Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Sve verzije su ok, mada sam ja mislio da je ona najnovija u to vreme, tj v12 slabije drzala, ali kazu da je najstabilnija i najbolja verzija v7.2. Baci pogled ovde u temi na SS koje sam postavio i gde se lepo vidi koliko je meni drzala baterija. Samo da napomenem da mi je kuci sve vreme bio ukljucen wifi
Note IV N9100 dual
Re: Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Meni se biftor nije dobro pokazao. Ili barem ne tako dobro kao kod toda81. Razlog je mozda taj sto sam ja uvek na netu, data kad nisam kod kuce, a kad sam kod kuce opet data dok se ne setim da ukljucim wifi. Uvek mi se sinhronizuju gmail, fb i viber, automatsko updatovanje aplikacija, i neke notifikacije od aplikacija.
Trenutno koristim Omega v24 rom, sa Philz kernelom. Probao sam gotovo sve romove i uvek se na kraju vratim na ovaj. Brz, stabilan, i meni je baterija ovde najbolja. 2:30h - 3h upaljenosti ekrana, sve zavisi od toga koliko taj dan pricam.
P.S kupio sam novu bateriju, neku teracell, posto sa starom vise nisam dobijao ni 1:30h.
Trenutno koristim Omega v24 rom, sa Philz kernelom. Probao sam gotovo sve romove i uvek se na kraju vratim na ovaj. Brz, stabilan, i meni je baterija ovde najbolja. 2:30h - 3h upaljenosti ekrana, sve zavisi od toga koliko taj dan pricam.
P.S kupio sam novu bateriju, neku teracell, posto sa starom vise nisam dobijao ni 1:30h.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- toda81
- Prijatelj foruma
Ne mogu da verujem da sam ja gurao cak 5h upaljenog ekrana, a i kod mene je uvek bila ukljucena sinhorn8zacija svega plus tapatalk sa 3 foruma koje posecujem. Bitno je da i ti imas dobitnu kobinaciju koja ti odgovara i koja je stabilna i pouzdana i ima dobru autonomiju
Note IV N9100 dual
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
Kad uključim punjenje pojavi se ikona bat.pokazuje da je skroz prazna a nije i neće da se ugasi sama već držim power dugme posle čega nestane i pojavi se kako treba.
Ovo se javlja ne svaki put i kad sam ubacio custom ROM.
Kako rešiti ovaj problem?
Ovo se javlja ne svaki put i kad sam ubacio custom ROM.
Kako rešiti ovaj problem?
- toda81
- Prijatelj foruma
Da li radis full wipe pre nego sto ubacis neki rom?
Note IV N9100 dual
- bacom
- Mobil manijak
Radio sam ovako :
+wipe data/factory
reset
+ wipe cache partition
+ advanced
+ wipe dalvik cache
+ go back, mounts and storage
+ format system
+ install zip from SD card
Kad završi instalacija opet
+wipe cache partition
+wipe dalvik cache pa
+ reboot system now.
Jel treba još nešto odraditi?
+wipe data/factory
reset
+ wipe cache partition
+ advanced
+ wipe dalvik cache
+ go back, mounts and storage
+ format system
+ install zip from SD card
Kad završi instalacija opet
+wipe cache partition
+wipe dalvik cache pa
+ reboot system now.
Jel treba još nešto odraditi?
- toda81
- Prijatelj foruma
Ne, sve si ocigledno radio kako treba. Bas je cueno sto ti se javlja taj problem
Note IV N9100 dual
bacom, to sto ne pooazuje da se ne puni nije tacno jer se ustvari baterija puni. To se i meni javlja da li zbog kernela ili roma nzm. Ja izvadim punjac ponovo ubacim i proradi... I to je pocelo od skora... Mada ionako punim tel uglavnom kad je upaljen pa ne primecujem...
- bacom
- Mobil manijak
Flešovao sam NeatROM Lite 5.1.1 da vidim kakav je, i to sa baterijom (ikona prazna skroz i ne gasi se) se javlja i kod njega. Pitao sam šta da radim (kod njih) pa ću videti. Imam utisak da bi bilo isto i kod svakog ROM-a. Da promenim kernel? Šta misliš?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Прочисти конектор, а онда види са другим пуњачем. Ја сам имао сличан проблем.
ex ivan87
bacom, Probaj jer u svakom slucaju kernel se lako menja i ne moras da brises nista... Samo da ti kazem da sam ja jednom instalirao raniju neku verziju neat roma i posle 2,3 dana tel nije hteo da se upali tj upao u boot loop pa sam morao da ga menjam iz recovery-ja, kazem cisto zbog gubitka podataka...
- bacom
- Mobil manijak
Konektor je bio zaprljan. Ali novi problem, baterija je trenutno pala sa 49% na 14%, isključim i na punjenje kad ono pokazuje bat. do pola puna! Skinem sa punjenja uključim tel. ono 49%, radim neko vreme sa 2-3 restarta preko "xposed" app. i bat. opet ode na 13 % . Napunim je 100% i čini mi se da se nešto brže prazni (još ću videti). Znači li da je baterija dotrajala ili se je do app. , ROM -a?Ceftriaxone napisao:Прочисти конектор, а онда види са другим пуњачем.
meni telefon palio da se puni i ako nije na punjacu,najvise se manifestovalo kada je na 100% i dok ne padne na oko 80% sve vreme blinke displej na sekundu i izbaci da sam ga prikacio na punjac..onda sam nabavio izopropil alkohol i ocistio taj usb ali i dalje isti djavo,posto mi je i baterija bila malo naduvena ja kupio neku kinesku za 800 din i promenio punjac,neki od galaxy mini i evo vec nedelju dana radi bez problema.Ako ti je baterija malo naduvena,menjaj odmah...
E sada mene zanima da li je neko koristio ovo i da li vredi?
http://dx.com/p/replacement-3-7v-2450ma ... den-145344
E sada mene zanima da li je neko koristio ovo i da li vredi?
http://dx.com/p/replacement-3-7v-2450ma ... den-145344
Jel zna neko gde moze da se nabavi baterija za S2,po mogucstvu original i sa istom amperazom,1650?
Izgleda da mi je riknula,sa 44%,ja mu tresnem restart ona padne na 12%
Izgleda da mi je riknula,sa 44%,ja mu tresnem restart ona padne na 12%
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Probajte ovaj rom. Mesavina aosp i touchwiza. Ja sam intalirao i odusevljen sam...
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2497289

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2497289
- bacom
- Mobil manijak
@mick,
svaka čast što ga nađe. Ja čekao da mu izađe RevolutionROM BUILD 5 koji mi je bio dobar, ako je UX bolji kakav li je, moram probati. Može li na ovaj ROM Apolo kernel (koji ti koristiš) ? Hteo bih slide2wake i BLN da imam
Instalira li se kao i prethodni ROM ?
@ Behemoth,
zvao sam BG Elektronik, bateriju dobijaju početkom nedelje, original
svaka čast što ga nađe. Ja čekao da mu izađe RevolutionROM BUILD 5 koji mi je bio dobar, ako je UX bolji kakav li je, moram probati. Može li na ovaj ROM Apolo kernel (koji ti koristiš) ? Hteo bih slide2wake i BLN da imam
Instalira li se kao i prethodni ROM ?
@ Behemoth,
zvao sam BG Elektronik, bateriju dobijaju početkom nedelje, original
koliko para originalna baterija za samsunggggggggggggggggg s2222222222222222222
p.s. zar nije malo glupo ovo ogranicenja sa karakterima?
p.s. zar nije malo glupo ovo ogranicenja sa karakterima?
bacom,
Ne mozes taj apolo jer je za samsung base romove ali imas apolo verzije za AOSP romove i nzm da li, ali verovatno i oni imaju opcije koje ti trebaju... Isto se instalira, znaci obavezan wipe. Ja koristim kernel koji dolazi sa romom i po meni je ok, ispravljeni su nedostaci poput slabog zvuka sto mi je najvise smetalo na AOSP/AOKP romovima i sad je sve ok. Po meni je UX bolji, posto ga koristim tek nekoliko sati ne mogu da kazem nista za trajanje baterije ali ovako koliko sam primetio radi fluidnije od samsung base. I naravno posto je ovo build 1, sledeci buildovi ce biti sve bolji...
Ne mozes taj apolo jer je za samsung base romove ali imas apolo verzije za AOSP romove i nzm da li, ali verovatno i oni imaju opcije koje ti trebaju... Isto se instalira, znaci obavezan wipe. Ja koristim kernel koji dolazi sa romom i po meni je ok, ispravljeni su nedostaci poput slabog zvuka sto mi je najvise smetalo na AOSP/AOKP romovima i sad je sve ok. Po meni je UX bolji, posto ga koristim tek nekoliko sati ne mogu da kazem nista za trajanje baterije ali ovako koliko sam primetio radi fluidnije od samsung base. I naravno posto je ovo build 1, sledeci buildovi ce biti sve bolji...

- bloker
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 13:37
- :: Samsung Galaxy S IV
mick, vidim po komentarima da ima dosta bugova koje treba ispraviti.. Ja sam poslednjih dana u potrazi za stabilnim romom pošto me Biftor v12 počeo opasno da nervira skoro svaki dan zakuca i moram da ga restartujem.. Ako to ne poprave u novoj v13 verziji, koja treba izaći uskoro, sigurno ću biti prinuđen da pređem na neki drugi rom..
- toda81
- Prijatelj foruma
Cudo da jos uvek nije izasao Biftor v13, mada ce mozda odmah da predju na v14 

Note IV N9100 dual