Nokia 7610

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
blademaster
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 14. Jul 2005. 12:43

Post od blademaster »

Ma znam ja razliku izmedju hard formata i vracanja podeshavanja na default.Nashao sam na netu kod za formatiranje.Evo ovde:
http://www.filesaveas.com/7610.html
Najveci je problem shto telefon nije moj i nije kod mene,pa ne mogu da pokusham na neki drugi nachin da namestim telefon.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dobro, našao si *#7370# koji smo već pomenuli ranije. Ništa, kad se vidiš sa drugarom probaj predloženo, pa ako ne pomogne ostaje fleš...

dexter_bg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 17:02

Post od dexter_bg »

Da li neko zna gde mogu da kupim originalnu maskicu za njega?
Kupio sam ga polovnog sa gumiranom koja je losha,a obisao sam dosta radnji i niko nema. :disgust:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/421/Nokia/7610

evo ti ovaj link , na vrhu , imaju neki distributeri nokia telefona , probaj kod njih.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

dexter_bg, pre nekog vremena sam svratio u Mobillwood, imali su navodono original maske i tastature, ali cena nije baš bila malena. Nazovi ih i pitaj.

Mobillwood
011 / 30.88.666
Vojislava Ilića 51

celabonac
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Nov 2004. 07:48

Post od celabonac »

Ulaskom u FExplorer u „C“ u „SISTEM” u „DATA” , a da se DATA folder i ne otvori, zablokira mi telefon. Sta se desava? Sta bi se desilo kad bi sa nekim alatom izbrisao sve fajlove u DATA? Napominjem da mi je sve (aplikacije i sva ostala cuda) na „E”. Cemu uopste i sluzi DATA na C kada je sve na dodatnoj memoriji (E).

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

NISTA iz System foldera ne treba brisati,ne zove se badava SISTEMSKI folder,sem ako neces namerno da zeznes telefon?Nema veze sto si instalirao programe na karticu,oni se ne nalaze SAMO tu pa da mozes da cackas ostale foldere,pogotovo ovaj!
Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

celabonac, da li ti je možda aktivan neki antivirus program? Ako jeste, najverovatnije da on zablokira telefon u pokušaju da skenira sadržaj foldera. Data folder je sistemski i nikako nije poželjno čačkati bilo šta u okviru njega, pogotovo ako se ne razumeš. A po svemu sudeći, ne razumeš se baš dobro čim si postavio ovakvo pitanje. Jednostavno nemoj da ulaziš u njega i miran si...

celabonac
Novajlija
Novajlija

Post od celabonac »

Miskoni, nemam antivirusni program tj. imao sam ga pa sam ga skinuo ali je cinjenica da mi se to desava od tog vremena. Kod ulaska u DATA imam upozorenja na displeju-prvo
App.closed AppArcServerTh read USER 22,
a zatim
App. closed Autostart Power Call Start PowerCall-1
Ovo drugo mogu da ugasim jedino restartom.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Pa, očigledno da si nešto zeznuo (ti ili neki program). Vidim da se pominje i program Power Call, probaj da ga reinstaliraš, možda ti reši problem. Ako ne pomogne, ne bi bilo loše da uradiš kompletan format...

Go4Fun
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Okt 2004. 13:16
Kontakt:

Post od Go4Fun »

dali se moze zakljucati tastatura na 7610 sa sifrom? dali postoji neki program koji se moze ubaciti,il tako nesto..

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Go4Fun, naravno da ima program za to...Ima ih gomila...Ostavi e-mail pa cu ti poslati neke interesantne...Mada ima na netu....
Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Netreba ti program,idi na Tools/Settings/Security/Phone and SIM/Autolock period pa podesi lock code i to je to!Ako nisi menjao to je onaj default lock code 12345!Lako i efikasno a nemoras da trosis memoriju na jos jedan program!
Pozdrav 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Moze tako, a ako ti nije dovoljno imas i EzProtect, odlican program za te stvari, isprobano! :wink:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Jos jednostavnije je kada ti telefon normalno miruje (znaci nije pokrenuto nista), pritisnes jednom ono dugme gore za gasnje i onda listas prema dole dok ne vidis natpis "Lock phone" i tu ukucas kod tako da ga mozes zakljucati sa sifrom kad ti hoces, a mozes i automatski kao sto je Lomnica_city rekao.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

janka_88, a zar nije to "lock phone" obichno zakljuchavanje telefona, bez shifre (ono dugme + *) jer je tako kod mene , na mom telefonu (nokia 3650)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Go4Fun, ako ti treba prog za automatsko zakljucavanje posalji mi pp

pozdrav

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Layne_Staley, Nije, na nokiji 7610, 6600 i novijim telefonima ima opcija lock keypad (to je opcija sto ti imas) i lock phone (zakljucavanje sa sifrom). Tako ja zakljucavam svoju 7610 kad hocu da stavim kod.

celabonac
Novajlija
Novajlija

Post od celabonac »

U radu sa nekim programima na primer Ap Menager, program mi se jednostavno iskljuci sa upozorenjem

App. closed
Appmngr
E32USER-CBase 21

DA LI JE NEKO IMAO ISTI PROBLEM I STA DA RADIM?
PS Pocitao sam sve slicno na forumu ali za ovaj moj (E32USER-CBase 21) nisam nasao resenje.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nasao sam ovo objasnjenje:
http://www3.symbian.com/faq.nsf/0/A9244 ... enDocument ili na primer ovo: http://discussions.europe.nokia.com/dis ... ge.id=1083
Nekako je uvijeno objasnjenje i kao da kazu da ne znaju sta znaci ta poruka ali bi mogla da znaci nesto kao... pa vidi dal ces razumeti!
A nije lose da uradis format telefona,naravno pre toga bekapuj podatke i ukucaj lepo *#7370# pa ako to ne uspe pokusaj sa upgrade-om firmware-a ako nemas najnoviji!
Pozdrav 8)

Odgovori