenem.
Bas sam mislio da zamenim iPad i 808Pw za phablet iz Nokije sto treba da izadje ali ipak cu sacekati WP i uzeti nesto drugo.
Nokia Lumia 1520
Mislim da na tom yxplayeru radi ubacivanje titlova,ali nemojte me drzati za rec.
ok,koliko sam video on se kupuje.hvala vam ljudi....imam pitanje u vezi kamere,da li postoji mogucnost da se smanji rezolucija ili mozda ima neka aplikacija?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ima, udjes u photo settings pa se tu igras. Takodje, imas gomilu photo i camera applikacija, poskidaj, vidi sta ti radi posao i to je to
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ako je taj plejer dobar i ne treba da se lepi titl, sta fali ako se placa, to ti je 400-500 dinara, valjda mozes toliko odvojiti i da si miran kasnije. Ja sam na nexus 4 i ipadu kupio aplikacije koje mi znace, cak iako mislim da prodam nexus i predjem na drugi OS
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
yoxa83, sto se tice prevoda bitno je da mu je potpuno isti naziv kao i filmu i onda ces moci da ga ocitas. A ako nece tako onda skines na komp program format factory i konvertujes za film za neki telefon, bitno je da su film i prevod u istom folderu i da imaju isto ime,s tim da na prevodu mora zavrsavati sa ".srt ili .sub"
- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
Iiii mislim da cu i ja malo da pokusam sa lumia 920.
ubedili ste i mene
korisnik sam androida nekih 3 god.do tad sam bio nokia fan. ali android me je dosta puta izneverio i nikad nisammogao biti 100% siguran u njega,da stavim nesto vazno u njega poput kalendara i imenika...jer nikad ne znam kad ce se nesto desiti pa da moram da vracam na fabricka podesavanja.
cak sam imao iphone 4s i bio prezadovoljan OS ali me je jako mucio mali ekran i puno zezancije sa itunes sync,bluetooth
a citao sam na nekoliko foruma da je WP8 kao i iOS mozda cak i bolji. imam beli s3 pa cu pokusati da vidim kakve cu ponude da dobijem.
samo jedina stvar koja mi ne odgovara jeste to sto se nema slot za memory card 

- "Za svako resenje postoji problem!" True story