LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
fannY, tesko pitanje,navikao sam na amoled boje,ne mogu reci da je na LG losiji,pre bih rekao prirodniji,a neko to odmah poveze da je losije zbog navike na prezasicenost boja kod Samsunga.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Behemoth,jel si ga testirao u Vipu u Knezu?Zvao sam danas,nisu ga jos dobili u poslovnicama za prodaju,kao ni Note 3,kazu da ocekuju oba modela od ponedeljka u radnjama.Ja se dvoumim da li G2 jer je jeftiniji a noviji ili S4.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Cena je u VIP-u više nego odlična, prijatno sam se iznenadio, na tarifnom planu Smart 700 + internet dodatak 3 Gb što je mesečno oko 2400 rsd, telefon košta 27000 rsd, što je 236 evra
Samo da mi istekne ugovor kod mt:s i uzimam ovu zver.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
dule88, ja sam iz provincije
Cudo da ga nema u BG-u
Izgleda da cu ipak danas da uzmem telefon,a S2 kad prodam prodao sam.

Cudo da ga nema u BG-u
Izgleda da cu ipak danas da uzmem telefon,a S2 kad prodam prodao sam.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
hahahahahha samo sam te cekao! znao sam da ces to da uradis a da ce keva da strada! uzas, to i ja radim... inace telefon je trenutno best buy i stvarno zver... ekran perverzija, brz, kamera odlicna... malo dok se navikne na to dugme iza ali ''na prstu'' je...
Zvacu sutra Vip da vidim jer je stigao za prodaju ili cu sutra da odem do Kneza da vidim,a verovatno i ja uzimam u nekoj jacoj tarifi jer je u jakim tarifama oko 15000-18000 jeftiniji od S4 i Z1 telefona.Javi utiske i da li je zaista kamera losija od S4 kao i ekran.Svidja mi se dizajn G2 telefona 

Bio sam I genijalci kazu moram prvo da zovem servis da odobre produzetak ugovora.Sad cekam da stigne odobrenje pa da odem po tel.Rade do 5, tako da se nadam da ce do tad stici odobrenje.
jel to cekas u Mts-u?Ja do sada nisam uzimao u Vipu nista a sada cu najverovatnije G2 a mozda i laptop,videcu jos.Javi ako ga uzmes danas koliko je zaista bolji-losiji od S4 po pitanju ekrana,kamere...
Vip.Ja ne bih nikad uzeo telefon preko operatera al eto uleteo odlican tel za 350e, ekomotivacija pa sam I tu dobio popust 5000.Gsm Arena kaze da ima jednu od najboljih kamera I u top 3 najbolja ekrana koje su ikad imali na testu.
A ti ces dati stari telefon i dobiti popust 5000,ja necu to,hocu drugu opciju jer uz jace tarife se mnogo vise tako dobija.Ne sumnjam da je los telefon ali me buni da je toliko u jacim tarifama jeftiniji od S4 i Z1 a nov ne vredi manje od 480 eura.U kom gradu ga uzimas?Znaci danas je stigao u poslovnice,super,juce sam zvao i rekli su da nije dosao za prodaju.Sutra cu ja do Kneza.
Iz Vrsca sam.Juce je stigao.Odem u poslovnicu I kazem drugarici daj da vidim taj LG, ona me gleda bledo.Nije znala da je stigao.Meni inace ti paketi nista ne znace jer sam ceo zivot na pri pejdu a kevi zbog posla treba post.
Ja sam stekao pare ni za sta pa mi dobro doslo sad.I onako ga necu menjati naredne dve godine tako da me ni ne zanima kako ce mu padati cena.Sa ovakvim hardverom moze da gura jos dugo vremena.
Pisi cim se sat,dva izigras sa njim,pisi impresije i ako mozes proveri da li je sim free.Zanima me kako mu rade senzori posto kazu da se ekran otkljucava duplim dodirom ekrana,pa me zanima koliko je to dobro odradjeno,a zanima me i kamera,full hd video koliko je dobar...
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Dule 88, a koja je to varijanta osim ekomotivacije?
Ovo kucanje je super fora, mada ja što sam gledao na klipovima ne radi baš uvek iz prvog puta.
Behemoth, znači ipak ga uzimaš!
I ja se razmišljam da odem u ponedeljak do Vipa, da vidim šta i kako. Hteo sam da čekam Nexus, ali i ovo je mnogo dobar telefon, a već imam Nexus tablet. Stvarno mi je čudno da je ovoliko jeftiniji od modela iz te klase. Javi kad ga uzmeš.
Ovo kucanje je super fora, mada ja što sam gledao na klipovima ne radi baš uvek iz prvog puta.
Behemoth, znači ipak ga uzimaš!
I ja se razmišljam da odem u ponedeljak do Vipa, da vidim šta i kako. Hteo sam da čekam Nexus, ali i ovo je mnogo dobar telefon, a već imam Nexus tablet. Stvarno mi je čudno da je ovoliko jeftiniji od modela iz te klase. Javi kad ga uzmeš.
Poslednja izmena od iKe u Sub, 12. Okt 2013. 14:58, izmenjeno 1 put ukupno.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Samo da stigne danas to odobrenje,jer nedeljom smaraci ne rade.
Svaki put mi se zadesi da telefon kupujem subotom pa ili ga nemaju ili neka komplikacija.
Ne bi ziveli u Srbiji da nije tako
Svaki put mi se zadesi da telefon kupujem subotom pa ili ga nemaju ili neka komplikacija.
Ne bi ziveli u Srbiji da nije tako