LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Re: LG G2

Post od Nennad »

Nemam još telefon, čekam istek ugovora, ali da se polalo pripremim.

Koju silikonsku oblogu uzeti, je l' bolja crna ili bezbojna za crni fon? Koja folija je malo kvalitetnija?

Ima li neka još bolja zaštita od silikonske, jer će mi sigurno ispadati iz ruke, ispadali su mi svi telefoni koje sam imao?

usb otg http://www.youtube.com/watch?v=SYmCRW5n4tI

http://www.youtube.com/watch?v=k6unxbuMnYk

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ninolina, meni je 32Gb dovoljno, uklapao sam se i u 16GB, ne znam čime to popunite, filmove ne držim na fonu.

Nennad, kačio sam par strana nazad koju sam uzeo silikonsku, radi posao za sad.

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

razgledao ga malo u vipu...iskreno, razocaran sam kucistem telefona, ne svidja mi se ni na dodir a ni vizuelno...verovatno bih to zaboravio kad ga stavim u neki case, ali ovako na prvi pogled deluje bas jeftino ta plastika...a i sam dizajn je onako zbrda zdola, samo da se nekako spakuje u nesto, sto je steta s ozirom na specifikacije...

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Ali je SGS od mnogo lepse plastike... Plastika je plastika, ne znam sta si ocekivao, pa jos za te pare?

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

a to su kao male pare?

bar bi za promenu mogli da pocnu da stavljaju mat plastiku umesto one ocajne glossy plastike...a samsung tu nije nista bolji, ali ga nisam ni pominjao...

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Re: Одг: LG G2

Post od pero0000 »

Ja ga nisam čačko par minuta, već ga imam i koristim tri nedelje i apsolutno ne primećujem da je od plastike.

Pre njega sam imao HTC One i mogu odgovorno i bez neke histerije da kažem da G2 ni u čemu ne zaostaje osim naravno u jačini zvuka gde je One zasad neprikosnoven. Nisam ničiji fanboy(nadam se da se tako kaže), a još manje hejter pa da neke uređaje preterano hvalim, a opet druge preterano kritikujem samo zato što mi se ne sviđa pojedini brend. Imao sam i Samsung Galaxy Note I i II, GNexys, HTC One i svaki od njih ima svoje prednosti i mane, ne postoji savršeni telefon...

Samo ne znam na osnovu čega neko može da izjavi da je G2 od loše plastike? Da nisam pročitao da je od plastike, po ukupnom dojmu i ajd da kažem osećaju u ruci, pre bih rekao da je metalan. A o nekakvom škrputanju i krckanju nema ni govora, zategnut je kao da je izliven od jednog komada metala.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

pero0000 napisao:
Samo ne znam na osnovu čega neko može da izjavi da je G2 od loše plastike? Da nisam pročitao da je od plastike, po ukupnom dojmu i ajd da kažem osećaju u ruci, pre bih rekao da je metalan. A o nekakvom škrputanju i krckanju nema ni govora, zategnut je kao da je izliven od jednog komada metala.
Apsolutno se slažem. S tim što mogu da dodam da je ovaj beli, meni jedan od lepših telefona, uopšte.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

Da li zna neko kako da proverim da li mi je telefon rutovan? Instalirao sam D3go aplikaciju (sbb) i pokazuje da je telefon rutovan i zato nece da pusti

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

Slika

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Ninolina napisao:Jel neko probao USB on the go? Jel radi bez problema? :-)
Evo sad sam probao. Pustio sam film sa USB-a,prebacio neku muziku na telefon,odlično radi.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Svasta cu procitati ovde na forumu.
Jbg,zato forumi i postoje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Ne znam da li je bio link, sta je inspirisalo lg g2 za stabilizaciju slike :
http://www.youtube.com/watch?v=N8hxYrRlAe8

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Haha,na primeru ptica.
Odlicna stvar.LG se vratio na velika vrata,verujem da ce S5 biti opet najjaci model,al ce se zato G3 opet svima usrati u zivot za godinu dana.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Fantastican video!
Note IV N9100 dual

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

^ Da će biti najjači, ne verujem, ali da će biti najprodavaniji da i to samo zato što Samsung ima bolji(više para ulaže) u marketing.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Na zalost mnogo znaci marketing, ali sa ovakvim masinama koje prave prava su pretnja samsung-u i bas mi je drago zbog toga
Note IV N9100 dual

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Ko brani Lg-ju da ulaze u reklame.Generalno Samsung je napravio ime i modeli duze dobijaju update.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sve ima i dobre i lose strane. Ja volim samsung i prezadovoljan sam modelima koje sam do sada koristio, ali mi je s druge strane drago da postoji opasna konkurencija sto ce znaciti i samsungu da se ne opuste
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od MakiRocket »

@Baraba, Hvala na odgovoru. Po ovoj aplikaciji izgleda da nije rutovan, ali i dalje mi na D3GO pise da je rutovan i zbog toga nece da radi. Ne razumem, da li postoji jos neka vrsta rutovanja? Sve ostalo mi radi ok, nikakvih problema nisam imao Slika

Odgovori