LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: LG G2

Post od toda81 »

Slazem se sa tobom jer sam i ja istog misljenja. Nista epohalno nisu donosili novi update unutar JB-a. Cak su i unazadili trajanje baterije na pojedinim modelima
Note IV N9100 dual

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: LG G2

Post od bata bogdan »

Ko sto je vec neko napisao...bez update..se moze.. a fon i ovako perfektno radi...sve klizi i leti kako se kazze...a niko ne spominje da ce mozda 4.4 da pokvari trajanje baterije ili neki bug itd itd...nikad se ne zna....
Huawei

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Tacty, sve je to ok. Samo je ovde osuta paljba i pre nego što treba! Ok da su oni izbacili neki nov model tipa G3 i da su zaboravili G2, sasvim opravdano da se baca drvlje i kamenje. Ovako nije u redu. I nexus 4 je dobio update pa ne radi viber lepo, treba fix za ovo ono... Samo da se bude realan, ni jedan proizvođač nije izbacio 4.4 za svoj top model, ne vidim što se onda pravi problem? Ne vidim da je neko podigao prašinu što je samsung izbacio 4.3 za S3 ne dovršen pa ga povukao? Raniji update je ne samo meni nego većini pokvario trajanje baterije na note 2, i? Ali update jbt

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Svrha uoddate je da nesto poboljss, a ne da pokvari kao sto je to cest slucaj. N8je uopste normwono sto su izbacili update za s3, w toliko je bio bugovit. Ipak su to ozbiojne firme, a ne neki amateri i od njih se ocekuje profesionalan stav i da kada nesto izbace prethodno provere kako sve to funkcionise pa tek posle toga da ga izbace i omoguce da se radi update
Note IV N9100 dual

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

bata bogdan napisao: da pokvari trajanje baterije ili neki bug itd itd...nikad se ne zna....
Upravo,cak i ako izadje update razmislicu dobro pre nego sto odradim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Uopste,za bilo koji model telefona...bar moje misljenje...prvo treba procitati sta novi update donosi i koje probleme pravi...i normalno...citati iskustva ko odradi prvi update....a ne kao Samsung...brze bolje izbaci update za s3 ,a on totalno zabrljavi fon...jbg.. to je samsung.. marketinski trik...reklama...sta ces.....pojedinci ce traziti dlaku u jajetu samo da opljuju ovaj model...jer je perfektan u odnosu na siru konkurenciju...ustvari g2 i nema konkurenciju...i da nema uodate na 4.4 opet ce im biti trn u oku i daleko ce sve bolje da radi i sljaka...jer fon nema greskeee bulvalno....to je danas retkost kod konkurencije a pogotovo kod samsunga...etooo...
Huawei

pelleruma
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
:: LG G2

Post od pelleruma »

Kada je neka nadgradnja sustinska to je ono pravo.Ovo prc mrc sminkeraj je cisto zavlacenje da se kupuje vise i novije.Ko jos ima telefon duze od 1,5 god do dve?To su taman 2 prc mrca koja prodju i kupis nov(polovan)sa sustinskiom promenom,pa opet...
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

pozdrav kolege, i ja sam od skora vlasnik ovog telefona, bela 16gb verzija :) telefon je zaista odlican, sve je vec ranije receno, zanima me koju zastitu koristite, da li je silikonska dovoljna? ja za sada nemam nista i nekako mi je bas klizav... razmisljam se da porucim spigen slim armor sa ebay-a..

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Videcemo ko ce od forumasa koji smatraju da update nije bitan prvi pohrliti da ga ubaci u telefon(ako i bude update,nadam se da hoce).
Primecujem,da svi (uglavnom,cast izuzecima) kada kupe nov telefon,,ne skrivaju odusevljenje,hvale ga,nedostatke ne primeciju ili ne zele da napisu a kako vreme odmice,telefona se zasite,(dosadi im,izlaze novi modeli) pa citamo da nije bilo sve idealno kako su objasnjavali.Ovaj model je neprikosnoveni sampion po broju hvalospeva pa ce me zanimati iskustva kroz nekoliko meseci.Kako ce se prica o ovom modelu dalje odvijati?
LG G2 Black,16GB

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

AnGeL oF LoVe, pa ako ljudima i posle tih nekoliko meseci telefon bude radio odlicno, zasto bi se prica menjala. A ako cak ne bude radio kako treba, iz bilo kog razloga, pa logicno je da ce se ljudi pozaliti.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ne verujem da nece raditi isto i za sest meseci i za godinu dana ali posmatrajuci istoriju prethodnih modela dosao sam do takvog zakljucka.Mozda gresim u ovom slucaju.Videcemo.
LG G2 Black,16GB

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja sam bio zestok protivnik LGa ali sam rekao ako ikad naprave dobar model ne vidim razlog da ga ne koristim.A normalno je da posle nekog vremena nestane onaj vao efekat.Ljudi se smore sa autom,a ne telefonom.Sto se tice nove verzije,ja mu prvi necu tresnuti update ako se ispostavi da ima bug ili je skratio trajanje baterije.Jednostavno za sad nema bagova i usporavanja.Uzmite telefon,koristite ga neko vreme pa dajte sud.Kod mene je sad vise od mesec dana,urnisao sam ga raznim opterecenjima i zadovoljan sam kako se nosi sa time.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

rico1946
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:12
:: sony xperia p

Post od rico1946 »

jesam li ja lud ili mi baterija se trosi vise nego inace. wifi je upaljen,google chrome cijele 2min upaljen bio i pregledao video na telefonu oko 15-20min. sa 100% na 90% pala baterija radi ovog nabrojanog,a inace imam osjecaj da mi trosi vise nego sto treba.

prije ovoga sam imao sony xperiu P pa mi se nesto ucinilo da mi sad vise baterije ide nego na sony-u. samo se pitam jesam li bas toliko lud ili sam vec nesto zajebo na G2? :D

MakiRocket
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 30. Mar 2013. 14:13
:: Galaxy s6

Post od MakiRocket »

@rico1946 mozda ti radi nesto u pozadini i stalno trosi bateriju. Bas naprotiv, ja do sada nisam naisao na telefon koji ovako dobro drzi bateriju.

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Pre ovog sam imao simbyan telefone i imao sam opciju da kad me neko poziva mob mi glasovno kaze ime iz imenika onog ko me zove.
Ima li ova masina tu opciju i ako ima kako i gde da je aktiviram :blinky:

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Neke aplikacije koje su postojale za telefone sa symbian os jos uvek nemaju za android pa tako i ova.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Evo konačno na ovom sajtu izašao review za G2 :)

LG G2
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

MR, nekad mi je njihov sajt i forum bio prvi na listi bookmark-ova, ali to je na žalost daleka prošlost. Žao mi je samo što nisu testirali beli model. To je otprilike i neko moje mišljenje ovom telefonu za sada. Najviše me oduševljava baterija, 3. dan, a na 47% mi je. O tome sam samo mogao da sanjam sa Nexusom. Na XDA imate način kako da još više ubrzate telefon, ja sam probao, ali sam ipak isključio posle nekog vremena, nisam siguran da li ima neke štetne posledice po telefon? Evo teme, autor je naš čovek.

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2479892
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Post od Tacty »

kako radi otkljucavanje i zakljucavanje ekrana kuckanjem? jel reaguje dobro na svakom delu ekrana? da li se otkljucava sam od sebe u dzepu, torbi, itd, od samog kretanja?

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

^ odlično radi zaključavanje-otključavanje na tapkanje i reaguje na svakom delu ekrana. Nije mi se još desilo da se sam otključa bilo u džepu od jakne ili trenerke. Nosim ga samo u silkonu, bez torbice.

Odgovori