LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
Idi u nova settings/look and feel i na dnu imas opciju da izaberes transparent navbar.
- DrBrMr
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
- :: nokia e7
- :: nokia 6630
Re: Одг: LG Nexus 4
mladen_bgd izasao me je 1500din. Trebalo bi sutra da stigne. Uzeo sam ga na kupujem-prodajem. Deluje da je korektno odradjen. Verovqtno bi preko ebay-a izasao daleko povoljnije, al mi mrsko da cekam a i javlja mi se da bi sledeci pad bio fatalan.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
I evo ga oriđinale Guglov 4.4 KitKat za Nexus 4 (upravo flešovan i sređen)

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
- :: LG G4
- :: Tesla 6.1
Poz drustvo..ja trenutno imam sgs4 mini,i ocu se otarasim tog cuda...zelim nexus 4 pa se javljam ovde da pitam da mi preporucite gde je najbolje da obavim kupoovinu i koliko je cena trenutno..Ja sam iz okoline Pozarevca i ovde ga je vrlo tesko nabaviti,i polovnog cak,a da ne pricam o novom...cenu mu klepaju 300eu...najskuplje u Srbiji....Svaki koristan savet bi mi dobro dosao
p.s. izvinjavams e ako remetim temu ovim pitanjem,ali se nadam da cu uskoto postati deo nexus ekipe

p.s. izvinjavams e ako remetim temu ovim pitanjem,ali se nadam da cu uskoto postati deo nexus ekipe

Diogenes985
- zoreli
- Moderator
Da
, flešnuo sam ROM 4.4-odexed.NEXUS 5 PORT KTR16O od 15/11/2013 - Fully merged with MAKO binaries (Finally a proper port of the Nexus 5 factory image , this is a FULL rom and how the factory image SUPPOSED TO BE! GAPPS ARE INCLUDED)
Ko hoće evo download link: https://mega.co.nz/#!6dUSzA4L!G4LQ9Rgkx ... kQG1GAqYWo

Ko hoće evo download link: https://mega.co.nz/#!6dUSzA4L!G4LQ9Rgkx ... kQG1GAqYWo
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja koristim purity 4.4 rom sa hellscore b41-t8 i prezadovoljan sam tom kombinacijom
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Diogenes, idi na KP i potrazi lika iz NS-a koji prodaje telefone. Salju postom, a imaju dobre cene.
-
- Redovni učesnik
ok,potrazicu ga,hvala
...uzeo bih beli,crnih telefona mi preko glave
...ako ga uzmem sl nedelje,javim se za par saveta

Diogenes985
Imas novi u full opremi ovde u NS-u za 260e za garancijom od 6 meseci, pise po oglasima da imaju i beli 

- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Video sam. To su samo dobre kopije originala, ali su OK. Hteo sam i ja da uzmem za sebe, ali nema beli. Steta sto u Srbiji i BG-u nema nikakvih oprema za Nexus. Dok za sve ostale modele imas na izvolte da biras.DrBrMr napisao:mladen_bgd izasao me je 1500din. Trebalo bi sutra da stigne. Uzeo sam ga na kupujem-prodajem. Deluje da je korektno odradjen. Verovqtno bi preko ebay-a izasao daleko povoljnije, al mi mrsko da cekam a i javlja mi se da bi sledeci pad bio fatalan.
- zoreli
- Moderator
Danas sam skinuo fabričku foliju sa ekrana i zalepio neku Teracell , i ne rade senzori kad je zalepljena
... odlepio sam je i sad je bez zaštite ufff
...

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Svaka folija koja nema rupe za senzore levo, prekrice senzore i nece raditi kako treba.. Resenje je da kupis foliju sa rupama ili da iseces onu koja nema rupe
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- mladen_bgd
- Mobil fan
Meni do sad nijedna folija nije pravila problema sa senzorima koja nema posebno rupe isecene za njih. I na svim proslim modelima, a ni na ovom. Bitno je samo da se lepo zalepi.
Inace juce sam uzeo sebi komplet Teracell folije (prednju i zadnju) i nema te otvore za senzore, dok sam ortaku uzeo isto Teracell foliju, ali samo za displej a ona ima te otvore.
Inace juce sam uzeo sebi komplet Teracell folije (prednju i zadnju) i nema te otvore za senzore, dok sam ortaku uzeo isto Teracell foliju, ali samo za displej a ona ima te otvore.

-
- Redovni učesnik
Ma samo da se otarasim od sgs4 mini i uzimam ga 500%Motoman napisao:Imas novi u full opremi ovde u NS-u za 260e za garancijom od 6 meseci, pise po oglasima da imaju i beli

Diogenes985
- zoreli
- Moderator
mrkixxx
, ostavio sam fabričku foliju pozadi . Video sam na Kupujem-Prodajem Nillkin obloga + folija za 1.199 dinara ...
Ovo ću naručiti:

Ovo ću naručiti:

- mladen_bgd
- Mobil fan
Uzmi onaj bumper crni na KP sto prodaje lik sto je uzeo @DrBrMr, meni je lepsi mnogo fon sa njim. A foliju kupi na Kupindo za 100din. 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Meni je zadnja fabricka na nexusu trajala sve do odlaska u kafanu, gde sam ga po starom srBskom obicaju stavio na sto ispred sebe, i cim je palo malo brasna sa pogace koju sam jeo, otputovala je i fabricka zastita.
Posle sam nabavio teracell case, ali sam shvatio da su zastite veoma ruzne. Od tada, bas me briga za iste.
Posle sam nabavio teracell case, ali sam shvatio da su zastite veoma ruzne. Od tada, bas me briga za iste.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: LG Nexus 4
Od kad te čekam da uzmeš nexuszoreli napisao:Uzeh i ja Nexus , smorio me Samsung sa lagovima i bagovima , kap koja je prelila čašu je apdejt Galaxy S3 na 4.3 / apsolutna katastrofa .