Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
postao sam vlasnik bele lumie...telefon je....fantastican
i naravno odma imam pitanje
kada udjem u city lens mogu samo da odaberem opciju SVE, u suprotnom mi javlja DOSLO JE DO PROBLEMA, POKUSAJTE PONOVO. Unaprijed zahvalan
Baraba,cesto sam u kafani,ali tad pijem sa drugarima,pa ako je bucno onda povremeno pogledam na tel dali je neko zvao.Nijedan poziv u zivotu nije toliko bitan i hitan da na svaki moram da se javim.Ako je i bilo propustenih poziva,zvacu ih kad se otreznim .A mozda je i bolje da se tad ne javljam,otekne jezik pa ni samog sebe ne razumem sta pricam.
nego,ljudi koliko vam traje baterija? meni u 9h bude full, 10 navece vec imam 30% baterije, a ako uradim koju jos sliku onda mii bude na 15%. da li je samo moja baterija slab ili je nesto drugo u pitanju....
McSkiltron, zavisi mi od potrosnje, imam oko 40 min razgovora dnevno, 10-ak SMS, 3-4h surfa, i ostalog po netu, i izdrzi 07-23 (tu bude oko 15%). Naravno, ako imam manje price, duze drzi, a ako igram igrice, punim ga i 2x dnevno.
Pozdrav svima ,odnedavno sam vlasnik Lumie 920 i prezadovoljan sam karakteristikama ovog uredjaja , zanima da li neko ima problem sa opcijom "find my phone" , u telefonu je uključena opcija , ali kada odem na nalog ne prikazuje opcije predvidjene za korišćenje ove aplikacije, probao sam i fabrički reset ali ni to nije urodilo plodom , da li to ima veze sa mržom (Telenor) ili je nešto drugo u pitanju ?
Milutin022, i ja imam isti problem, ne znam do cega je, ali do uredjaja definitivno nije. Nesto je Microsoft zeznuo kod pravljenja naloga, jer vidim kod kolege isti problem (Lumia720), dok zena sa Lumiom 710 nema taj problem, i ja sam joj napravio M$ nalog, ja uradio sve na istom kompu....
Treba se javiti Microsoftu i zahtevati da to otklone, Ja sam vec pokusavao, ali nisam nasao kome da pisem, vidim da cu morati Balmeru direktno da se obratim. rock985 iskljuci automatsko osvetljenje. Ispravice se sa sledecim update-om.
Imam jedan problem sa telefonom stalno mi se pojavljuje signal kao da je telefon na punjacu,kada ga ugasim i ponovo upalim jedno vreme je sve normalno a onda se ponovo pojavi.Da li neko ima slican problem?
xxxx, kako izgleda taj signal? Jesi siguran da je bas punjac, da nije srce na bateriji, kad je ispod 20%? Jel mozes da uradis screenshot pa da postavis ovde?
Da, u pravu si. Ocisti malo port na trlrfonu, dobro ga produvaj recimo kompresorom (ne iz sve snage), moguce da nesto oraci kratak spoj. Ako ovo ne pomogne, eventualno hard reset, a ako ni onda ne urodi plodom, bice da je hardverski kvar
Nakon procitanih eseja i eseja na ovoj, i na drugim temama, o fluidnosti ovog telefona, smatram da sa mojim telefonom nesto nije uredu... Pa Facebook mi bukvalno pojede zivce kako lose radi, lag, cekanje.. ma uzas zivi.. Kliknem sliku da otvorim, par sekundi prodje dok je prikaze, onda kliknem back dugme, jos duplo vise vremena treba da se vrati na zid.. Komentare takodje kad otvaram i zatvaram..
Ajd kontam posto sam prije koristio s4, ipak noviji telefon, bolji hardware, al uzmem zenin s3, ma ni sa njim se ne moze uporedit, neopisivo brze i ljepse radi nego ova 920-ka... Fakat bi volio da mi neko objasni sta podrazumijeva pod fluidnoscu, jer ovo je sve samo ne fluidno...
open-mind napisao:Nakon procitanih eseja i eseja na ovoj, i na drugim temama, o fluidnosti ovog telefona,...
...Fakat bi volio da mi neko objasni sta podrazumijeva pod fluidnoscu, jer ovo je sve samo ne fluidno...
Onaj ko je ovde najviše napisao tih eseja o fluidnosti je blago rečeno veoma pristrasan prema WP-u i Nokia
telfonima, a uz to nikada nije ni posedovao neki Android telefon, tako da bi te eseje trebalo posmatrati u tom
svetlu i prihvatiti ih sa jednom dobrom rezevorm.
Ja sam spreman da kao dugogodišnji korisnik Androida i iOS potpišem da je WP8 fluidniji od prvog uvek, a od drugog takođe u dosta situacija.
Što se FB tiče, mislim da je do aplikacije. Ja ne koristim aplilaciju jer mi je integraciba FB u sam OS sasvim dovoljna za moje potrebe. Žena koristi na Ativ S i znam da je prešla na Facebook Beta aplikaciju jer joj ova druga štuca i koči.
Još jednom da napomenem, po meni nema potrebe za FB aplikacibom na WP8 jer se pregled novosti, slika, postavljanje komentara, fotografija, videa i sve ostalo, može odraditi direktno kroz OS bez ikakvih problema.
Zbog jedne aplikacije vi zakljucujete da win8 nije dobar, e alal vam vera. Sto se mene tice fb nikada i nemora da radi jer to i ne koristim, ali nemozete osudjivati nesto ako neradi dobro neka app.
Ma gdje da nadjem taj fb beta, slomih se trazeci...
A ovo vezano za integrisani fb, ma daj, necemo bit neozbiljni.. Takodjer i ova prica je krajnje neozbiljna kako neko ne koristi fb, pa shodno tome je i nebitno sto isti uzasno radi...
I da, ovaj momak sto rece da na osnovu jedne app donosimo zakljucak... Cekaj dok pocnem o browseru (ako se moze uopste tako nazvat) pisat, o crashanju, ne prikazivanju yt klipova...ne postojanja alternative, firefox, opera, pa i chrome..
Sreca pa sam dobio tel na poklon, inace da sam ga kupio, smatro bi de veoma prevarenim, i neko bi moro odgovarat [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.