Nokia Lumia 925

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Nokia Lumia 925

Post od Sale_M »

Hahaha,araphel, dobar si...siroti Sljamsung od 400 eura :D
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Nažalost, ja svoju 925 moram danas da vratim. Restartovanja se nastavlaju, a pojavio se i problem sa netačnim očitavanjem baterije. U ovom trenutku moram reći da nidam siguran da ću i po treći put uzeti isti uređaj. Neviđeno sam razočaran,

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

araphel, pricao sam Miodragu juce da je jedan moj drugar, koji je svojevremeno posecivao ovaj forum (Kopte3Again), imao isto velikih problema sa 920, cak mislim da je iz cetvrtog puta "ubo" ispravan uredjaj..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ne znam...rešio sam da kako mi dune u trenutku kad budem u radnji, tako uradim. U principu mi izbor nije neki, i svodi se na novu 925 ili iPhone 4s 8gb. Koliko ne verujem da mogu da dobijem tri felerična uređaja za redom, toliko sam i izgubio poverenje, pa ne bih da rizikujem. S druge strane, ništa mi se drugo ne dopada i ne vraća mi se na Android, a jedino tamo ima nekog izbora u tom cenovnom rangu.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Ako mislis na live tile od baterije,on se osvezava na svakih 30 min. i tu nikada nemas uvid u pravo stanje baterije.
Kad udjes u settings tu bi trebalo da ispisuje real time stanje baterije.
Ja sam na L920 bio razocaran baterijom.
Uz minimalno koriscenje uvece sam imao 15-20% baterije.
Uz isti nacin koriscenja na nexus 4 mi ostane 60% uvece.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ne mislim na to, znam i sam za osvežavanje live tiles, nego na činjenicu da mi se telefon puni po celu noć i ne napuni se, ili da imam 100% baterije, telefon se restartuje i onda odjednom ima 60%, ja ga ugasim i upalim, on se vrati na 100% i tako. Sve u svemu, vrlo sam razočaran sa ovim problemima.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Onda je bolje da vratis telefon nazad,jer znam da te flesovanje vise ne interesuje :)
Jel si probao hard reset da uradis?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Probao sam sve, i kao što rekoh, ovo mi je drugi uređaj po redu. Prvi je imao feler sa konektoron za sluške, posle par dana se zvuk čuo isključivo na slušalicama, i telefon se ponašao kao da su uštekane čak i kad nisu.

Definitivno menjam, jet nema svrhe da trpim restarte i ćudljivu bateriju, a da softverski zahvati nisu rešili problem.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Znaci ponovo dilema ili iphone?
Moram reci da sam i ja razocaran jer merkam 925 ako ne budem zadovoljan sa iphone 5 (ip5, je odlican, jedino me baterija plasi, LG G2 me razmazio monstruoznom baterijom jbg).

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

A jel mogu da saznam zasto si ti (baraba) odustao of g2 tako brzo? :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Pisao sam. Više me je privukao manji fon, jer uporedo sam koristio G2 i Lumia 520, mnogo bolje u ruci mi je ležao 520. Nemam zamerke na G2, odličan je uređaj, bolje radi od bilo kog samsunga (ne znam samo za note 3), baterija najbolja do sad, stvarno nisam razmišljao o punjaču a sve živo mi je uvek popaljeno. Već sam rekao, idealan telefon za mene bi bio G2 ali manjih dimenzija sa istim hardverom. Kod 925 mi se sviđa izrada i kamera, ali je WP pun sitnica koje meni smetaju. Sa iP5 ću pokušati kao neku sredinu da pronađem, odlična kamera, odličan zvuk na sluškama što je meni mnogo bitno, veoma stabilan sistem mada i tu ima nedostataka (ali je opet bolje od WP, iOS bolje radi i WP ne može da mu priđe. Npr. na WP8 Live Tile me baš nerviraju što nisu LIVE kako ih reklamiraju, to moraju da isprave, mislim update na 30min je smešno, šta im je tu live...). Ako na WP8 isprave nekoliko bitnih stvari, to sa live tile, jačinu zvuka da podele da može biti zasebna (veliki nedostatak za mene, kad smanjim na YT klipu zvuk ili na igrici smanjio sam i zvono, baš ću da mislim da li ću svaki put pojačati zvono, to mi se ne uklapa u pametni telefon), onda tu je vibracija... da ne tupim sad puno, ako isprave kurcijalne stvari biće to dobar OS koji bih koristio, ali trenutno je iza iOS i Android.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Hvala... Bas me je interesovalo zasto si islulirao g2 tako brzo.. Razlozi na mestu

user8
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 21:41
:: WP8
:: Nokia Lumia 925

Post od user8 »

Bas cudno da toliko puta naletis na falican tel :? Mozda nesto nije u redu sa tom radnjom ko zna sta oni nabavljaju :unsure: Kod mene 925 radi ko curica (da kucnem u drvo) :)
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

user8, kazem ti, moj drugar je 3 puta naletao na falicne 920...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Prvo, ovo je velika radnja iz velikog nemačkog i austrijskog lanca, respektabilna, u sred Beča. Nije neka beogradska divlja radnja. Tako ne kupujem odavno. Zamenio sam danas i za sada je sve ok, osim prokletog vraćanja svega i pomešanih lozinki u mojoj glavi. Aj da vidimo sad da li je treća sreća.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

araphel, srecno ! Nadam se da ti nece praviti probleme opet !

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Za sada izgleda da neće, da ne ureknem. Puni se normalno, nema znakova nestabilnosti...fingers crossed ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

araphel napisao:Prvo, ovo je velika radnja iz velikog nemačkog i austrijskog lanca, respektabilna, u sred Beča. Nije neka beogradska divlja radnja. Tako ne kupujem odavno.
Da si kupio u BG u nekoj divljoj to ti se ne bi desilo :D
Šalu na stranu, sad vidiš da su isti telefoni i u BG divča radnjama i u velikim marketima u Beču. Potpuno isti, jedino se razlikuju u ceni i kanalu nabavke legalno/prošvercovano.
Koliko košta 925 u toj radnji u Beču što prodaje tako da kažemo falične 925? :D
Treća sreća, pa srećno :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

araphel Čudo bre da ti imas toliko problema sa tvojom lumiom, tamo gde čitaš o tim problemima koje si ti imao dali pišu i o drugim modelima da se ponašaju tako.
Mija L520 radi odlično dosad, viber i slično i ne koristim. Ako trebam nekome poslati sliku ili nesto slično tu je mail nezamenljiv.
Gledam da instaliram ono najnužnije, win uglavnom ima sve što meni treba.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Generalno, moj problem sa divljim radnjama su upravo te garancije. Ovde lepo cimnem šefa prodaje, samo pitam, i on najnormalnije kaže da dođem i zameniće mi sve dok nema fizičkih oštećenja i oprema je kompletna.

Ima i ovde divljih radnji, ali čik da izvučeš garanciju ;)

Cena nove u regularnoj radnji je ovde oko 370.

Koliko sam video, gomila ljudi je sa različitim modelima Lumia prijavljivala restartovanje, ali skoro svima je apdejt rešio problem. Problem sa baterijom niko nije rešio, ako ga je imao u istom smislu kao ja.

Moj prvi primerak je bio ok, ali je šiznuo nakon što sam mu nakačio Sehnheisser sluške koje imaju malo jači džek. Ovaj sad radi bez problema, i baterija pokazuje zdraviju statistiku. Tako da na iskustvo sa drugim primerkom ću da zaboravim i držim se toga da je treća sreća.

Očigledno da im kontrola kvaliteta nije baš najsjajnija. Ako ima ikakve veze, oba modela s kojima nije bilo softverskih problema su Made In China. Ovaj što je ludeo i restartovao se je bio Mađarski.

Odgovori