LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Re: LG G2
I po meni su iGo mape daleko preciznije od Navigona, jedino ovaj Sygic nisam probao a cuo sam da ga i drugi hvale - ne znam samo koliko je nasa zemlja zastupljena u njegovim mapama (ma sta god koristili).
Ima srpski i to cirilica.Cobiklajic napisao:Behemoth![]()
Ima li ovaj mob u meniju "serbian" i koja boja je lepsa za oko "bela ili crna"..... A da i kakva je sitacija sa IGO navigacijom za ovu rezoluciju
Beli nisam video,a posto vec imam beo telefon hteo sam da ovaj bude crn.
Za navigaciju ne znam jer je ne koristim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nisam nasao,te slusalice su kako sam skontao sa tim sistemom.
Nisam ni znao da ima i ovo,audio zoom
http://www.youtube.com/watch?v=7DEyuapmRCs
Nisam ni znao da ima i ovo,audio zoom
http://www.youtube.com/watch?v=7DEyuapmRCs
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Behemoth, cenim da moraš negde da imaš da aktiviraš tu opciju. Slično je na nokia sa Dolby Digital Plus (pali se ili u meniju - mada zavisi od modela, ne sećam se tačno, poboljša zvuk dosta na npr. 808pv). Slično ima htc tj. Beats Audio sound enhancement, on se pali iz menija a ne iz playera koliko se sećam. Ae malo se angažuji, nemoj da si lenja buba. Možda nema ikonica već ima u meniju opcija kao kod nokia i htc.
Prekopao sam ceo meni uzduz i popreko i nista nisam nasao.
Osim audio effects nista drugo nema za podesavanje zvuka.
Osim audio effects nista drugo nema za podesavanje zvuka.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
@Behemoth posto si uzeo telefon u vipu, da li si probao da ubacis karticu za neku drugu mrezu, tj.da li je otkljucan za sve mreze? Vidim ima ovde na oglasima dosta, ali su vecina iz vipa, a ja koristim telenor. Ako nisi probao bio bih ti zahvalan da probas pa da javis. Unapred hvala
Nisam pokusavao,nemam nikog od poznanika ko koristi micro sim.
A ne kupuje mi se sad kartica samo da probam.Opet,ne mogu da nadjem ni na netu neki kod da proverim,kao sto je moglo za S2
A ne kupuje mi se sad kartica samo da probam.Opet,ne mogu da nadjem ni na netu neki kod da proverim,kao sto je moglo za S2
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
- :: Galaxy s6
Ok...Hvala ti u svakom slucaju
Nema mi druge nego na licu mesta da probam kada uzimam telefon

Nema mi druge nego na licu mesta da probam kada uzimam telefon

Prekopao sam i gugl,nista nisam konkretno nasao.
Samo podatak da u slusalicama vec postoji taj sistem i da one daju taj "studijski zvuk"
Mozda i ima logike,probao sam te LG slusalice na S2 i oduvao me je zvuk.
Samo podatak da u slusalicama vec postoji taj sistem i da one daju taj "studijski zvuk"
Sa LG sluskama na S2 je bolji zvuk nego sa original sluskama od S2 

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Jel ima mozda neko informaciju kada bi se ovaj lepotan mogao i stvarno pojaviti u mts?
Vec neko vreme ga imaju u ponudi, ali samo virtuelno, na sajtu, dok ga jos uvek nemaju uyivo kod sebe pa tako ne moze jos uvek da se kupi vec samo da se rezervise...
Vec neko vreme ga imaju u ponudi, ali samo virtuelno, na sajtu, dok ga jos uvek nemaju uyivo kod sebe pa tako ne moze jos uvek da se kupi vec samo da se rezervise...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Martin Mystere
Moja ti je preporuka da mob uzmes za kes u radnji (nije skidan sa nijedne mreze, imas garanciju na hardver i softver 24 meseci, fabricki je sim free za se mreze). Jeste trenutno cena za verziju od 32 gb je 440 e, ali ti garantujem da duplo vise ode iznos preko bilo koje druge mreze....... Iako sacekas neko vreme nece pasti ispod 400, a kada dotle i dodje onda ce da izadje neki noviji sa drugim mogucnostima tako da je ta jurnjava za najnovim modelom uzaludna ....
Godinama sam to radio i jurio nove modele i taman kad se zapalio za ovaj, mom kolegi neki dan HTC one izlete iz ruke, ode na keramicku podlogu i caos,uterao je pritasak u 300--- i onda moj, ali sam moj i za mene zakljucak "mob treba da sluzi osnovnoj nameni -poziv i sms" - za sve ostalo "ostalo"

Moja ti je preporuka da mob uzmes za kes u radnji (nije skidan sa nijedne mreze, imas garanciju na hardver i softver 24 meseci, fabricki je sim free za se mreze). Jeste trenutno cena za verziju od 32 gb je 440 e, ali ti garantujem da duplo vise ode iznos preko bilo koje druge mreze....... Iako sacekas neko vreme nece pasti ispod 400, a kada dotle i dodje onda ce da izadje neki noviji sa drugim mogucnostima tako da je ta jurnjava za najnovim modelom uzaludna ....
Godinama sam to radio i jurio nove modele i taman kad se zapalio za ovaj, mom kolegi neki dan HTC one izlete iz ruke, ode na keramicku podlogu i caos,uterao je pritasak u 300--- i onda moj, ali sam moj i za mene zakljucak "mob treba da sluzi osnovnoj nameni -poziv i sms" - za sve ostalo "ostalo"

- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
Hvala na savetu sve je to OK, ali ima jedan problem u tome - ja kako god okrenes mesecno potrosim jedno gotovo sve minute i MB iz trenutnog paketa (otprilike negde oko 320-380 minuta i 700-950 MB neta) tako da ja taj paket moram da koristim i vrlo mi je isplativ, bez obzira gde kupio telefon - u radnji ili kod operatera. Kada sve stavim na papir, procena je da mi se uz takvu potrosnju svakako vise isplati da uzmem telefon kod operatera, uz ugovor nego da kupujem isti u radnji.
E sad, za kupovinu preko mts sam zainteresovan jer postoji jedna opcija uz koju bi me ovaj telefon, kada eliminisem potrosnju uz taj paket koja mi svakako sleduje, bez obzira na to uzeo telefon ili ne, izasao manje od 280 evra. To jos uvek nije sve ali da ne idem dalje, i ovo je dovoljno da se vidi da mi je ovako povoljnije nego da kupujem telefonu radnji, plus sto cu sve moci da platim na 12 mesecnih rata.
Ali otom - potom, sada cekam da me pozovu ovi iz mts i nadam se da ce to da bude, ako ne sutra, onda bar prekosutra...
E sad, za kupovinu preko mts sam zainteresovan jer postoji jedna opcija uz koju bi me ovaj telefon, kada eliminisem potrosnju uz taj paket koja mi svakako sleduje, bez obzira na to uzeo telefon ili ne, izasao manje od 280 evra. To jos uvek nije sve ali da ne idem dalje, i ovo je dovoljno da se vidi da mi je ovako povoljnije nego da kupujem telefonu radnji, plus sto cu sve moci da platim na 12 mesecnih rata.
Ali otom - potom, sada cekam da me pozovu ovi iz mts i nadam se da ce to da bude, ako ne sutra, onda bar prekosutra...
Rekao bih ipak da sluske daju tako dobar zvuk jer je Dolby najverovatnije integrisan u audio cip, a ne u sluske. Ne znam kako bi to mogli izvesti...Behemoth napisao:Prekopao sam i gugl,nista nisam konkretno nasao.
Mozda smaram, ali jesi video u meniju, mozda ima posebna Dolby aplikacija? Kod mene postoji i ima neka podesavanja vezana za svaki od preset ekvilajzera i jos neka cudesa...
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Martin Mystere,postoji opcija 50 % popusta na pretplatu.Stavis na papir mesecnu potrosnju i pretplatu umanjenu za pola na 24 meseca i izvedes racunicu da li ti je bolje kupiti na kes ili preko operatera.Zatim,preko operatera imas telefon sa malo memoriskog prostora,slabiji model.