N-GAGE igre za 6600
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
N-GAGE igre za 6600
Cuo sam da postoji program koji omogucava igranje n-gage igrica na 6600....E sad u kom formatu bi trebalo da bude te igre i gde se mogu naci na netu???
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zeemax, Verujem da ce ti raditi jer je fora u tome za koliko boja na ekranu je program...Posto i tvoj 6630 ima isto kao i 6600, 65000 boja...Evo probaj...Saljem ti na mail...
lgor, izgleda da nesto nije u redu sa tvojim mailom koji si ostavio u profilu...Daj neki koji je OK da bih ti poslala...Sa ovog maila mi se vratio...
lgor, izgleda da nesto nije u redu sa tvojim mailom koji si ostavio u profilu...Daj neki koji je OK da bih ti poslala...Sa ovog maila mi se vratio...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- zeemax
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
stiglo,instalirao,a da li radi javim kada ubacim igru i probam.
kako se s tim radi?
pokrenem/play/game/load
ili samo bacim u pozadinu i startam n gage igru.
možda radi koja i bez toga,još nisam stigao isprobati.
sporo mi prebacivati više mb bt-om,a kabel ne prepoznaje kao vanjski disk kao kod bivšeg n gage-a
kako se s tim radi?
pokrenem/play/game/load
ili samo bacim u pozadinu i startam n gage igru.
možda radi koja i bez toga,još nisam stigao isprobati.
sporo mi prebacivati više mb bt-om,a kabel ne prepoznaje kao vanjski disk kao kod bivšeg n gage-a
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Koji to emulator imas,ja sam ubacivao igre sa n-gage na 6600,postoje dve vrste,igre u .sis formatu i igre u blz formatu,da bi ste igrali prve normalno ih instalirate (nerade sve,mogu se skinuti patchevi za svaku igru i onda ce ona raditi),da bi ste igrali blz igru morate instalirati blz instaler,nakon toga samo prebacite igru u tel i pokrenete blz instaler,on ce instalirati igru i to je to....
- zeemax
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
ninolina
ne pomaže mi onaj tvoj progy.
splinter cell mi radi,a tiger woods golf radi bez zvuka
prvo je bacim u offline profil,restartam i onda ide.
probati ću instalirati apmana-a pa s njim oslobađati ram,da izbjegnem restart
hvala na trudu u svakom slučaju
btw.ima kakvih promjena značajnijih sa 2.76 na 3.00 smart movie-a?

splinter cell mi radi,a tiger woods golf radi bez zvuka
prvo je bacim u offline profil,restartam i onda ide.
probati ću instalirati apmana-a pa s njim oslobađati ram,da izbjegnem restart
hvala na trudu u svakom slučaju
btw.ima kakvih promjena značajnijih sa 2.76 na 3.00 smart movie-a?