Windows Phone 8 aplikacije
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Windows Phone 8 aplikacije
Hvala.
Gde se tačno nalazi data Sense? ne mogu da nađem, urađen je reset telefona.
Gde se tačno nalazi data Sense? ne mogu da nađem, urađen je reset telefona.
U listi aplikacija ..
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 15:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
- rotkod
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 22. Jan 2010. 20:45
- :: Lumia 920
- :: Asus NX90
Kao što je Cedogares rekao...
Početni ekran

Ovako izgleda kada si potrošio... Limit

Ovo je u listi programa...

Početni ekran

Ovako izgleda kada si potrošio... Limit

Ovo je u listi programa...

- Baraba
Hvala, ali nema ni posle restarta na 520 

- rotkod
- Mobil fan
I understand that you want to keep a track of your data usage in your phone. You can use Data Sense for that. You will find it on your phone when you go to Settings > Data Sense. You can set a data limit or restrict data usage in the background. For further information...
Javi jeli tu?
Podešavanja>sistem>pomeri stranu na levo, ulazš u aplikacije i trebalo bi na početku pisati daza sense...
Pod uslovom da si dobio amber update...
Javi jeli tu?
Podešavanja>sistem>pomeri stranu na levo, ulazš u aplikacije i trebalo bi na početku pisati daza sense...
Pod uslovom da si dobio amber update...
Sto se tice jutubeta poceo sam da koristim njihov izvorni sajt za mobilne umesto YouTubeHD aplikacije jer mi ne prikazuje komentare, dakle usao na stranicu pa u podesavanja pa pin to start, sto se mene tice super varijanta, ne samo u ovom slucaju..
Tube Pro je po meni najbolja aplikacija. Em,dobro izgleda, em ima gomilu opcija i prikazuje sve kad je YouTube u pitanju. Probaj i nju, mada ako si zadovoljan web varijantom, šta te briga.
- Baraba
rotkod, nije tu telefon, ali mislim da sam i tu gledao. Pogledaću kada se vrati.
- rotkod
- Mobil fan
Jbg... Ako ima amber update, uostalom vidi šta piše u podešavanjima, ali svaki telefon sa GDR2 update-om, mora imati data sense... WP8
- Baraba
Ima Amber i ja sam update delimičnog gdr3, posle gdr3 sam odradio reset telefona, nisam našao. Pogledaću ponovo.
- rotkod
- Mobil fan
Ne znam, ali ako imaš GDR2 (amber) moraš imati data sense, jbg... Na lumia 620 imao odmah posle update, i to bez reseta... 

Mozda su zakinuli tu 520 iz nekog razloga
..

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ne, nije do telefona, nego do firmware-a. Neke mreze su zakinule na DataSense (recimo AT&T). E sad, resenje bi bilo staviti novi software, koji je CV (country variant), i onda bi trebalo da radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Data sense se odmah pojavljuje nakon apdejta na amber.
Nego zasto meni nece da radi glance background. Ovo pise.
[img][img]http://www.dodaj.rs/t/9/MH/3ATw5s7Z/1.jpg[/img][/img]
I jos nesto da pitam. Dali postoji neka aplikacija sa kojom se moze zakljucavati ekran i otkljucavati. Da ne koristim onaj taster desno. Probao sam neke glance aplikacije ali nijedna to nema.
Nego zasto meni nece da radi glance background. Ovo pise.
[img][img]http://www.dodaj.rs/t/9/MH/3ATw5s7Z/1.jpg[/img][/img]
I jos nesto da pitam. Dali postoji neka aplikacija sa kojom se moze zakljucavati ekran i otkljucavati. Da ne koristim onaj taster desno. Probao sam neke glance aplikacije ali nijedna to nema.
Poslednja izmena od Deksi u Čet, 21. Nov 2013. 22:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Šta od aplikacija koristite za prognozu? Ja sam isprobao baš dosta, i na kraju zadržao Gismeteo. Možda nije tako vizuelno bogata, ali se pokazala najpouzdanijom.
Danas mi je legao update koji je Nokia Music pretvorio u Nokia Mix Radio. Odmax sam napravio par offline mikseva, i jako sam zadovoljan aplikacijom. Kvalitet zvuka je dobar, iako navodno te offline mixeve daju besplatno samo i "standard" kvalitetu. Aplikacija odlično izgleda, a opcije pronalaženja koncerata u blizini štede mesto koje bi inače zauzela dodatna aplikacija. Super su to odradili.
Danas mi je legao update koji je Nokia Music pretvorio u Nokia Mix Radio. Odmax sam napravio par offline mikseva, i jako sam zadovoljan aplikacijom. Kvalitet zvuka je dobar, iako navodno te offline mixeve daju besplatno samo i "standard" kvalitetu. Aplikacija odlično izgleda, a opcije pronalaženja koncerata u blizini štede mesto koje bi inače zauzela dodatna aplikacija. Super su to odradili.
Deksi, mislim da Glance Screen ne radi na L520. Nek me ispravi neko ako grešim. Znam da L520 nije dobio sve funkcije od tog apdejta.
- Baraba
Ovaj je sa neke mreže, ne znam koje, ima logo kada se pali. Kako se ubacuje nov softver koji je CV?miodrage napisao:Ne, nije do telefona, nego do firmware-a. Neke mreze su zakinule na DataSense (recimo AT&T). E sad, resenje bi bilo staviti novi software, koji je CV (country variant), i onda bi trebalo da radi.
Ima li neko drugi na 520 data sense?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Eto ti nemas data sense a meni pa neradi glance. Znaci ne dobijaju sve 520 isti sw.
- Baraba
Deksi, ne radi ni kod mene glance, mislim da glance ne radi na 520? Da li ti imaš data sense?
Edit:
Aj probajte Lockmix kako radi pa javite:
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ignin=true
Edit:
Aj probajte Lockmix kako radi pa javite:
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... ignin=true
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
LockMix nije los, ali je meni bolji Lockie.
Za vremensku prognozu koristim AccuWeather, koji je definitivno naj naj
Za vremensku prognozu koristim AccuWeather, koji je definitivno naj naj
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!