Deinstalacija Kaspersky AV?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
brd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 05. Dec 2005. 23:24

Deinstalacija Kaspersky AV?

Post od brd »

kada hocu da deinstaliram kas av sa telefona(u pitanju je nokia 6630), javlja mi se poruka da je program aktivan i da ga je zbog toga nemoguce deinstalirati.Ne mogu da nadjem nacina da ga iskljucim.Secam se samo nekog upustva koje sam skinuo sa neta zajedno sa programom, da prilikom instalacije mora da promeni datum na telefonu kako bi sve bilo ok.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Bilo je vec price o ovome,moras prvo nekim programom kao AppMan ili FExplorer da"ubijes"proces (U FE imas odmah na pocetku stavku processes) i onda mozes da ga deinstaliras!
Pozdrav 8)

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

da, udjes u FExplorer pa u tasks, tu nadjes kaspersky-a, kliknes na "c" i ubijes proces......
poz
Ex Sir_Oliver

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

da, da, da, udjes u fexplorer pa nadjes kav-a pa ga ubijes :D :lol: :D

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ili imash u app manu , close all app. ili kill all procceses... mozhe i tako :D 8) :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

ja sam imao neki antivirus što sam skinuo s nokijine stranice,on je u sebi imao opciju deinstall
pogledaj možda i taj tvoj ima

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Lomnica_city napisao:Bilo je vec price o ovome,moras prvo nekim programom kao AppMan ili FExplorer da"ubijes"proces (U FE imas odmah na pocetku stavku processes) i onda mozes da ga deinstaliras!
Pozdrav 8)
Kao sto kaze covek....ja nebi nista menjao.
Isto se meni dogodilo sa Kasperskim ali posto sam bio tek pocetnik tada sam resio to Formatiranjem :roll:
Pozdrav od Bagzija !

Odgovori