Obavezno upišite na početku starost aparata, inače podrazumevamo da je telefon nov i oglas brišemo.
Mali oglasi
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Re: Mali oglasi
mladen_bgd, verovatno ti je ovo promaklo:
● PRAVILA FORUMA ●
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Pa sta da stavim za starost aparata kada je telefon nov, nekoriscen?
stavis "star 1 dan",tako vidim da rade,posle objasnis kupcu da je nov
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Probao sam i tako i opet brisu, ne bude ni par sati aktivan. Ne znam zasto to rade i sta ne valja? A ovim preprodavcima samo gomilaju i ostavljaju njihove oglase.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Mali oglasi
Dzaba, tako su i meni posle par h brisali oglase. Nije mi uopste jasno zasto
Note IV N9100 dual
- Tihomir
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 05. Nov 2013. 21:47
- :: Motorola xt910
- :: Motorola v9
Jel postoji sansa da se ponovo aktivira mail i broj telefona tj da se ukine ban?? Meni je banovan mail ili broj...
Tihi
Tesko. Meni nikad nisu ukinuli ban. Na moju konstataciju da nisam nikad postavljao vise od 2 oglasa dnevno (sto i moze da se proveri, ali ne zele) niko ne odgovara, a iz principa necu da pravim milion mailova.
Ima i drugih oglasa, ovde odavno vise ne postavljam.
Koristan je sajt sa delom gde su opisi i slike telefona kao i forum, ali od ovakvih mesta za oglasavanje treba bezati.
Ima i drugih oglasa, ovde odavno vise ne postavljam.
Koristan je sajt sa delom gde su opisi i slike telefona kao i forum, ali od ovakvih mesta za oglasavanje treba bezati.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Džabe se trudite. Oglase na ovom sajtu verovatno ažurira neki preprodavac. Idite na KP ili benč itd.
Jel vam koci dok vrtite oglase? 

- Baraba
Ne, to mora da je do iphona
Nisam probao preko fona, sada preko chrome na pc ne.

Nisam probao preko fona, sada preko chrome na pc ne.
Pa meni na chromu koci 

- Baraba
Eee, naivnog onda ne koči.
evo vec 5 godina kako pokusavam da postavim na male oglase prodaju telefona i ne uspeva mi.
u pocetku sam dobiijao nekakve sugestije, koje sam ispostovao ali nisu dali nikakve rezultate.
imam 4 emajl sanduceta, te sam ih menjao pri unosenju podataka. takodje i nekoliko brojeva za kontakt i nista. a lepo napisu crvenim slovima da ako se ne dobije mejl za aktivaciju, oglas ce se postaviti u roku od 24 sata. nikad se to nije dogodilo, te se zato pitam, koji su to nezainteresovani ili nesposobni vlasnici ovog sajta ?
u pocetku sam dobiijao nekakve sugestije, koje sam ispostovao ali nisu dali nikakve rezultate.
imam 4 emajl sanduceta, te sam ih menjao pri unosenju podataka. takodje i nekoliko brojeva za kontakt i nista. a lepo napisu crvenim slovima da ako se ne dobije mejl za aktivaciju, oglas ce se postaviti u roku od 24 sata. nikad se to nije dogodilo, te se zato pitam, koji su to nezainteresovani ili nesposobni vlasnici ovog sajta ?
Imate email adresu dole na koju možete dostaviti vaše podatke i tražiti tačno objašnjenje zašto određeni oglas nije prošao. Naznaka o tome da će oglas biti postavljen u roku od 24h je tu da bi, u slučaju problema na serveru sa slanjem emaila, korisnici mogli da znaju da će oglas biti objavljen sa naše strane, u svim ostalim slučajevima to ne važi. No, deo informacije koji je pravio zabunu je izmenjen u: "Ukoliko Vam email ne stigne, prijavite problem na email sa dna strane."
Što se tiče vašeg konkretnog problema, imate email u dnu strane, pošaljite sve podatke i dobićete odgovor.
Što se tiče vašeg konkretnog problema, imate email u dnu strane, pošaljite sve podatke i dobićete odgovor.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ово је стварно срамота шта ви радите на тим огласима.
Не може се живети од препродаваца, ал зато кад неки обичан смртник окачи оглас, после 2-3 сата се тај оглас брише.
Мука ми је бре више од тога. Сваки пут исто.
Не може се живети од препродаваца, ал зато кад неки обичан смртник окачи оглас, после 2-3 сата се тај оглас брише.
Мука ми је бре више од тога. Сваки пут исто.
ex ivan87
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Jbt, kako ja nisam imao tih problema? Do sada sam sve telefone koje sam prosledio dalje prodao upravo preko MS sajta i ni jedan oglas nije bio obrisan dok ga ja sam nisam obrisao preko linka. Mozda se tekst ili nesto ne slaze sa pravilima pa se zato brise?
Ma kakvi,sve se slaze i opet obrisu oglas.
Meni se desilo par puta pa od tad ne posecujem ms oglase,samo kp,mnogo mi je lakse a mogu i da filtriram oglase po ceni i gradovima.
Meni se desilo par puta pa od tad ne posecujem ms oglase,samo kp,mnogo mi je lakse a mogu i da filtriram oglase po ceni i gradovima.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ja sam odustao od postavljanja oglasa tamo,ili se nikad ne pojavi,ili se obrise.u rekordnom roku.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Onda sam ja bas imao srece...