interesuje me jos jedna stvar.da li postoji mogucnost da se ubaci cirilicna tastatura imam neke textove u wordu na cirilici pa kad bi ih mogao editovati cirilicom to bi mi dosta znacilo.
Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- McSkiltron
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 16. Jul 2013. 12:44
- :: Galaxy S7 g930f
- :: Huawei medpad T1 8.0
Re: Nokia Lumia 920
A sta je sa "best player" valja li on cemu? Pogledao sam ovaj ali interesuje me kakav jos predlog imaju ostali.
interesuje me jos jedna stvar.da li postoji mogucnost da se ubaci cirilicna tastatura imam neke textove u wordu na cirilici pa kad bi ih mogao editovati cirilicom to bi mi dosta znacilo.
- "Za svako resenje postoji problem!" True story
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Da li postoji neki torent klijent za WP8?
.......................
.......................
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Postoji nego sta. Najpoznatiji su naravno wpTorrent i uTorrent. Isto tako postoje i remote alternative
(za konekciju sa kompom i kontrolu klijenta na istom). Postoji jos Torrent Buddy, Torrent ctrl...
(za konekciju sa kompom i kontrolu klijenta na istom). Postoji jos Torrent Buddy, Torrent ctrl...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
miodrage, Hvala na odgovoru, uTorent mi odlično završava posao na androidu, predpostavljm da tako dobro radi i na WP8, tako da ću kolegi preporučiti njega, ali u svakom slučaju, odlično je što postoji fin izbor torent klijenata za WP8.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- McSkiltron
- Redovni učesnik

Pozdrav ljudi,imam jedan problemcic,pa se pitam da li je to samo do mog telefona ili ima jos neko sa istim problemom.naime,kad nekog pozovem onaj senzor koji se nalazi ppred slusalice,reaguje samo ako se priblizi jako blizu koze.pa recimo desi mi se da dok pricam i malo pomerim telefon tako da se taj senzor udalji od koze 1mm na uhu svetlo se upali i ja onda slucajno licem prekinem poziv.
pa me sad interesuje da li je problem do mog telefonaili je tako kod svakog. 
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Ocisti dobro proximity,ako imas foliju skini je,meni je pravila uzasne probleme..il mozrs staviti drugu al iskruziti taj deo oko senzora
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Proximity senzor je verovatno zaprljan. Uzmi kompresor i produvaj malo slusalicu ali nezno.
- McSkiltron
- Redovni učesnik

pomerio sam foliju malo na dole.samo toliko da prekrije logo nokija jer sam video da se proximity nalazi iznad slova "n" tako da je to pomoglo malo,ali moglo bi to jos bolje.
ne vredi kompresor, nista ne pomaze
ne vredi kompresor, nista ne pomaze
- skar
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Skini je,meni je na 820,napravila haos..gasila mi ekran,glance mi nije radio..znaci da poludis..ko da je ekran falican,skinem foliju sve radi..
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Štaće vam bre folije kad su ekrani na lumia-ma odlično napravljeni.
Slažem se. Na bilo kom ekranu sa Gorilla Glass generalno folija uopšte nema smisla. Samo bacanje para.
- mrkixxx
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Osim mat folija. One imaju smisao jer prsti lako klize po njoj a nema zaprljanog ekrana, ili je barem minimalno.
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Araphel, jel si siguran? Na nexusu nisam imao foliju nedelju dana i pojavile su se one sitne ogrebotine koje se vide samo pod odredjenim uglom, a telefon sam nosio u dzepu...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Pa to je Nexus. Evo ja moju Lumiu 11 meseci nosam kako stignem, i nista joj ne fali.
Ja sam za Note 2 kupio mat foliju baš zbog otisaka prstiju, i skinuo je posle par dana, pošto je olovka brljavila od nje. Nikakvih problema sa ekranom. 925 nosim bez futrole i bez folije, jednostavno pazim šta radim, i nema problema. iPhone evo već godinu ipo i više stoji bez folija, isto nema nikakvih problema. Besmisleno davanje novca po meni.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
I ja L520 koristim bez folije evo već mesec dana i nema josuvek sitnih ogrebotina.
Poslednja izmena od Deksi u Pet, 08. Nov 2013. 22:15, izmenjeno 1 put ukupno.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
miodrage, koliko se sećam ono što ti imaš je kao ranac na preklop, oklopljeno sa svih strana, budža koja jedva staje u džep 
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Araphel, o kom iphone-u pricas? Ja sam 5s zablindirao, plasim se jbg 
Izvinite Zbog offtopica
Izvinite Zbog offtopica
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
4. Za 5s nisam siguran, ali petica je đubre što se kvaliteta izrade tiče, pogotovo crna. Nosio sam ja i na mojoj četvorci neke oklope i čudesa, ali nikad foliju. Sad više ništa....smara
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Baraba, to nosim kako kad, evo juce sam je vratio na telefon posle nekih 2 meseca bez toga. Pa cu sada da nosim ovako jedno 10-ak dana dok mi ne dosadi i opet bez toga. I meni ta budza sklizne u dzep glat.