Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 925
Stigao mi apdejt za Nokia Camera aplikaciju (as seen on 1520). Sad su Nokia Pro Cam i Smart Cam praktično jedna aplikacija. Dobro izgleda.
- NijeZauzetoIme
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
- :: Pocophone F1
Kad bi moglo da se stavi više tile-ova na ekran bilo bi savršeno... da onako smanje kao na ovim većim modelima što izlaze.. 

Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 16:30
U petak mi stize Lumia 925.Posle toga prenosim utiske.
Koji je najbolji i najsigurniji nacin da 1800 kontakata sa Androida prebacim na WP8?
Koji je najbolji i najsigurniji nacin da 1800 kontakata sa Androida prebacim na WP8?
Odeš u pofršavanja na Lumiji, negde u dodatnim podršavanjima ima,opcija prebaci kontakte, upališ bluetooth na oba, i sve je tu. Ili, ako si čuvao kontakte i na Googlu, jednostavno kada otvoriš Microsoft account, povežeš ga sa Google, i posle prve sinhronizacije sve je tu.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
steva_anya, gde si naručio? Koliko keša? 

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 19. Dec 2011. 16:30
Baraba - sestra ima VIP radnju, pa sam tu porucio. Retko koja radnja ih ima na stanju, pa ih porucuju.
Prosle nedelje ni u Uscu ni u DC nisu imali.
U paketu standard 1000 je doplata 26000din. Posto postoji akcija, mogu da donesem stari telefon i dobijem 5000 popusta.
Za kes je 320e, nov, bez garancije.
Lumia 1020 za kes, nova, bez garancije 520-530e.
Meni je ova opcija isplatljiva: telefon menjam na 18-24 meseca, ali se trudim da uzmem neki od top modela, sto u ovom trenutku 925 sigurno jeste. Arc S mogu da prodam za 100e [na oglasima su 120-140e], pa me prakticno tel uz ugovor kosta koliko i za kes, ali sa 2 god garancije. Na sve to imam 12 meseci popust 25% na pretplatu.
Jedina mana je sto ima samo crna 925 Lumia. Vise bi voleo da je bela ili siva.
Prosle nedelje ni u Uscu ni u DC nisu imali.
U paketu standard 1000 je doplata 26000din. Posto postoji akcija, mogu da donesem stari telefon i dobijem 5000 popusta.
Za kes je 320e, nov, bez garancije.
Lumia 1020 za kes, nova, bez garancije 520-530e.
Meni je ova opcija isplatljiva: telefon menjam na 18-24 meseca, ali se trudim da uzmem neki od top modela, sto u ovom trenutku 925 sigurno jeste. Arc S mogu da prodam za 100e [na oglasima su 120-140e], pa me prakticno tel uz ugovor kosta koliko i za kes, ali sa 2 god garancije. Na sve to imam 12 meseci popust 25% na pretplatu.
Jedina mana je sto ima samo crna 925 Lumia. Vise bi voleo da je bela ili siva.
- Baraba
Ovaj Ativ S i nema neku kameru. Nego, mi smo tražili slike sa 925 a ne 925 

Silno grešiš, Ativ S ima odličnu kameru, istu kao S3. Samo što je mene mrzelo da se zezam pa sam onako na keca okinuo, bez mnogo petljanja. Imam primere daleko boljih fotki uslikanih sa Ativ S.
Što se tiče slika uhvaćenih sa L925, moraću prvo da uslikam nešto adekvatno, ne volim da kačim slike sebe ili žene ili prijatelja.
EDIT:
Evo jedne, bez ikakvog zezanja i podešavanja, samo okinuto...sve na automatski.
https://skydrive.live.com/redir?resid=E ... -TE7Pg&v=3
Što se tiče slika uhvaćenih sa L925, moraću prvo da uslikam nešto adekvatno, ne volim da kačim slike sebe ili žene ili prijatelja.
EDIT:
Evo jedne, bez ikakvog zezanja i podešavanja, samo okinuto...sve na automatski.
https://skydrive.live.com/redir?resid=E ... -TE7Pg&v=3
- Baraba
araphel, onda ok, jer je na S3 dobra kamera. Ova slika 925 je veoma dobra, obzirom da je slikano u 17,36 časova a nisi se igrao sa podešavanjima. Probaj za takve večernje slike iso 200, 400, 800 shutter speed je 4s i pro cam aplikaciju. garant ćeš izvući bolje.
Ma sigurno, ovo je bilo samo onako usput, da isprobam. Pro camera i Smart cam su sad objedinjeni u jednoj aplikaciji, Nokia cam.
Tek treba da se nešto malo više igram sa podešavanjima.
Što se Ativa tiče, modul kamere je apsolutno isti kao na S3/Note2. Samo se treba igrati s podešavanjima. Ali pošto za namensko fotografisanje imamo DSLR, onda se ne zezamo mnogo s podešavanjima.
Tek treba da se nešto malo više igram sa podešavanjima.
Što se Ativa tiče, modul kamere je apsolutno isti kao na S3/Note2. Samo se treba igrati s podešavanjima. Ali pošto za namensko fotografisanje imamo DSLR, onda se ne zezamo mnogo s podešavanjima.
Dodao bih još malo informacija, pre svega vezano za potrošnju baterije: posle nekog vremena,i ustaljivanja načina upotrebe, dobijam dan ipo do dva upotrebe uz neko osrednje zahtevno korišćenje.
Pod ovim naravno ne mislim punih 48 sati, već dadobijem jedan pun dan i sledećeg dana moram ili oko 14h da punim telefon, ili izguram do 23h, u zavisnosti od potrošnje. Intenzivna upotreba spušta trajanje baterije na jedan dan, ali to je zagarantovano. Još nisam uspeo da maltretiram telefon toliko da moram da ga punim pre kraja dana.
Pod ovim naravno ne mislim punih 48 sati, već dadobijem jedan pun dan i sledećeg dana moram ili oko 14h da punim telefon, ili izguram do 23h, u zavisnosti od potrošnje. Intenzivna upotreba spušta trajanje baterije na jedan dan, ali to je zagarantovano. Još nisam uspeo da maltretiram telefon toliko da moram da ga punim pre kraja dana.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Araphel, skini i pokreni world conqueror 2, ili Royal Revolt, a moze i Aces of Luftwaffe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
#araphel, jesi probao zvuk sa Sehnheiser sluskama? kakvo je poredjenje s nekim drugim modelima, max volume i tako to
Motorola Moto G
Nisam još probao njih, jer ih već neko vreme ne koristim kao daily driver. Svakodnevno koristim Marshall Major FX sluške jer su mi se one pokazale kao najbolje on ear sluške za muziku koju slušam, dakle metal i hard rock/prog rock...generalno gitarska muzika. Sve ostalr mi većinom daju previše basa a slabe su i mrljave u mid i high range.
Ono što mogu da kažem je da sam malo podešavanja ekvilajzera (ja sam uzeo predefinisani rock i malo se poigrao sa vrednostima) i uključenim dolby, dobijam zvuk koji je jako dobar za moje potrebe. Držim jačinu na 25/30 jer volim kad mi je muzika glasna, ali sa Nokijinim originalnim bubicama moram da spustim na 20/30, inače mi je preglasno. Nokijine bubice daju malo jači bas i izraženije su u niskim tonovima, pa to meni baš i ne paše, ali za putovanja avionom i slično, gde me mrzi da nosim glomazne sluške, sasvim su dobre. Da ne bude zabune, sluške su ok, ali ne za stil muzike koji ja slušam.
Ostaje mi da probam još moke Sehnheisser i dva komada Sony sluški koje imam, pa mogu da napišem nešto o tome ako nekog zanima. Možda za vikend.
Ono što mogu da kažem je da sam malo podešavanja ekvilajzera (ja sam uzeo predefinisani rock i malo se poigrao sa vrednostima) i uključenim dolby, dobijam zvuk koji je jako dobar za moje potrebe. Držim jačinu na 25/30 jer volim kad mi je muzika glasna, ali sa Nokijinim originalnim bubicama moram da spustim na 20/30, inače mi je preglasno. Nokijine bubice daju malo jači bas i izraženije su u niskim tonovima, pa to meni baš i ne paše, ali za putovanja avionom i slično, gde me mrzi da nosim glomazne sluške, sasvim su dobre. Da ne bude zabune, sluške su ok, ali ne za stil muzike koji ja slušam.
Ostaje mi da probam još moke Sehnheisser i dva komada Sony sluški koje imam, pa mogu da napišem nešto o tome ako nekog zanima. Možda za vikend.
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Znaci da je zvuk sasvim glasan ako ti je dovoljno da slusas na 25/30 podeljaka,e sad koliko kome odgovara veca izrazenost visokih ili nizih tonova to je nesto drugo.Ipak je je ovo jedan od boljih modela,a i na netu su pisali da ima ok zvuk na nekim testovima.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
U principu u zavisnosti od kvaliteta samog snimka, može da ide na manje od 25/30, ali pošto su Marshallkr on ear i sa konstrukcijom koja je meni knap, moram da ih razvučem skroz i onda ne prijanjaju tako dobro na uši, pa zato idem na jači zvuk. Uz dobru izolaciju koju uglavnom pružaju in ear, ali i dosta over the ear sluški, čak je i 20/30 sasvim dovoljno. Na većim vrednostima ume da bude malo neprijatno kad opali gitara u jako niskom štimu, ili kad izvlači baš visoke tonove na solažama.
Evo sad sam sve isprobao, i bez obzira na tip slušalica, rekao bih da su kvalitet zvuka i jačina svakako dobri. Ne vidim zašto bi bilo ko bio nezadovoljan muzikom na ovom telefonu.
- Baraba
Re: Одг: Nokia Lumia 925
Mozes li zvuk da uporedis sa note 2?
Za nijansu tiši možda, ali rekao bih bolje definisan. Čini mi se da ovde više primećujem razliku kada sr igram sa podešavanjima. Kvalitet plejera (nokia music) je za moje potrebe miljama ispred i Samsungovog plejera i Google play music po ponuđenim opcijama.