MPx220 Yes or No
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
naisao sam na podatak da 6630 ima OMAP 1710 (ARM9) procesor .... jeste offtopic, ali me interesuje da li je neko od vas cuo za neki program za overklokovanje pod Symbianom, posto je onaj program koji je DZONI45, pomenuo za OMAP procesore...
da li je pod WM5 moguce koristiti vise fontova istovremeno?
pozdrav
da li je pod WM5 moguce koristiti vise fontova istovremeno?
pozdrav
juice011, ma ja smo pitam ako neko slucajno zna
..... znam da ste svi WM korisnici, ali ja sam Symbian korisnik, pa me opet zanima i WM...
DZONI45, to je smor... to za fontove ... isto i kod Symbiana ..... mislim, mogli su da stave jos koji pa da covek bira u, recimo, Quick Office-u kad pise nesto...
p.s. jos jednom se izvinjavam za offtopic
pozdrav

DZONI45, to je smor... to za fontove ... isto i kod Symbiana ..... mislim, mogli su da stave jos koji pa da covek bira u, recimo, Quick Office-u kad pise nesto...
p.s. jos jednom se izvinjavam za offtopic

pozdrav
- Dzoni45
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
- Kontakt:
@b_udder: sto se tice fontova, WM5 koristi nina i nina bold font. Njih mozes samo zameniti sa nekim drugim fontom, a sto se tice biranja fontova za kucanje recimo u word pad-u, mozes koristiti fontova koliko hoces, samo treba da ih ubacis u telefon i onda imas opciju u word pad-u "change font" i mozes kucati sa bilo kojim instaliranim fontom.
MPx200 WM2005