LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- noviandroidas
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 05. Okt 2010. 15:32
- :: Galaxy S7
Re: LG Nexus 4
Trickster nema predefinisane profile nazalost ..............................................
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Franco Kernel updater apk GOOGLE GOOGLE GOOGLEnoviandroidas napisao: Reci mi samo pomocu kog programa podesavas displej sa franco kernelom? Ima njegova app ali se placa...

16 godina na forumu MOBILNISVET
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Da li mogu nekako da se nameste ikone da budu normalne velicine tj. manje kada se instalira GEL? Dosta su mi vece u odnosu na ove fabricke. Inace imam stock rom ne rutovan.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Noviandroidas,imas .apk fajl na netu nadji ga.Ako ne budes uspeo da nadjes javi mi se na pp pa cu ti poslati link.
Mladene, mora telefon da bude rootovan da bi smanjio ikonice...
Mladene, mora telefon da bude rootovan da bi smanjio ikonice...
- noviandroidas
- Redovni učesnik
Ok znam i ja da mogu da nadjem .apk po netu ali izbegavam da ih instaliram. Free verzije nemaju podesavanja displeja. Fala u svkm slucaju. 

Jel moze neko da mi pomogne? Na mom Nexus-u imam i dalje 4.2.2 software i jos uvek nemam update za 4.4. Da li cu dobiti taj update i zasto mi ne izbacuje update ni za 4.3 verziju?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: LG Nexus 4
Ako ti je tel root-ovan onda ne ocekuj da ce ti pokazati da imas update
Note IV N9100 dual
Nije mi root-ovan telefon. Uzeo sam nov i na njemu je software 4.2.2. Ne pokazuje mi da imam update. Svaki cas proveravam.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
^ dezinformacija. Nije dobro portovan 4.4 celo jutro pisu o tome na g+, a ima i resenja za to.
paul o'brian.

Mrki daj malo vise informacija ili link. Kako, sta, ko, gde? 

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ne mogu da pustim link jer nisam za kompom. Nije dezinformacija, ali ne desava se kod svih koji se upgraduju na 4.4. Resenje je da se odradi full vipe ako se ide na ota. Ovo je sa g+:
uzrok nepravilnog rada je sledeci, a opisano je i resenje:

Evo sta kaze o'brian:

uzrok nepravilnog rada je sledeci, a opisano je i resenje:

Evo sta kaze o'brian:

- noviandroidas
- Redovni učesnik
Bane01, Kada si kupio telefon? Mislim da je OTA update na 4.3 bio najkasnije do negde 11. novembra, bar je meni tako pisalo kad sam uzeo fon. Ako si ka kupio nakon tog datuma vrlo je moguce da vise nemas OTA vec da moras rucno da ga apdejtujes.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam ota update na 4.3. dobio jos jula meseca. Najbolje da ne cekas vise nista nego sve po redu da krenes da odradis sam preko kompa.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Postoji fora koja se odradi ako ne dobijas OTA a rootovan si.. Ides valjda u app, nadjes google framework ili slicno, i odes na clear data.. Znaci tu negde trebas da clear data i restartujes telefon i radice.. Proveri na xda tacno sta i kako
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- mladen_bgd
- Mobil fan
Ne mora da restartuje fon. Dovoljno je da udje u settings/apps/all apps/google servise frimework i tu uradi clear data i stop force. Posle toga neka udje u about phone i trebalo bi da mu izbaci update.
evo sad sam isao google servise frimework i clear data pa stop force. Kada proverim update pise mi da je poslednji put proveren 1/1/1970. Kada odem na Check now napise mi da mi Your system is up to date. Telefon sam dobio mozda pre 2 meseca. I da do sada sam koristio iphone tako da oko androida ne znam bas nista.
Sad sam gledao na youtube ali tamo svuda pise da je JDQ39, a meni je
Build number
occam-userdebug 4.2.2 JDQ30 566033 dev-keys
Ne znam da li to nesto znaci?! I jos nesto, nece da mi se update-uju neke google aplikacije, izbacuje mi gresku.
Sad sam gledao na youtube ali tamo svuda pise da je JDQ39, a meni je
Build number
occam-userdebug 4.2.2 JDQ30 566033 dev-keys
Ne znam da li to nesto znaci?! I jos nesto, nece da mi se update-uju neke google aplikacije, izbacuje mi gresku.
- mladen_bgd
- Mobil fan
Ako nece iz prvog, probaj jos par puta da uradis. Meni je npr za 4.4 prosao iz drugog puta.
Inace da li moze neko da mi objasni za Hangouts kako funkcionise? Kako mogu da dodam/namestim u njemu sa kim cu se dopisujem npr. preko hangouts-a a sa kime preko sms-a? I zasto ne prepoznaje odmah iz telefona ko ima Hangouts a ko ne? Npr. meni kada durgar posalje poruku preko njega stize mi klasican sms i njemu kad ja saljem, takodje ako hocu sliku da saljem odmah mi salje kao mms u Hangouts-u. A obojica imamo 4.4.
Inace da li moze neko da mi objasni za Hangouts kako funkcionise? Kako mogu da dodam/namestim u njemu sa kim cu se dopisujem npr. preko hangouts-a a sa kime preko sms-a? I zasto ne prepoznaje odmah iz telefona ko ima Hangouts a ko ne? Npr. meni kada durgar posalje poruku preko njega stize mi klasican sms i njemu kad ja saljem, takodje ako hocu sliku da saljem odmah mi salje kao mms u Hangouts-u. A obojica imamo 4.4.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mladene, ti biras da li ces da posaljes kao sms ili kao hangouts poruku. Ja sve kontakte koji imaju hangouts imam na google+ tako da mogu da izaberem kako da posaljem...