Koja Nokia Lumia?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Koja Nokia Lumia?
Pa 925 nije bas bliza cena 920, razlika je 100e. Razlika je u ekranu, kamera ima 6 sociva...
Gledam danas 720 i 920. Izgleda mi da 720 bolji displej?
Gledam danas 720 i 920. Izgleda mi da 720 bolji displej?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma gde bolji diaplay, pa pogledaj rezoluciju. Na 720 vidis pixelizaciju kad se zagledas, na 920 je to nemoguce.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
920 sam video i testirao dok 925 nisam uzivo video.
Razlika u ceni je 100e. E sad, da li se isplati dati te pare ili ne?
Razlika u ceni je 100e. E sad, da li se isplati dati te pare ili ne?
Manje je od 100... nova 925 je bila do skoro 325 a 920 oko 265... potrazi 925, vidi je uzivo pa oceni...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
925 ima svega 16 GB memorije, dok 920 ima 32 GB. To i te kako treba uzeti u obzir. Po meni, 925 je losiji uredjaj u odnosu na 920 samo zbog ove stavke. Da je i on 32GB, bio bi neprikosnoven.
Iz svog rebusa sam izbacio Samsung Ativ S zbog nekompletne navigacije iako mi se on na pocetku price najvise svidjao...
Da li je neko od vas imao L620, koje su glavne mane tog telefona, kakva je kamera? Razmisljam ozbiljno da uzmem taj najslabiji model jer je "dzaba" i da tu probam WP8. Kontam da bi posle presao na neki jaci model....
Ima li jos neko iskustva sa L820, da li ga ima smisla kupiti pored 25e skuplje alternative u vidu L920?
Kakvi su utisci kada je u pitanju L625?
Da li je neko od vas imao L620, koje su glavne mane tog telefona, kakva je kamera? Razmisljam ozbiljno da uzmem taj najslabiji model jer je "dzaba" i da tu probam WP8. Kontam da bi posle presao na neki jaci model....
Ima li jos neko iskustva sa L820, da li ga ima smisla kupiti pored 25e skuplje alternative u vidu L920?
Kakvi su utisci kada je u pitanju L625?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
tristo, najslabiji model je 520, a ne 620.
Po meni glavne mane 620 su samo mali ekran i nista vise. E sad, ako zelis zahtevnije igrice, onda je mana i 512 MB RAMa. Mislim da je kupovina 820 sumanuta kad ti je daleko jaci model tu za mizernu razliku u ceni.
Po meni glavne mane 620 su samo mali ekran i nista vise. E sad, ako zelis zahtevnije igrice, onda je mana i 512 MB RAMa. Mislim da je kupovina 820 sumanuta kad ti je daleko jaci model tu za mizernu razliku u ceni.
i sta ostaje na kraju kao zlatna sredina za kupovinu? 720? ako se uzme u obzir da je nekom 920 preskupa...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Luca, 720 ima osakacenu navigaciju, preko oglasa je redak a i cene su mozda 50€ nize u odnosu na 920.
Suma sumarum: 520 i 620 ako cena ne prelazi 120, odnosno 140€, ili 920, ako se nadje preko oglasa za 230-250€.
Suma sumarum: 520 i 620 ako cena ne prelazi 120, odnosno 140€, ili 920, ako se nadje preko oglasa za 230-250€.
- Baraba
Gde je 925 325e? Radnja?luca napisao:Manje je od 100... nova 925 je bila do skoro 325 a 920 oko 265... potrazi 925, vidi je uzivo pa oceni...
920 u radnji je 250e.
Pa znas gde
samo je nema sada vec duze vreme 

- Baraba
Uuuu, pa tako ima i po manjoj ceni, ali isto nema 

Prelomio sam, uzecu WP8 telefon...
Danas sam obisao telenor i vip shop i probao ono Lumia sto su imali i utisci su jako pozitivni. WP8 mi se svidjeo jer je zaista brz i fluidan sistem i to mi se jako svidja. "Testirao" sam 3 modela, Lumiu 520 jer sam htjeo da vidim koliko je WP8 los u najslabijem pakovanju i prijatno sam iznenadjen, zatim L925 i telefon me odusevio potpuno... Treci telefon koji sam testirao je L625, taj telefon mi se posebno svidja jer nudi veliki ekran, fin dizajn, lijepo lezi u ruci. Trenutno sam njemu najblizi...
Ostaje mi jos da probam L920 i L620 kako bi donijeo konacnu odluku koji telefon zelim. Troumim se izmedju L620 (cuo sam da nekada naleti i neka ponuda od cca 140e sto je "bagatela"), L625 bi kupio bez razmisljanja samo da ima 1gb rama (ovako se jos dvoumim) i L920 koja je sigurno zvijer ali mi malo bjezi iz planiranog budzeta...
Ipak, danas sam prelomio, vise necu gledati nista osim WP 8 telefona...
Danas sam obisao telenor i vip shop i probao ono Lumia sto su imali i utisci su jako pozitivni. WP8 mi se svidjeo jer je zaista brz i fluidan sistem i to mi se jako svidja. "Testirao" sam 3 modela, Lumiu 520 jer sam htjeo da vidim koliko je WP8 los u najslabijem pakovanju i prijatno sam iznenadjen, zatim L925 i telefon me odusevio potpuno... Treci telefon koji sam testirao je L625, taj telefon mi se posebno svidja jer nudi veliki ekran, fin dizajn, lijepo lezi u ruci. Trenutno sam njemu najblizi...
Ostaje mi jos da probam L920 i L620 kako bi donijeo konacnu odluku koji telefon zelim. Troumim se izmedju L620 (cuo sam da nekada naleti i neka ponuda od cca 140e sto je "bagatela"), L625 bi kupio bez razmisljanja samo da ima 1gb rama (ovako se jos dvoumim) i L920 koja je sigurno zvijer ali mi malo bjezi iz planiranog budzeta...
Ipak, danas sam prelomio, vise necu gledati nista osim WP 8 telefona...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pametna odluka, ja bih isao na 625 zlatna sredina. Jeste ram 512 ali ja na lumiji 520 koja ima isti ram zasad problema nemam. 625 ima noviji hardver od 920 i ima mogucnost zamene baterije.
Taj telefon se i meni svidjao ali kada mi je crko e72 trenutno se imalo para za lumiu 520 koja radi extra. I dimenzije lumie 520 mi odgovaraju, neprakticni su mi veliki telefoni.
Taj telefon se i meni svidjao ali kada mi je crko e72 trenutno se imalo para za lumiu 520 koja radi extra. I dimenzije lumie 520 mi odgovaraju, neprakticni su mi veliki telefoni.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Ovo je razlog zašto se razmišljam između 620, 820 i 920. 620 mi najbolje leži u ruci (mala šaka, ali nabijenadeksicom napisao:neprakticni su mi veliki telefoni.

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
realno,ako ti ne pasu veliki telefoni 620 je odlicna
meni se npr svidja,jer ima podrsku za glance,dok 625 nema...
a aplikacija je vrh...i znas kad sam prodao moj 820 tipkao sam po par narednih telefona da otkljucam ekran....
sad ih gledam ima ih za 130e nove na oglasima,realno dzaba...
jedino sto mi se ne svidja je onaj deo ispod ekrana,gde su senzori,nekako mi je to preveliko..al je telefoncic kompletnno odlican izbor
meni se npr svidja,jer ima podrsku za glance,dok 625 nema...
a aplikacija je vrh...i znas kad sam prodao moj 820 tipkao sam po par narednih telefona da otkljucam ekran....
sad ih gledam ima ih za 130e nove na oglasima,realno dzaba...
jedino sto mi se ne svidja je onaj deo ispod ekrana,gde su senzori,nekako mi je to preveliko..al je telefoncic kompletnno odlican izbor
cemu sluzi taj "glance"?
kakva je kamera na 620, da li je bar ok? isto pitanje i kada je u pitanju 625-ica, da li je kamera bar korektna?
usput, gdje gledate telefone (na kojim oglasima)? vidim da se pisu nize cifre od ovih koje vidim ovde na siteu u oglasima pa zato pitam... moze odgovor i na PP, hvala unapred
kakva je kamera na 620, da li je bar ok? isto pitanje i kada je u pitanju 625-ica, da li je kamera bar korektna?
usput, gdje gledate telefone (na kojim oglasima)? vidim da se pisu nize cifre od ovih koje vidim ovde na siteu u oglasima pa zato pitam... moze odgovor i na PP, hvala unapred
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Juce sam gledao 625 u Telenoru, i prijatno sam iznenadjen uredjajem. Ekran je sjajan, jeste vide se pikseli, ali tek kad sam toliko napregao oci da je pocelo da boli. Mislio sam da posle 920, nikakva slabija rezolucija ne dolazi u obzir, ali eto, moram sebe da demantujem. Kome ne treba jaci uredjaj, a zeli veci ekran, 625 je sjajno resenje.
Meni pikseli ko kuće na tom modelu....
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Danas pazario 620... Mogu da pričam u odnosu na Huawei G300 - dosta bolja brzina svega: prilikom korišćenja, konektovanja na wi-fi, na mrežu, BT,...; jači zvučnik za melodije, potrebne aplikacije sam pronašao (između ostalog i komercijalnu banku
),... za sada prezadovoljan. Imam problema da se priviknem posle androida, ali ne sumnjam da će sve doći na svoje i da će zadovoljstvo potrajati. 
EDIT: uradio update, one mape nisu normalne koliko su dobre!

EDIT: uradio update, one mape nisu normalne koliko su dobre!