Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
artifex, hvala na odgovoru, telefon je relativno nov pa nisam imao puno stvari na njemu.. Ubacio sam Nexus 5 port i stvarno sam prezadovoljan, radi kao podmazan
mladen_bgd, koliko ja zna, razlika je samo u tim sisicama, da ne bi telefon klizio toliko i da bi se bolje cuo zvuk sa zvucnika kada je na ledjima.
Jel neko skoro narucivao bumper za njega ili da li ce neko narucivati mozda? Koliko se ceka kad se naruci iz Kine ili Hong Konga i da li naplate carinu i pdv?
Iz Kine kad šalju treba mesec dana da stigne , ... ja sam pre mesec ipo dana preko Ebay naručio Nillkin za S4 i još nije stigao, kažu ako ne stigne za 60 dana poslaće opet hahaha, do tad će i S5 izaći.
mazzy napisao:Ma narucujte sa britanskog ebay-a ... Malo skuplji, ali dodje za 7-10 dana .
Pa video sam i tamo sa britanskog ebay da ima dosta njih koji salju iz Kine, nijednog nisam video da je iz Britanije. Kako sad da znam koji su iz Britanije i da mi stigne brze?
I da li ima nekh problema ako je free shiping ili ne? I koliko je to uopste sigurno, mislim jel stigne to sto si narucio ili ti upakuju nekad nesto drugo? Nikad nisam narucivao nista sa ebay pa zato i pitam.
I sta je sa carinom i pdv-om, da li se placa i koliko?
Otvoris britnaski ebay (co.uk) . Kucas sto te zanima, nadjes to. I imas dole, sa lijeve strane da oznacis " UK Only" , znaci da ti izlista prodavace samo iz Velike Britanije... naravno, oznaci i ostale parametre kao sto su "New, Buy it now itd" .
Postarina se cesto placa ali nije skupo nesto ... funta-dvije uglavnom.
Ja sebi sve za telefon narucujem preko ebaya jer je uglavnom dobro jeftinije. Evo narucio neki dan Flip Case futrolu za S3. Izasla me oko 8-9e, a kod nas je oko 17e.
Koliko vam baterija traje ? Ja sam sinoć kupio Nexusa i evo sad mi je baterija na 55% a trajanje osvetljenosti ekrana je 2h i 30min. , prilično dobro rekao bih . (Nisam još stigao da ga root-ujem , custom rom i recovery ubacim)
Ja sam ga uzeo juce i jos ga testiram. Moj drugar ga ima i kaze da je ok baterija kada ga jase bez problema izdrzi dan, sa nekim normalnim koriscenjem dan ipo.
Inace da li moze neko da mi posalje na PM iGO Primo koji lepo radi sa novim mapama?
zoreli, dan uz normalno koristenje, dan ipo max. Motoman, mislim da nije original vec dobra kopija-narucio sam isti malo pre, pa javljam kako izgleda uzivo-jerbo danas mi ispao n4 i to u dobroj koznoj futroli za s3(skroz dobro mu stoji), na beton- dobio "zub" na cosku onog kao metalnog okvira-popizdeo sam zato i uzimam bumper da malo sakrijem defekt a tel nema ni dve nedelje... tuga...Mogu da zamislim kako bi "odskocio" i on i ja da nije bio u futroli...ili je mozda bolje da ne zamisljam...
Sad ću da flešnem: {ROM} 4.4-odexed.NEXUS 5 PORT KTR16O 15/11/2013 Fully merged with MAKO binaries (Finally a proper port of the Nexus 5 factory image , this is a FULL rom and how the factory image SUPPOSED TO BE! GAPPS ARE INCLUDED)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.