Treba mi pomoc pri izboru telefona.. planiram da uzmem telefon kod svog operatera zbog pretplate i u izboru imam htc desire 500 i samsung galaxy trend... lijepi su i imaju sve sto mi je potrebno ali ne znam koji da odaberem.. ne bih da uzmem telefon i da se zeznem kao prosli put, malo sam se zaletila i uzela telefon koji je bio spor i nije imao dovoljno memorije itd (moja brzopletost)... pa bih zamolila da mi neko pomogne i kaze koji je bolji?
htc desire 500 ili samsung galaxy trend
htc desire 500 ili samsung galaxy trend
Pozzz,
Treba mi pomoc pri izboru telefona.. planiram da uzmem telefon kod svog operatera zbog pretplate i u izboru imam htc desire 500 i samsung galaxy trend... lijepi su i imaju sve sto mi je potrebno ali ne znam koji da odaberem.. ne bih da uzmem telefon i da se zeznem kao prosli put, malo sam se zaletila i uzela telefon koji je bio spor i nije imao dovoljno memorije itd (moja brzopletost)... pa bih zamolila da mi neko pomogne i kaze koji je bolji?
- 1808
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Re: htc desire 500 ili samsung galaxy trend
Ivana2, u ovom tvom slučaju nema nikakve dileme, HTC Desire 500 je znatno bolji uređaj.
ovde pogledaj detaljniju specifikaciju pa izvagaj sta ti je vaznije... mada je htc po svemu bas bolji :
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5623
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5623
htc definitivno.... vrlo dobar uredjaj.
..,..................................................
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Trend nemam, HTC imam. Odluka zavisi od tvojih potreba i budžeta, ali ovaj desire je zdravo dobar telefon 
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Hvala na pomoci, pored svega ovog sto imaju i jedan i drugi telefon, bitno mi je samo da mi poslije mjesec dana ne pocne blokirat i ne uspori kao sto mi se desilo sa ovim telefonom koji sad imam, u pitanju je samsung galaxy mini i strasno gubim zivce s njim 
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
e pa sad, ...
lično više volim htc i njihov sense od samsungovog touchwiza.
da koči i blokira sigurno neće.
lično više volim htc i njihov sense od samsungovog touchwiza.
da koči i blokira sigurno neće.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Desire 500 je mnogo bolji. Idi do Telenora, uzmi oba u ruke i sve će ti biti jasno.
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Još jedan glas za Desire 500, dosta bolji uređaj od Trend-a.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ubjedili ste me u Desire 500 hahahahaha
Hvala puno na pomoci
Hvala puno na pomoci