LG Nexus 4

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: LG Nexus 4

Post od Chobby88 »

Idi u nova settings/look and feel i na dnu imas opciju da izaberes transparent navbar.

DrBrMr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 18:36
:: nokia e7
:: nokia 6630

Re: Одг: LG Nexus 4

Post od DrBrMr »

mladen_bgd izasao me je 1500din. Trebalo bi sutra da stigne. Uzeo sam ga na kupujem-prodajem. Deluje da je korektno odradjen. Verovqtno bi preko ebay-a izasao daleko povoljnije, al mi mrsko da cekam a i javlja mi se da bi sledeci pad bio fatalan.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

I evo ga oriđinale Guglov 4.4 KitKat za Nexus 4 (upravo flešovan i sređen) :D

Slika Slika
16 godina na forumu MOBILNISVET

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
:: LG G4
:: Tesla 6.1

Post od Diogenes985 »

Poz drustvo..ja trenutno imam sgs4 mini,i ocu se otarasim tog cuda...zelim nexus 4 pa se javljam ovde da pitam da mi preporucite gde je najbolje da obavim kupoovinu i koliko je cena trenutno..Ja sam iz okoline Pozarevca i ovde ga je vrlo tesko nabaviti,i polovnog cak,a da ne pricam o novom...cenu mu klepaju 300eu...najskuplje u Srbiji....Svaki koristan savet bi mi dobro dosao :)
p.s. izvinjavams e ako remetim temu ovim pitanjem,ali se nadam da cu uskoto postati deo nexus ekipe :)
Diogenes985

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Ti si sredio status bar da bude providan? :wink: .
12 godina na forumu!

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Da :) , flešnuo sam ROM 4.4-odexed.NEXUS 5 PORT KTR16O od 15/11/2013 - Fully merged with MAKO binaries (Finally a proper port of the Nexus 5 factory image , this is a FULL rom and how the factory image SUPPOSED TO BE! GAPPS ARE INCLUDED)

Ko hoće evo download link: https://mega.co.nz/#!6dUSzA4L!G4LQ9Rgkx ... kQG1GAqYWo

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Ja koristim purity 4.4 rom sa hellscore b41-t8 i prezadovoljan sam tom kombinacijom

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Diogenes, idi na KP i potrazi lika iz NS-a koji prodaje telefone. Salju postom, a imaju dobre cene.

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

ok,potrazicu ga,hvala :) ...uzeo bih beli,crnih telefona mi preko glave :)...ako ga uzmem sl nedelje,javim se za par saveta
Diogenes985

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Imas novi u full opremi ovde u NS-u za 260e za garancijom od 6 meseci, pise po oglasima da imaju i beli :)

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

DrBrMr napisao:mladen_bgd izasao me je 1500din. Trebalo bi sutra da stigne. Uzeo sam ga na kupujem-prodajem. Deluje da je korektno odradjen. Verovqtno bi preko ebay-a izasao daleko povoljnije, al mi mrsko da cekam a i javlja mi se da bi sledeci pad bio fatalan.
Video sam. To su samo dobre kopije originala, ali su OK. Hteo sam i ja da uzmem za sebe, ali nema beli. Steta sto u Srbiji i BG-u nema nikakvih oprema za Nexus. Dok za sve ostale modele imas na izvolte da biras.

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

Danas sam skinuo fabričku foliju sa ekrana i zalepio neku Teracell , i ne rade senzori kad je zalepljena :wacko: ... odlepio sam je i sad je bez zaštite ufff :dry: ...

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Svaka folija koja nema rupe za senzore levo, prekrice senzore i nece raditi kako treba.. Resenje je da kupis foliju sa rupama ili da iseces onu koja nema rupe
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Meni do sad nijedna folija nije pravila problema sa senzorima koja nema posebno rupe isecene za njih. I na svim proslim modelima, a ni na ovom. Bitno je samo da se lepo zalepi.

Inace juce sam uzeo sebi komplet Teracell folije (prednju i zadnju) i nema te otvore za senzore, dok sam ortaku uzeo isto Teracell foliju, ali samo za displej a ona ima te otvore. :D

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Motoman napisao:Imas novi u full opremi ovde u NS-u za 260e za garancijom od 6 meseci, pise po oglasima da imaju i beli :)
Ma samo da se otarasim od sgs4 mini i uzimam ga 500% :)
Diogenes985

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Zoreli, njemu zastita treba od pozadi (s oprostenjem :) ), a ne od napred :)

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

mrkixxx :lol: , ostavio sam fabričku foliju pozadi . Video sam na Kupujem-Prodajem Nillkin obloga + folija za 1.199 dinara ...

Ovo ću naručiti:
Slika

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan

Post od mladen_bgd »

Uzmi onaj bumper crni na KP sto prodaje lik sto je uzeo @DrBrMr, meni je lepsi mnogo fon sa njim. A foliju kupi na Kupindo za 100din. ;)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Meni je zadnja fabricka na nexusu trajala sve do odlaska u kafanu, gde sam ga po starom srBskom obicaju stavio na sto ispred sebe, i cim je palo malo brasna sa pogace koju sam jeo, otputovala je i fabricka zastita.
Posle sam nabavio teracell case, ali sam shvatio da su zastite veoma ruzne. Od tada, bas me briga za iste.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Одг: LG Nexus 4

Post od Baraba »

zoreli napisao:Uzeh i ja Nexus , smorio me Samsung sa lagovima i bagovima , kap koja je prelila čašu je apdejt Galaxy S3 na 4.3 / apsolutna katastrofa .
Od kad te čekam da uzmeš nexus :D Od kad te lepo savetujem drugarski nexus i nexus :)

Odgovori