Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 920
Ja sam imao problem da mi je mix radio funkcionisao normalno sve dok nisam morao da zamenim telefon. Na novom telefonu ista aplikacija nije htela više da radi, i objašnjenje koje san dobio od Nokia support je da su u međuvremenu naštelovali aplikaciju tako da valjda gleda lokaciju u kombinaciji sa regionalnim podešavanjem. Čak su lupetali i da gleda sim karticu iz koje je zemlje. Međutim, neko vreme posle toga sam dobio update za mix radio, i nakon toga je ponovo sve proradilo.
Ja imam srpsku karticu u telwfonu, tako da do sim kartice nije. Slanje podataka o lokaciji mi je isključeno, a region podešen na Austriju, gde i boravim. I sve normalno radi. Moraću da proverim hoće li biti promene kad dođem u Srbiju, jer to bi onda značilo da se zaista gleda lokacija, što meni nema smisla.
Jedino što mi još pada na pamet je koju si zemlju navela u svom Nokia nalogu? Probaj tu da promeniš, možda onda proradi.
Ne mogu ni za glavu ni za rep da uhvatim po kom tačno parametru određuju region, što onda utiče na dostupnost svih funkcija.
Ja imam srpsku karticu u telwfonu, tako da do sim kartice nije. Slanje podataka o lokaciji mi je isključeno, a region podešen na Austriju, gde i boravim. I sve normalno radi. Moraću da proverim hoće li biti promene kad dođem u Srbiju, jer to bi onda značilo da se zaista gleda lokacija, što meni nema smisla.
Jedino što mi još pada na pamet je koju si zemlju navela u svom Nokia nalogu? Probaj tu da promeniš, možda onda proradi.
Ne mogu ni za glavu ni za rep da uhvatim po kom tačno parametru određuju region, što onda utiče na dostupnost svih funkcija.
Uključivanje svih opcija na Nokia Music (Nokia Mix Radio):Hermiona Halivel napisao:Nego jel moze nesto da se uradi za ovaj mix radio,posto ne radi?
Instalirajte Nokia Mix Radio sa
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... a3b7b85329
ukoliko vam nije dostupan, prebacite regiju na "SAD" u postavke - jezik+regija", potvrdite restart telefona i instalirajte Nokia Mix Radio
nakon instalacije možete vratiti na regiju koju želite.
Idite na Nokijinu stranicu i otvorite račun ako ga nemate...
Ako imate račun samo postavite regiju na SAD...
https://account.nokia.com/acct/account/index.html
Pokrenite Nokia Mix Radio na telefonu. Otvorite postavke i logirajte se sa Nokia računom.
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
Samo je mrtav Android dobar Android ;)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
- :: Nokia Lumia 920
user8, ma sve sam tako uradila.Promenila sam region i na telefonu i na Majkrosoft nalogu i na Nokia nalogu na SAD i ponovo instalirala posle toga mix radio al kaze mozete da koristite aplikaciju samo za slusanje muzike,nedostupni miksevi za vasu lokaciju RS
i kao da to nije dovoljnobsad me tube mp3 downloader nervira,skine pesmu normalono al kad hocu da je pauziram prijavljuje neku gresku c00d36c4 sta god to bilo

- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Meni skajp ne radi posle sinocnjeg updatea,ne stizu notifikacije,viber mrtav totale...jedino icq radi...jednom recju offline sam...haos sta rade sa aplikacijama
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Umesto da ih poprave oni ih unazađuju.
Kod mene sve radi. Skype mi je legao apdejt prekjuče i sve šljaka super. Viber ne znam, ne koristim. Doduše ja i Skype koristim samo za video pozive.
Za Youtube koristite TubePro. Radi kao zmaj a ima i download i sve. Ekstra je aplikacija.
Za Youtube koristite TubePro. Radi kao zmaj a ima i download i sve. Ekstra je aplikacija.
-
- Povremeni posetilac
Kod mene radi skajp i viber al mixradio i tube mp3 downloader ne rade.Na TubePro moze da se skine video ali ne moze da se konvertuje samo audio jel da?
E to već ne znam, to mi ne treba. Volim muziku da kupim, po mogućnosti na ploči, kad god mogu. A i ne skidam nikad po pesmu, isključivo cele albume,
-
- Povremeni posetilac
araphel, ja opet nikadvne skidam cele albume,jer mi se nikad ne svide sve pesme sa jednog albuma 

Pa dobro, to je već druo pitanje, kako ko posmatra muziku. Da ne idemo u off sad [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
-
- Povremeni posetilac
araphel, ma naravno.Hvala ti na odgovorima
Znaci ipak nista od ovog MixRadia 

Stvarno mi nije jasno zašto neće da ti radi. Ako si promenila regione a i dalje ti prijavljuje da be možeš da slušaš zbog regiona u kojem si, onda stvarno može da ima veze sa karticom....mada eto, meni i pored srpske kartice sve radi.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ako je a sigurno jeste ukljuceno lociranje telefona pa je tebe pronasao tamo gde si a nju u tuznoj Srbiji
, mozda je i to razlog zasto joj neradi mixradio.

- xCookie
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 01. Dec 2010. 09:28
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
Ovako, ja sam na desktop računaru ušao u nokia nalog prebacio na US i na telefonu mi je sve na US osim opcije regional format... location mi je uvek na ON i meni radi MixRadio. Lumia 620Hermiona Halivel napisao:araphel, ma naravno.Hvala ti na odgovorimaZnaci ipak nista od ovog MixRadia

Srećno!
p.s.-Ono što je ne mogu nikako da uključim to je Bing audio search (ona ikonica sa nacrtanom notom kad startujete lupu)... jednostavno je jednog dana nestala?!?

Xiaomi Redmi Note 4X
-
- Povremeni posetilac
xCookie, sve sam promenila na SAD i na Nokia nalogu i na Majkrosoft nalogu i na jezik+region,probala sam i da ukljucim i da iskjlucim lociranje telefona al opet nece.
Jedino nisam menjala jezik telefona,to je na srpskom i kartica je srpska.
P.S.Ni meni vise nema tog audio search dugmeta,nzm sto ni od kada al ga nema.

P.S.Ni meni vise nema tog audio search dugmeta,nzm sto ni od kada al ga nema.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
Mislim da se MixRadio vezuje za sim karticu,pa zato ne radi u Srbiji,isto kao i navigacija,ne mozete da promenite region na USA pa da dobijete USA navigaciju.Vama sto radi mozda ste ranije instalirali dok nisu nesto izmenili....
Ja navigaciju imam za ceo svet otkako je telefon izvađen iz kutije. Sad imam trenutno tri različite mape u telefonu, i uredno mogu da skinem bilo koji region. Kartica mi je srpska ali region Austria, kao što sam već rekao, i normalno mi radi mix radio.
- alphablue597
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2012. 13:38
- :: Nokia Lumia 520
araphel, zaboravio sam da kazem da ja imam lumiu 520,ona ima navigaciju samo za ex-yu zemlje,a kada se promeni region ostaje isto navigacija za Srbiju i ex-yu,hteo sam da kazem da mozda mix radio radi na taj princip.
Ovaj telefon ima drive+...

To je tako Nokia odredila... Samo ovim jačim je omogućena navigacija celog sveta. Niko ne uspeva da provali kako su zavezali mix radio i zašto nekima radi a nekima ne nakon promene regiona.
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Kako vam je account vezan?? Mozda ste ukucali region Srbija,a posto je vezan za telefon verovatno zeza i sa aplikacijama,moj je stari,vezan za U.K jos od wp7,pa nikad problema nisam imao ..