Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Gde moze da se nadje najjeftiniji S3? 

napovoljnije cene telefona, novih, naravno, su na sajtu kupimobilni.com... podji odatle pa vidi i na ovom sajtu pod ''mali oglasi''... 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Na Kupujem-Prodajem su ti novi sa garancijom 285€ .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Ja sam cuo da ce biti i 4.4 za S3 i Note2 dali je tacna ta informacija?
Mozda i bude ali ne u skorije vreme
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Вероватно на пролеће 2014 и то би био крај апдејтима за S3 (у најбољем случају)
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Jel izasao oficijalni 4.3 za S3?
I ako jeste,kako radi?Cuo sam da nesto brljavi u radu,koci...
I ako jeste,kako radi?Cuo sam da nesto brljavi u radu,koci...
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Mnogi su se zalili pa su povukli update. Pretpostavljam da srede ....
EDIT:
Moja jedina zamjerka na s3 je uzas od tastature i tipkanja. Cak sam ubacio smart keyboard. Masim slova i patim se... dodje mi da ga razbijem nekad. Na 4x hd koji sam imao, bolje je radilo. Nema sanse napisati recenicu da ne promasim slovo.
EDIT:
Moja jedina zamjerka na s3 je uzas od tastature i tipkanja. Cak sam ubacio smart keyboard. Masim slova i patim se... dodje mi da ga razbijem nekad. Na 4x hd koji sam imao, bolje je radilo. Nema sanse napisati recenicu da ne promasim slovo.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Za internacionalni s3 je povucen apdejt a za americki i747 nije ni izasao zvanicni a ovaj probni je ok koliko vidim po komentarima na xda. Strpite se malo bice uskoro to sve sredjeno. 

Слобода или смрт
Ma vala, meni ti apdejti i ne igraju neku ulogu. Bitno mi je da mi telefon trenutno dobro radi, a stvarno radi.
Ne znam ni sta cu dobiti tim apdejtom ?
Jedino mi je bitna fluidnost u radu, trajanje baterije i kamera... Ovo prvo dvoje mozda poprave...kameru sumnjam(ionako je okej).
Ne znam ni sta cu dobiti tim apdejtom ?
Jedino mi je bitna fluidnost u radu, trajanje baterije i kamera... Ovo prvo dvoje mozda poprave...kameru sumnjam(ionako je okej).
ev ako nekoga zanima, moze dobiti link.mazzy napisao:Kakvu zastitu koristite tj. kakvu futrolu ? da li uopste koristite ?
Ja mislio naruciti nesto ovako : http://widefide.com/wp-content/uploads/ ... -cover.jpg
Doslo mi je,stavio sam na telefon.. i jednostavno, suuupperrr je. Znaci predobro ! Ovdje pise proizvodjac:Samsung, Made in Korea ... sad ne znam da li je original...ali ako i nije, super izgleda.
Kostalo me nekih 8e

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 23. Jun 2013. 17:05
- :: Samsung Galaxy S3
Da li je neko od vas koristio lg optimus G i ako jeste da li bi mi preporucio da ga uzmem umesto s3? imam s3 godinu dana i vise me je smorio jer dzabe njemu i 4.3 update kad jednostavno laguje i spor je, tel za te pare treba da radi brzi...lg optimus G ima vise rama i kazu da nema lag, zato mi se svidja i nema veze sto je LG los sa update-om kad je rom upeglan da nema lag...a i dobra je cena, da prelazim na s4, htc one, lg g2 i td. mi ne odgovara jer su skupi...
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja bi ti savetovao da predjes na LG,brzi je sigurno,ima dosta jaci hardver i mislim da neces pogresiti. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
Jeste malo zeznuto za kucanje. Ne znam zasto. Cesto gresim prilikom kuckanja. Pre neki dan sam kupio s 3, a pre toga sam koristio s2 . I lakse mi je bilo da kuckam na s2, gde je manja tastatura. Za ostalo nemam zamerki. Dosta padaju cene. S2 sam platio prosle godine nov 45 000 , a s-3 pre par dana nov 32 000 ! ! ! 20 000 din im je pala cena za godinu danamazzy napisao:Moja jedina zamjerka na s3 je uzas od tastature i tipkanja. Cak sam ubacio smart keyboard. Masim slova i patim se... dodje mi da ga razbijem nekad. Na 4x hd koji sam imao, bolje je radilo. Nema sanse napisati recenicu da ne promasim slovo.
Ja sad sporije kucam i ne grijesim... bar dok se ne naviknem 
EDIT:
Potvrdjen 4.4 za s3 ( prvo idu s4,n3 u
januaru ... posle toga mart-april idu s3,n2 )

EDIT:
Potvrdjen 4.4 za s3 ( prvo idu s4,n3 u
januaru ... posle toga mart-april idu s3,n2 )
A sada da ocekujemo 4,3 ili da mu objasnim kao kolega araphel? 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Ocekujemo ga , mislim da su namerno to uradili da jos malo ostave na 4.1 i ne ugroze s4 prodaju
ali to je samo moje misljenje ... takodje i taj 4.4 ce kasniti pola godine jer su jako bezobrazni

Pa znas sta, ako jedan model, star godinu dana, ipak dobije najnoviji update kao i sam kralj nexus 5 , onda nije bas da su bezobrazni... kasne, to stoji, ali ipak se gura s4 kao top model...
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Treba samo pogledati konkurente tipa HTC One X i LG 4X HD, pa donekle i Xperia S... Osim HTC-a koji je došao na 4.2.2, ostali su ostali na 4.1.2 dok će S3 dobiti čak i 4.4 tako da se nema šta zamijeriti Samsungu.