Ne vidim N5 kao konkurenciju, slabiji je. Najvise mu zameram bateriju koja razlog zasto sam promenio N4 i uzeo G2.AnGeL oF LoVe napisao:Telefon je vrh i nisu trebali izbacivati sada Nexus V jer ce uticati na prodaju ovog modela.Mogli su sacekati bar do nove godine.Ovakav telefon nije dostigao prodaju do deset miliona a SG4 prodat u 40 mil?Nije pravedno.Jedina povoljnost za nas,potrosace je da ce konkurencija uciniti G2 jos jeftinijim i pristupacnijim.
LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: LG G2
Re: LG G2
Ne vidim uopste kakve veze imaju N5 i G2?
Isto kao sto nikakve veze nisu imali N4 i G1.
Svaki model ima svoju ciljnu grupu i nema govora da ce jedan drugome uskakati u prodaju.
Isto kao sto nikakve veze nisu imali N4 i G1.
Svaki model ima svoju ciljnu grupu i nema govora da ce jedan drugome uskakati u prodaju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Hajde da prbam da ti objasnim jos jednom i onda odustajem - Ja sve telefone poredim sa G2 pa tako recimo gledam da li su S4 i Z1 blizi G2 ili Note 3 i tako ih svrstavam u klasu...1808 napisao:Martin Mystere, čini mi se da ti one dimenzije nisi ni pogledao kad ovako pišeš. Evo da ti još malo olakšam...
Galaxy S4 136.6 x 69.8 x 7.9 mm Težina 130 g.
Xperia Z1 144 x 74 x 8.5 mm Težina 170 g
Note 3 151.2 x 79.2 x 8.3 mm Težina 168 g
Dakle, po kojoj logici tvrdiš da Z1 može u grupu sa S4, a ne moža sa Note 3. Vidiš li da je Z1 po dimenzijama tačno
negde između ova dva uređaja, a uz to je i najteži u ovoj grupi. Kako onda praviš tu tvoju klasifikaciju, ništa mi nije jasno.
Da poredim sa S4 ti bi bio u pravu jer Z1 jeste blizi Note 3 po dimenzijama nego S4, ali posto je ovo tema o G2 onda... shvatio si valjda...
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Pa kad napisem
Ali da ne idemo vise u dubinu po ovom pitanju...
i to u temi o G2, ima li potrebe da navodim koji telefon smatram kao reper za poredjenje!? Mislim da je i vise nego jasno da se radi o G2 kao telefonu koji poredim...Martin Mystere napisao: Po meni je poredjenje sa S4, One, Z/Z1 kao telefonima i to je to a ne sa Note3 i gore navedenim!
Ali da ne idemo vise u dubinu po ovom pitanju...
- Baraba
Nemoj sad da stajete kada sam uzeo kokice 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pa izbor nikada veći, ali uvek ostaje pitanje šta uzeti, svaki ima neki nedostatak koji odvraća od kupovine. I ja planiram oko Nove Godine da pazarim nešto i izbor sam sveo na G2 i N5, ali opet ima još dva meseca do tada, za N5 tek treba da vidim kao se pokazao u praksi, a za G2 već manje više sve znam....slatke muke 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
ma znam ja sta bi ali nemam kesa za to ,a kad su alternative u pitanju kao sto je G2 u ovome slucaju,nikada nisi siguran 100 posto
N4 mi se ne svidja nikaako a ni N5 bar ono sto videh
nevidjeno me nerviraju tasteri na ekranu zbog toga sam i prodao N4 a sad je to problem i kod G2, ako uzmem LG pro onda i to i nije neki prelaz sa N2, a za N3 nemam love i necu je ni imati skoro
A N2 pomalo dosadio ...
Tako da su moje muke Tantalove a ne slatke
N4 mi se ne svidja nikaako a ni N5 bar ono sto videh
nevidjeno me nerviraju tasteri na ekranu zbog toga sam i prodao N4 a sad je to problem i kod G2, ako uzmem LG pro onda i to i nije neki prelaz sa N2, a za N3 nemam love i necu je ni imati skoro
A N2 pomalo dosadio ...
Tako da su moje muke Tantalove a ne slatke

Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Ja danas ukapirao da slusalice treba skroz nabiti u usi da bi se culo kako treba.Znaci izuva zvuk.Otkrio samtoplu vodu ej
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Sa Note 2 i nema nesto preterano smisla prelaziti na G2 ili N5 jer je u pitanju manji ekran, tesko je sa 5.5 preci na bilo sta manje. Note 3 bi bio logican upgrade ali je papreno skup. E sada ako ti je dosadio Note 2 onda mozes da napravis mali izlet na G2 ili N5 dok ne skupis kes za Note 3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
Iskreno tako nesto mozda i uradim ,ne mogu da verujem da je cena N3 tako napucana ,jeste zver ali preterase,ni G2 nije nista losiji pa jeftiniji za 150 evra
- kvaka33
- Expert
Pa ako ne padne u skoro vreme za bar 100 evra cena tesko da cu ga uzeti a pri tome moj N2 ostane na istoj ceni ,tako da G2 se namece kao izbor ali videcu jos sta cu i kako cu
- Baraba
1808, lova. Pominjali su cenovnu razliku. Ko ne gleda cenu logičan update je naravno note 3.
Behemoth, meni je note 2 bio prevelik, jedini razlog zašto sam ga promenio. Pisao sam već, da se pojavila neka mini verzija N2 ali da je iznustra ista sa istom jačinom baterije kupio bih je kroz jedan.
Nešto da kažemo i o G2. Ton zvona naravno možete podesiti koji želite, isto važi i sa sms poruke (ne treba nikakvo budženje po sistemu niti root):

Intezitet jačine vibracije možete podesiti posebno za dolazni poziv, obaveštenje i vibraciju na dodir:

Sviđa mi se što je gomila stvari implementirana i ne treba prčkati po sistemu. Ne vidim razlog ni da rutujem telefon.
Behemoth, meni je note 2 bio prevelik, jedini razlog zašto sam ga promenio. Pisao sam već, da se pojavila neka mini verzija N2 ali da je iznustra ista sa istom jačinom baterije kupio bih je kroz jedan.
Nešto da kažemo i o G2. Ton zvona naravno možete podesiti koji želite, isto važi i sa sms poruke (ne treba nikakvo budženje po sistemu niti root):

Intezitet jačine vibracije možete podesiti posebno za dolazni poziv, obaveštenje i vibraciju na dodir:

Sviđa mi se što je gomila stvari implementirana i ne treba prčkati po sistemu. Ne vidim razlog ni da rutujem telefon.