Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Mi smo skupi u odnosu na primanja.A opet furamo sve najnovije
U zadnjih nedelju dana telefon sam napunio 2 puta.
Mislim da nikad necu menjati ovaj telefon
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Na koji nacin mogu neke beleske koje sam imao ranije da ubacim u beleske u ovom telefonu /da ih iskopiram kako ih nebi kucao sve/. Na kojoj se putanjici nalazi folder sa beleskama u ovom mobu - ako treba ukljuciti i skrivene foldere samo da se izbegne muka......
Mozda ti je najbolje da koristis neki drugi notes koji ima opciju online backupa. Ja koristim ColorNote. Kontakte mozes lako da ubacis tako sto bi stare ubacio u neki folder na telefonu ili na kartici i onda kada udjes preko nekog filemanagera u taj folder i kliknes na te fajlove i onda ce te pitati preko kog programa da ih otvoris i ti odaberes taj notes koji imas u tel i svaki tako snimis. Tako sam ja prebacio notes sa nokie e71 na LG
toda81 napisao:Mozda ti je najbolje da koristis neki drugi notes koji ima opciju online backupa. Ja koristim ColorNote. Kontakte mozes lako da ubacis tako sto bi stare ubacio u neki folder na telefonu ili na kartici i onda kada udjes preko nekog filemanagera u taj folder i kliknes na te fajlove i onda ce te pitati preko kog programa da ih otvoris i ti odaberes taj notes koji imas u tel i svaki tako snimis. Tako sam ja prebacio notes sa nokie e71 na LG
Ma to mi je notes iz Nokie S40 verzije i prebacio sam ih na blutot u lg ali su mi sada u dokumentu ocu da ih ubacim u notes - beleske lg-a li ne mogu da mu udjem u srce da ga nadjem gde je da ih iskopiram to me zeza ne vidim ga u sistem gde ih trpa
Behemoth napisao:Mi smo skupi u odnosu na primanja.A opet furamo sve najnovije
U zadnjih nedelju dana telefon sam napunio 2 puta.
Mislim da nikad necu menjati ovaj telefon
Najsmesnija je ova poslednja recenica.
Znam mnogo osoba koje su iste rekle ali su posle nekoliko meseci promenili telefon.
Zanima me sta ce uraditi Behemoth,kada se pojavi SG5 ili LG G3.
Samsung necu kupiti sigurno,ne brini se.
Bice izvikan kao i S4
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pozdrav svima, interesuje me koliku ste dobili garanciju za ovaj telefon. Skoro u svakoj poslovnici koja prodaje ovaj model garancija je godinu dana...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.