Sta uzeti iphone 4s vs S3 ili I5 vs S4

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kugla86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Nov 2013. 15:53
:: iphone

Sta uzeti iphone 4s vs S3 ili I5 vs S4

Post od kugla86 »

potrebno mi je misljenje i pomoc ljudi koji imaju iskustva sa ovim telefonima u dilemi sam i ne znam sta uzeti, licno sam koristio iphone do sada i za mene nema bolji ali me mami samsung a ne znam kakav je android

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Sta uzeti iphone 4s vs S3 ili I5 vs S4

Post od znemanja »

kugla86, Ako si do sada koristio iPhone onda si upoznat sa mogućnostima i manama iOS-a.Moja savet je da probaš android, mislim da će biti odlična promena posle iOS-a. A što se tiče konkretnog modela, moj predlog je S4, jer je odličan uređaj, mada možeš da pogledaš i LG G2, slične je cene kao i S4 a bolji je.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Sta uzeti iphone 4s vs S3 ili I5 vs S4

Post od toda81 »

Note 2 ili note 3
Note IV N9100 dual

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

kugla86, najbolje sud ces da doneses ako S4 malo procackas u nekoj od poslovnici operatera.Ako ti je odgovara ekran od 4 inca ja bih isao na iphone 5.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Izmedju ova cetiri ja bih isao na iphone 5, ali moj predlog ti je da pogledas LG G2, mnogo dobar telefon.

kugla86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Nov 2013. 15:53
:: iphone

Post od kugla86 »

hvala drugari na brzim odgovorima, moracu dobro da razmislim dosta sam neodlucan

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

toda81 napisao:Note 2 ili note 3
Mnogo je to veliko za njega s obzirom da je navikao na iPhone, a inace stvarno nemam zamerke na telefone.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

To je vec druga stvar. Nije da uvek predlazem telefone koje imam, ali stvarno sam odusevljen sa note 2 tako da ga od srca svima preporucujem. Sve je stvar navike, a sto se velicine tice najbitnije je da staje u dzeo ;) mada kada obucem jedne farmerke sa plicim dzepovima strci cigla par cm-a :)
Note IV N9100 dual

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Uzmi iP5 , nemoj da prelazis na android, ako si se navikao na ios, android ce ti biti nelogican. Mozda bolje da uzmes iphone5c , isto je kao ip5 ali valjda bolje optimizovan za ios. Ovo kazem jer je i on plastican kao i samsung

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nije mi jasno zasto toliko lupas. Sta ima nelogicno na androidu? Ja ne volim ios, ti ne volis android, ali ja za razliku od tebe ne lupam i ne pricam gluposti. Nelogicno... bas svasta covek moze da cuje ovde
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Toda, Android je logican samo korisnicima Androida. Meni kao korisniku iOSa a sada WPa su ova 2 sistema sjajna, dok se na Androidu gubim samo tako. Eto, necu da iskljucim mogucnost da sam mozda cak i glup, ali, meni Android be lezi nikako. Obaska sto ga jako ne volim, da ne kazem strasniju rec pa da me pojedinci ovde zbog toga razapinju na krst, jer sam izrekao jeres u najmanju ruku
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Prijatelju stari, cenim tvoje misljenje, ali ipak mislim da malo preterujes sa svojim stwvom prema androidu, ali volim da cujem razlicita misljenja jer sam uvek otvoren za novine
Note IV N9100 dual

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Ne lupam, i sam sam korisnik android telefona, i to imam dva, pre tog sam imao iphone i bilo mi se tesko navici na android telefon, ali sad je vec bolje. Sad imam xiaomi m2 telfon pored nexus4, i xiaomi mi je mnogo bolji jer je rom miui slicniji ios, nexus 4 nisam pogledo otkako imam ovaj.
Njemu sam hteo da kazem, da ako se vec toliko navikao na iphone jer je imao valjda dugo, da mu prelazak nece mozda bas prijati, samo toliko

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

toda81, volis da cujes razlicite stavove, ali te svako gde se govori negativno o Androidu pogadja? Hmmm, interesantno :D
Ja sa druge strane ne volim razlicite stavove, imam misljenje da postoje 2 stava: moj stav i pogresan stav. Ali onim zabludelim ovcicama sa pogresnim stavovima ne mogu da zameram, jer ne znaju sta rade :D Mogu da pokusam da im ukazem na greske, mogu da pokusam da ih izvedem na pravi put, i to je to. Od mene dovoljno :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nije bas tako druze kao sto kazes. Nervira me kad covek lupa da je android nelogican, a ne kaze sta je konkretno nelogicno na androidu. To bih voleo da cujem. Nije problem da i ja kazem da je wp nelogican, ali nemam nista od toga i po ko zna koji put kazem da je najbitnije da sm9 zadovoljni onim sto imamo i sta nam oruzaju uredjaji koje posedujemo
Note IV N9100 dual

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Don kihot
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od slavisaj »

Prosto jednostavno, neko ko je koristio iphone samo, i kad predje na android, za njega je android nelogican. Naravno da android moze da pruzi mnogo zadovoljstva, vise od iosa, ali ovo sto sam napisao je potpuno tacno, i kako vidim nisam jedini. Isto kao neko ko koristi android ne moze da se navikne na ios ili wp kad pokusa da koristi, i onda na tu prvu loptu imaju lose misljenje o OS, eto, dal svatas sad sto sam hteo da kazem :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ios je mnogo nelogičniji, evo primera, za podešavanje ekvalajzera na androidu je sve u playeru, na ios morate da izađete iz pleyera i da idete u meni, podešavanja, muzika, pa tek ekvalajzer... Realno, nemoj da preterujete da je android komplikovan kad je jednostavan i logičan. Ne kažem da su wp ili ios komplikovani, ali da je android komplikovan njije tačno, gomila opcija je na jedan klik dok na ova dva mora da se lepo tumara po meniju. I wp je logičniji od ios, po meni.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Sto se nelogicnosti Androida tice - pisao sam u nekoliko navrata, da se ne ponavljam, recimo stavljanje widgeta je za mene bila prava umetnost. Nisam ni znao da to postoji negde skroz nazad, ja sam pokusavao kroz settings i ostalo sto je meni logicno, ali tamo nigde nista nisam nasao.
Nadalje, kod Androida moras da poznajes SVOJ uredjaj bolje od sopstvenog dlana, jer swipe levo ili desno, gore ili dole, i vodi te ko zna gde. Na iOSu toga nema, i sa svakom akcijom, tacno znas gde ides. Na WP je jos jednostavnije - imas HomeScreen i AppScreen. Nema prostije od toga.

open-mind
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 19:32
:: Samsung Galaxy S4

Post od open-mind »

Ko na androidu treba vise od 5 sekundi da postavi widget, treba da se zapita za svoje sposobnosti... gdje se dodaje widget, na display, logicno onda na displayu prstom pritisnes i malo zadrzis prst, pojavi se izmedju ostalih ponudjenih opcija apps and widgets, kliknes tu, i otvore ti se aplikacije, a gore jednim klikom prebaciš na widgets... bas bi volio da cujem neki logicniji prijedlog resenja od eminentnih strucnjaka :)
Dalje, kad je riječ o "logicnosti" wp-a, posto ssm neki dan dobio jednu 920-ku, i naravno sve iz pocetka, treba mi naravno ms racun. Po logici, idem na Accounts, pa bi tu trebalo bit dodaj novi racun, i po svoj logici bi trebalo bit pitanje da li imate postojeci nalog, ili želite napraviti novi..ali jeste vraga, nigdje opcije za pravljenje novog naloga, sve prevrnuo, nista... tek nekad mi sine ideja da odem u store, i tek tamo sam uspio to odradit. Logicno nema sta. Da ne pričamo o nevidjenoj gluposti sto sad ne postoji opcija da se odjavim sa tog naloga, nego moram uradit reset telefona... i onda neko prica o nelogicnosti androida, i jednostavnostivi funkcionalnosti ovog operativnog sistema, ako se tako uopste moze nazvat...

Odgovori