LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Re: LG G2

Post od Tacty »

kakav je kvalitet razgovora na telefonu? kako vi čujete, kako vas čuju sagovornici? na phonearena kažu da nije baš nešto pa da proverim...

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Re: Одг: LG G2

Post od pero0000 »

Evo ovoj beli adapter ti treba. Ima da se kupi kod Kineza.

Slika

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Ok, hvala a reci mi sta dolazi uz mob u kutiji i kakav je to dodatak za bezicno punjenje sto pise ovde po netu da to imaju modeli za evro trziste :blinky:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Koliko znam samo za USA trziste je wireless charging.
Ja imam normalan punjac,za nase stekere.

Sto se tice zvuka sagovornika i prejak je kad pojacas do kraja,tako da ja uvek drzim negde na sredini.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Standardno pakovanje: telefon, slušalice, usb kabl i punjač. Ne znam ništa o tom dodatku za bežično punjenje.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Slika
Ako kupis kod nas telefon dobijes ovakav punjac, ne trebaju ti nikakvi nastavci. U paketu se dobija punjac sa usb-om, slusalice, alat za sim karticu, uputstva i to je to.
Ide micro sim kartica u njega

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Samo Verizon ima wireless charging.
A taj operater je CDMA samo?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

LG G2

Post od Layne_Staley »

@makirocket Hvala sto tvrdis da je ono sta sam rekao glupost.. Ja znam sta sam video.. Sve u svemu, KIDA G2

Edit: mrtvi dropbox...

Slika
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

[quote="Layne_Staley"]Hvala sto tvrdis da je ono sta sam rekao glupost.. Ja znam sta sam video..

Izvinio ako sam te uvredio, mozda sam se lose izrazio. Samo kazem da treba pricati relalno. Po meni je ekran bolji kod G2, ali to ne znaci da je na s4 los. To sto si ti video je mozda bilo kod tog modela, desavaju se greske. Koristio sam ga oko 6 meseci i nisam nikakve piksele primetio

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Evo kako LG postuje svoje korisnike i brine o njima.
Cim izadje naslednik,G2 pada momentalno u zaborav,mogu da potpisem to.
Slika
Inace u pitanju je Optimus G.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

Poznato od vajkada za LG,a to ih ubija u prodaji sto idioti ne shvataju...optimus G je mocna masina..bas sam planirao da ga uzmem,al sad vidim sta se i dalje radi kod korejanaca

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

Chobby88 napisao:Evo kako LG postuje svoje korisnike i brine o njima.
Cim izadje naslednik,G2 pada momentalno u zaborav,mogu da potpisem to.
evo i ja potpisujem...inflacija modela, hiljade bespotrebnih modela sa istim specifikacija, koji traju do prvog sledećeg noviteta...

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Cobiklajic, to nema veze sa bežičnim punjenjem. Drugačiji su utikači za USA i UK između ostalih zemalja i voltaža je 110V, dok je kod nas 220V i utikači su ovi kakve ih svi znao. Ako uzmeš telefon koji je za te zemlje treba ti i adapter.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Najavljen je update. Sad ostaje da se vidi da li ce ispostovati. Samsung je izbacio update za S3, kazu da je bagovit i los. Tako mi nista ne znaci update.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Čitam vas sve ovde i uhvatih sebe da želim da prekršim pravilo "telefon menjaj na dve godine" :blinky: :blinky: :blinky:
Pa vam još nisam poverovao, nego odem sinoć u Vip i uporedim dimenzije G2 sa mojim HOX-om. Jbt, za 0.5" veći ekran, telefon je zanemarljivo veći!! 8) 8) 8)
Sad mi sledi lobiranje kod lepše polovine, pa da početkom sledeće godine i ja uđem u vaše društvo (ako me primite, to jest ;) ).
Nisam uspeo da nađem koliko smeta prelazak sa hardverskih dugmića na one na ekranu i koliko u praksi od ekrana ona zauzimaju? Da li je LG našao neki mangupski način da smanji taj (negativni?) utisak? Ti softverski dugmići mi smetaju od Nexusa 9250. :oops: :oops: :oops:
P.S. @Baraba, vi'š da nisam toliko isključiv u odabiru brenda??? (a pre neku godinu sam u društvu pljuvao LG za sve pare! :lol: :lol: :lol: )
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ja sam se lako navikao na te softverske,mnogo brze reaguju od hardverskih.

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Ja sam imao isti problem sa tim tasterima na ekranu, ali evo peti dan kako ga koristim i navikavam se. I dalje mi se vise hardverski svidjaju, ali sta je tu je, mislim da ga ne treba zbog toga izbegavati :)

Tacty
Mobil fan
Mobil fan

Post od Tacty »

a ova fora sa kuckanjem za otključavanje ekrana, jel to neki lg fazon ili ima i neka posebna aplikacija za to?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ne,to je implementirano u telefon,da ne moras svaki cas da podizes telefon sa stola i okreces ga da bi otkljucao.

Odgovori