Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 920
Nisu jos sve opcije implementirane, ovo je ipak samo preview, ne i finalna verzija. Za sada moze da se menja ton za poruke u smislu custom tonovoa, za email, reminder, i voicemail. Takodje, omoguceno je da se za razlicite posiljaoce stavi poseban ton zvona poruke.
Razni zvukovi za razne notifikacije ce biti omoguceni, ali jos ta opcija nije pustena. Verujem da isto sledi i za nivo jacine zvuka.
Razni zvukovi za razne notifikacije ce biti omoguceni, ali jos ta opcija nije pustena. Verujem da isto sledi i za nivo jacine zvuka.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
U napred izvinjenje ako je negde vec pisano, da li neko moze da mi kaze kako da postavim mp3 melodiju zvona , gde mogu da vidim verziju softvera i kako da ukljucim poziv na cekanju ? Hvala u napred na pomoci.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
pomoc ljudi,uzeo sam lumia 920 pre sat vremena
.interesuje me ako uradim reset na fabricka podesavanja, da li mi se sve aplikacije brisu? posto imam navigaciju pa ne bih da je izgubim pa da moram ponovo instalirati?

- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Vrlo vjerovatno da će ti obrisati mape kao i trenutnu verziju programa za mape ali Nokia ima svoju besplatnu navigaciju tako da bez nje sigurno nećeš ostati. Samo će biti potrebno ponovo ubaciti karte i eventualno ažurirati aplikaciju. A obrisaće se sve sa telefona koliko znam. 

- McSkiltron
- Redovni učesnik
Da li ikako mogu aplikacije koje su na store-u da se placaju preko racuna telefona,korisnik sam mts postpaid-a.pokusavao sam ali mi nikako ne ide, stalno mi nudi da unesem broj kartice za bankomat a to ne zelim.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Koliko sam upoznat to bar na našim prostorima nije omogućeno.
- McSkiltron
- Redovni učesnik
znaci osteje mi samo mogucnost da ukucam svoje podatke oi podatke sa kartice. 

- sunecar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 04:26
- :: Lumia 920
McSkiltron ja sam to ovako resio.Uzeo sam Visa virtuon karticu preko Intese,nju mozes samo koristiti preko interneta i mozes trositi samo koliko imas na njoj.Znaci nema minusa,zaduzenja i slicno.Uplatis 20-tak evra na nju i nema da brines ako i kojim slucajem dodje do zloupotrebe ne mozes puno izgubiti.Ubacis nju u phone walet i udri po kupovini 

- McSkiltron
- Redovni učesnik
pozdrav.hteo bih par saveta.uradio sam reset telefona, naravno sve se pobrisalo, i sad instalirao sam ponovo aplikacije i sad izgubio sam nekoliko opcija poput glance background, touch to wake up, i te stvari, zatiom nadjem negde da moram da uradim update na gdr3 preko preview for developers i azuriram taj gdr3 ali nisam i dalje dobio tih par opcija koje sam imao.I sad mi rece neko ovde sa foruma da sam sa gdr2 trebao da dobijem amber update. ja sad nemam pojma ni sta je to ni kako sam trebao da ga instaliram niti da li mogu sad da ga instaliram. uf, nov sam u ovome i ceo dan cackam fon i pokusavam da shvatim neke stvari ali tesko ide
,ali svidja mi se telefon i zbog toga mi je stalo da to resim.Ako mozete i ako imate vremena voleo bih kod bi mi mogli pomoci kako to da instaliram i da me malo uvedete u wp svet jer sam do sad bio privrzeni android fan 

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
znas...uzasno je dosadno ponavljati...a mislim da je dovoljno puta receno,SYS APP pusher se zove aplikacija...skini je i skini odatle glance i ostalo 

- McSkiltron
- Redovni učesnik
sve je to ok i sve sam ja to pokusao ali ja u settings nemam opciju glance i sve ostalo...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Lepo idi u settings, pa extras+info i procitaj koji firmware imas. Pa cemo onda dalje lako i postepeno
- McSkiltron
- Redovni učesnik
Nokia enhancemente
version 1.1.33.5
detailed here enhancements from Nokia designed to fine-tune your windows phone expiriance
warranty registration 1.0.11.4
fue 1.0.11.9
feedback to nokia 2.0.8.2
additional info
manufacturer model name
RM-821_eu_italy_320
mobile operator name
it3-it
configuration ID
251374
label ID
3047.0000.1326.10144
EDIT:
uspeo sam konacno da instaliram
amber...skinuo sam Nokia Software Updater
for Retail 4.1.0 i preko njega uradio update
iako je verzija bila ista i sad mi je amber
omogucen u extra+info mi stoji zutim slovima
lumia amber.hvala vam na svakoj pomoci
version 1.1.33.5
detailed here enhancements from Nokia designed to fine-tune your windows phone expiriance
warranty registration 1.0.11.4
fue 1.0.11.9
feedback to nokia 2.0.8.2
additional info
manufacturer model name
RM-821_eu_italy_320
mobile operator name
it3-it
configuration ID
251374
label ID
3047.0000.1326.10144
EDIT:
uspeo sam konacno da instaliram
amber...skinuo sam Nokia Software Updater
for Retail 4.1.0 i preko njega uradio update
iako je verzija bila ista i sad mi je amber
omogucen u extra+info mi stoji zutim slovima
lumia amber.hvala vam na svakoj pomoci
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
E sad, lepo prvo odes na windowsphone.com, registrujes se za windows phone studio app, i time otvaras svoj uredjaj da je developer unlocked. Kad to uradis, primices enail, otvoris ga na fonu, sadrzace u sebi sertifikat koji kad instaliras imas dev unlock. Nadalje, ides u Market, instaliras odatle Preview for developers. E onda ides u settings pa phone update. Kad nadje, instaliras i to, i imas delimican GDR3. Uzivaj
- McSkiltron
- Redovni učesnik
kad odem na link iz email-a da instaliram taj sertifikat izbaci mi crni kljuc i pise tap to open kad kliknem izbaci mi prozorce kaze add company account i ponudjena dva odgovora "add" i "cancel" i sta god da stisnem od to dvoje vrati me na prethodnu stranu sa kljucicem....ajd odem u market kad tamo nema preview for developers aplikacije.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
To sa kljucicem tako i treba. Preview ces da skines sa http://www.windowsphone.com/s?appid=178 ... 8393741e96 Ostatak je isti. Uzivaj
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Gdr3 official treba da stigne u roku 2-3 nedelje...koliko sam procitao na gsmareni
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:08
- :: Nokia n8
- :: lumia 620
Da li cemo dobiti mi opet apdejt koji smo uradili ovaj nezvanicni? Da li se meni cini ili L920 pravi bolje nocne fotke od n8 iako ovaj ima xenon? Da li je neko bolje uporedjivao?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
skar, Tako je, ali zbog sukcesivnog pustanja, ko zna kad cemo mi da ga dobijemo.
rock985, naravno, bez brige, svi dobijamo GDR3. Ne cini ti se, 920 ima bolji softver za nocne slike, tako da tu cak ni mocni xenon ne pomaze
rock985, naravno, bez brige, svi dobijamo GDR3. Ne cini ti se, 920 ima bolji softver za nocne slike, tako da tu cak ni mocni xenon ne pomaze
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:08
- :: Nokia n8
- :: lumia 620
A sto se dnevnih tice? I da li treba da se skida posebna aplikacija za fm radio posto ga nisam naso u tel naravno posle ambera?