LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: LG G2
Ja ne kapiram sto tek u martu... SlaZem se da 4.4. ne donosi nista revolucionarno, ali brate, mart (tj najverovatnije leto)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Na koji nacin se moze ustanoviti kojom brzinom radi ovaj mob, tj. koliko je brz posto svi pisu da je "metak".
- Mene jedna stvar strasno nervira, e dali je to do fona ili nekod podesavanja neznam a radi se o tome da kada udjem u dialer i kucam direktno broj /ne iz kontakata/ mnogo mi kasni tj. ja brze ulupam broj nego sto ga on prihvati zar to nebi trebalo da ide i da prihvata brojeve onako kojom brzinom ih ja kucam.
Jel to slucaj i kod ostalih ili mene nesto zeza i ako zeza kako da ga resim.
- Kako se radi factory reset ovog medela i ako se to odradi oce li mi obrisati sve sto sam ubacio unutra /slike, video zapise, dokumenta i td/ .......
- Mene jedna stvar strasno nervira, e dali je to do fona ili nekod podesavanja neznam a radi se o tome da kada udjem u dialer i kucam direktno broj /ne iz kontakata/ mnogo mi kasni tj. ja brze ulupam broj nego sto ga on prihvati zar to nebi trebalo da ide i da prihvata brojeve onako kojom brzinom ih ja kucam.
Jel to slucaj i kod ostalih ili mene nesto zeza i ako zeza kako da ga resim.
- Kako se radi factory reset ovog medela i ako se to odradi oce li mi obrisati sve sto sam ubacio unutra /slike, video zapise, dokumenta i td/ .......
Krenuo je 4.4 za korejsko trziste,nesto mi onda ne pije vodu ono da cemo dobiti tek u martu
http://www.gsmarena.com/android_44_kitk ... m=facebook
http://www.gsmarena.com/android_44_kitk ... m=facebook
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Korejsko trziste je nesto drugo.Oni za svoje trziste prave sve posebno,izmenjivu bateriju,slot za memorisku karticu i jos neke opcije koje ostali nemaju tako da meni nista ne znaci to sto oni imaju.Neka ispostuju ono sto obecavaju i bicemo zadovoljni.
LG G2 Black,16GB
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Voleo bi da vidim da samsung gori, a to lg moze da uradi, sa kvalitetom i MARKEtingom
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
- :: nokia n8
- :: huawei g300
Nesto sam ovo kontao oko dialera, pa sam dosaodo nekog zakljucka - mozda je to ako ne gresim da dzaba ne radim reset celog moba.
Kad mi je leteo po dialeru i ispisivao brojke kako ih dotaknem tada nisam imao kontakte u mobu, a sada on svakim unosom broja automatski radi search po vec postojecem imeniku te je mozda to razlog sto su "prstici" brzi od brojke koja se unosi
Kad mi je leteo po dialeru i ispisivao brojke kako ih dotaknem tada nisam imao kontakte u mobu, a sada on svakim unosom broja automatski radi search po vec postojecem imeniku te je mozda to razlog sto su "prstici" brzi od brojke koja se unosi

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Cobiklajic, ja kapiram isto da je tako.. Posto predpostavljam da ima t9 dialer, on po svakom pritisku dugmeta 6 na primer, trazi po imeniku sve po m pa n pa o... Ali ne ne znam kako je ostalima
Sinoc sam napunio telefon i nisam ga dirao,sad pogledam,17 sati i 10 min,baterija je jos uvek na 100%.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Omfg :shocked:
jel se jos kome desava da ne osjetim vibraciju kad dolazi sms,fb,hangouts,viber,poziv? jel moze biti da je do one zastitne plastike pa ga ne osjetim u dzepu ili nesto drugo. sve je ukljuceno i sve na maksimalno stavio sto sam mogao staviti ali opet ga ne osjetim ili npr. ako se tipkam na viber prvi put zavibrira i onda vise nikako,barem ga ne osjetim da vibrira 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Vidi da ti nije ukljucena gentle vibration, ili tako nesto, to sam video kod drugara danas... Ili jednostavno pojacaj jacinu vibracije
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
http://www.mobilnishop.com/blog/aktueln ... ones-2013/
LG G2 ne pomenuse nigde.SRAMOTA!
LG G2 ne pomenuse nigde.SRAMOTA!
LG G2 Black,16GB
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
5s je ok.. Ali 5c je promasaj po meni, cak su megasmanjili proizvodnju 5c-a...
Ma ko zna kakav je to strucnjak sastavljao listu.
Mogu i ja da sastavim i ostanem ziv
Mogu i ja da sastavim i ostanem ziv

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ma kakvih crnih Top 10, ovu listu je sastavljao neki amater, na drugom mestu su stavili iPhone 5c, ako su stavili 5S na prvo, šta ima tu da traži 5C. Zatim Xperia Z1 je precenjen telefon, kada sam pre neki dan čačkao telefon u VIP-u, razočarao sam se koliko je loš ekran, mnogo lošiji od G2, pritom ivice oko ekrana izgledaju jako veliko kada se uporedi sa G2 ili S4.
Poslednja izmena od znemanja u Ned, 01. Dec 2013. 01:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa nije toliko los z1...