HTC Sensation vs NOkia Lumia 800
HTC Sensation vs NOkia Lumia 800
Znaci, koji od ova dva da uzmem ?
Sto se tice sistema, nebitno je da li windows ili android .
Sve ukupno, koji je telefon bolji ?
Kakve su kamere i to ? kvalitet ?
Sto se tice sistema, nebitno je da li windows ili android .
Sve ukupno, koji je telefon bolji ?
Kakve su kamere i to ? kvalitet ?
Re: HTC Sensation vs NOkia Lumia 800
Bezi od Sensationa.Bolje uzmi neki drugi android u razmatranje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
a zastooo ? a sta je sa Lumia ?Behemoth napisao:Bezi od Sensationa.Bolje uzmi neki drugi android u razmatranje.
Jako los model,problemi sa pregrevanjem,pucanje sistema i losa kamera.Do koliko para bi izdvojio za tel
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Ma mali rodjak skupio nesto sitno, pa hocu ja da mu nadjem. I ovo polovno trazim.
Do 130e .
Do 130e .
za te pare alcatel, LG i Lumie wp8 (520 i 620 polovne) 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Jos malo dodaj i imas nove lumie 520 i 620 bolje od toga nema za te pare.
Pa nova Lumia 520 je 130e ..sad sam vidjeo....
Sad kontam izmedju nje i LG L7
Sad kontam izmedju nje i LG L7
Lumia ko kuća.
Razlozi ?Coni napisao:Lumia ko kuća.
Lg l7 je veci i ima prednju kameru te ima Gorila glass.
Lumia je manja, ali pretpostavljam da joj je kamera bolja (standardno NOkia). Ima bolji procesor i vise interne memorije.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nemoj da gledas hardver, nego kako uredjaj radi, znaci integracija hardver i softver. Da ne ulazimo u prepucavanja ovde je pitanje WP ili Android.
Ja licno, Android i ne uzimam u razmatranje. Na L7 mogu da kazem da ne radi lose, ali ume da zapucava, na L7 II je dosta toga ispravljeno ali je on skuplji. Ovde Lumie (520 ili 620 koje mozes da nadjes za ove pare) odnose flawless victory
Ja licno, Android i ne uzimam u razmatranje. Na L7 mogu da kazem da ne radi lose, ali ume da zapucava, na L7 II je dosta toga ispravljeno ali je on skuplji. Ovde Lumie (520 ili 620 koje mozes da nadjes za ove pare) odnose flawless victory
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Da li je bolji Samsung galaxy s duos ?
Ev sad gledam, za 10e samo skuplji od navedenih ...
Ev sad gledam, za 10e samo skuplji od navedenih ...
Ja imam L7, prevaziđen harver odavno, nije za zahtevne korisnike, tako da i moj glas ide za Lumiu 520.
L7 hoće da stucne u radu usled slabog hardvera (važi i za s duos) a Lumia radi ko sat. Mislim da i Lumia ima gorilu. I kvalitetnija je.mazzy napisao: Razlozi ?
Lg l7 je veci i ima prednju kameru te ima Gorila glass.
Lumia je manja, ali pretpostavljam da joj je kamera bolja (standardno NOkia). Ima bolji procesor i vise interne memorije.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
mazzy, Za samo malo više para možeš da pazariš nov OT-997, a ako ne bežiš od kupovine preko oglasa, za 150 evra može da se nađe i Alcatel Idol koji je daleko bolji od predhodno navedenih modela.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
mazzy, mali bi verovatno da cepa igrice tako da ne znam sta bih ti preporucio. Od androida preko oglasa probaj da nadjes l9 ili idola za 150, eventualno 997, ispod toga ti ne bih preporucio da ides. Ne znam kakva je situacija sa igricama na WP store, ako je ok onda 520 ili 620 zbog fluidnosti.
Ja bih licno isao preko oglasa na polovan s2, l9 ili 620, tim redosledom.
Ja bih licno isao preko oglasa na polovan s2, l9 ili 620, tim redosledom.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Po meni najbolji za te pare je L7 II,ili 620...e zabigrice je bolji android jer su sve free
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ako su igrice prioritet onda polovan L9 i Idol su najbolji izbor, a ako ides na nov u tom cenovnom rangu L520 nema konkurenciju.
A sta je sa pocetnim telefonom, Lumia 800 ?
Ima i njega u nekim opcijama ...
Ima i njega u nekim opcijama ...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: HTC Sensation vs NOkia Lumia 800
Ne bi ni ja uzeo sensation. Definitivno je bolje neki drugi model da odaberes koji nema probleme koje ima sensation sa wifi signalom
Note IV N9100 dual