LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

Hvala :)
Evo novog rezultata baterije
Slika

Slika
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Baraba napisao:Ajde da kažemo ovako. Ja sam naveo činjenicne mane S4, a da li će ih neko tolerisati ili ne to je individualna stvar. I da, prodaja S4 opada:
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _u_avgustu
Nadam se da će da se trgnu i posvete više optimizaciji OS, da im telefoni budu fluidiniji/tečniji. A i TW je zreo za redizajin.
Kome vise da verujes?Ovde pise da se Sg4 lepo prodaje(http://srbodroid.com/vesti/telefoni-ves ... -telefona/ ) a nadaju se i jos boljoj prodaji krajem godine.Moguce je,jer cene padaju a dosta je pomogao izlazak Lg g2,X1.Potrebna je jaka konkurencija na zadovoljstvo svih nas.Danas gledam u prodavnici,novi sa 6 meseci garancije,SG4-410,g2-430.Na crno vec ima za 380-410 e a nadam se da ce cene ici jos malo nize.

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

@behemoth mislim da sam negde video da ima da se promeni pozadina u porukama,tj da ti ne bude bela....udjes u podesavanje u porukama i tu nadjes. ako sam te dobro razumeo to ti malo smeta. A inace i ja planiram da ga uzmem u vipu,a mogu tek 6 meseci pred istek ugovora a to je posle 17novembra.... i nije tolko daleko,strpecu se :D cackao sam malo g2 u vipu i svidja mi se mnogo... najzad malo nesto drugcije od samsunga. ne kazem da je s4 los ,bas naprotiv drugar ga ima i stvarno je dobar ali nesto generalno ne volim samsung....

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Sredio sam zvuk na slusalicama,instalirao music player pro i zvuk je znatno bolji.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Behemoth, kako ti se čini za upotrebu jednom rukom naspram SGS II? Jesi uporedjivao kamere?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ovo mi delje kao odlična zaštita:
http://www.spigen.com/lg-g2-case-slim-armor.html
U ovo bih ga sigurno oklopio ako uzmem ovo luče. Jedino što me malo odbija su te neke boje u meniju UI, boje za signal i status itd. Navikao sam to da mi bude crno ili belo.
Vidim da je izašao i CM, AOSP, AOKP, Paranoida. Lepo, samo gretota ubaciti klotaru u ovo.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

vla-do, pa nije bas lako da se koristi jednom rukom,jeste da imam prilicno velike sake ali opet,to je nije parce betona pa da se drzi grubo,moras da pazis da ne sklizne,pa da ga drzis u ruci shodno tome.
Navikavam se,al kad treba nesto brzo da otkucam jednom rukom dohvatim S2 i resen problem.

Kamera je svakako bolja na G2,tu nema nikakve dileme.

Baraba,mislim da uopste nema potrebe ubacivati custom romove.
Ovo radi kao metak,stices utisak da je cist android.
I ja sam se razmisljao kao ti,sad ce da padne root,pa neki custom ali nema potrebe.
Nisam primetio nijedan jedini bag,niti usporenje.
Dok sam kod S2 punu snagu dobio tek sa custom romom

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Behemoth, ne bih ni ja ubacivao, jer bih izgubio dosta na funkcionalnosti, čak nemam potrebu ni za root. Bitno mi je da on takav sa gomilom opcija (koje nemaju wp ni ios implementiranih, niti mogu da se nabudže) radi kao metak. Ali se radujem da je krenula podrška zajednice (i što je LG u ljubavi sa google). Nije bio ni jedan custom rom na xda do skoro, čim je tu CM stigli su i ostali, dugo će ova zverka imati update (makar od zajednice).

Mashoni1991
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 11. Avg 2013. 11:57
:: Alcatel One Touch

Post od Mashoni1991 »

Behemoth, Ima li laga tj zadrske pri ulasku u poruke i kontakte i dialer kao na S4 ?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Mashoni1991, nema :)

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Juce sam dobio ovaj izuzetan telefon. Pre njega sam imao HTC One,(pre toga Note 2, Nexus I9250,...). Jedino sto je na HTC-u bolje je jacina zvuka i ajd uslovno receno izrada, mada je i na G2 izrada odlicna i deluje kao da je od metala i od jednog dela. Telefon je malo klizav pa sam narucio silikonsku oblogu sa ebay.
Sto se tice UI-a, meni je odlican i ne nameravam ga menjati sa drugim custom romovima. Zasad toliko.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Šta je Dolby mobile sound enhancement? Da li to poboljšava kvalitet zvuka na sluškama?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Da,poboljsava...

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Gde se nalazi ta opcija?ili je to aplikacija?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Trebalo bi da je opcija da se uključi. Evo je ovde:
Slika

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Behemoth :blinky:

Ima li ovaj mob u meniju "serbian" i koja boja je lepsa za oko "bela ili crna"..... A da i kakva je sitacija sa IGO navigacijom za ovu rezoluciju :blinky:

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od pero0000 »

Kod mene ima Srpski jezik iako telefon nije za naše tržište, a koja je boja lepša je stvar ukusa (moj je crni). Ako možeš negde(VIP) da pogledaš oba, samo će ti se reći koji je ti je lepši?

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Nisam Behemot ali mogu da ti dam svoje misljenje - nekako je crna lepsa za oko ali je bela prakticnija posto mi se cini da se na crnoj pozadini otisci prstiju skupljaju kao magnet. Ja sam ipak rezervisao crni...
Na onom modelu u VIP koji sam gledao meni bio na srpskom, sto se meni licno izrazito ne dopada ali eto informacije radi - ima...
iGo za tu rezoluciju ja licno jos nisam nasao, posto sam ga trazio za Nexus 7.2 sto ne znaci da ga nema ili da ga nece biti u nekoj bliskoj buducnosti posto je sve vise uredjaja sa fHD rezolucijom.

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od pero0000 »

iGo za Ful HD rezoluciju ima. Koristio sam ga na HTC One, ali sam pored njega imao Sygic, Navigon i Navitel. Na G2 ću koristiti Sygic i Navigon koji se sami "prilagođavaju" rezoluciji telefona i koji su za mene bolje navigacije, a Sygic ima i lepši UI(ako ti je to bitno).

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Nemam pojma otkako sam poceo da koristim iGo nisam imao potrebe za bilo cim drugim posto mi je iGo bio definitivno najbolji po svim pitanjima - doduse 8.4 mi se mnogo vise dopadala nego ova verzija 9.6 ali dobro sad.

Baci na pp link za taj fHD iGo i za Sygic ako imas, da probam i te Slovake...

Odgovori