Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Re: Nokia Lumia 920
Desio mi se peh, Lumia mi je ispala i razbilo se staklo preko ekrana(paukova mreza, 1/3 ekrana je puklo), ali LCD nije ostecen, sve radi normalno. Medjutim, zvao sam par servisa i svi kazu da nemaju samo staklo nego da mogu da mi prodaju samo zajedno sa LCD-om i traze toliko para da moze da se kupi polovna Lumia!
Da li negde moze da se nadje samo staklo ili cu morati da prodajem ovu moju upola cene kao poluispravnu...?

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
Ako se ne varam, ekran je praktično zalepljen za staklo, mada možda sam ja to pogrešno shvatio. Teško da će iko menjati samo staklo. Više se isplati uzeti drugi fon, a razliku u parama olakšati prodajom ovog jednog za delove.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma kazem ja ovi novi telefoni su kolko dobri toliko i rizicni za korišćenje. Mali pad, ekran veliki i eto katastrofe. Dok smo moristili 2,4 ili 2,8 sve je bilo drugačije.
Poslao sam ti pp od čoveka koji koji prodaje delove pa vidi možda ima to što ti treba.
Poslao sam ti pp od čoveka koji koji prodaje delove pa vidi možda ima to što ti treba.
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
Ma meni nikada ne ispada telefon, nije mi ni sada ispao, nego je bio na punjacu, ja zapeo za kabl i cao zdravo...
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Auuu, to najvise mrzim.. Zamalo juce tako da deganziram telefon.. Srecno u menjanju ekrana... I ja isto mislim da je staklo zalepljeno za ekran(lcd)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Moze da se zameni samo touch,tj staklo,al pitanje je kako ce da se uklopi,evo vas imam jednu pri ruci koju je neki nesretni majstor otvara,pa pocupao flet baterije,toucha a lcd ostao kompletan,pa sam ga odvojio,problem je sto je jako malom povrsinom zalepljen,skoro 2mm ...a org varijante idu u kompletu...
Pozdrav svima, ja sam buduci potencijalni vlasnik lumie 920...pa me interesuju misljenja trenutnih vlasnika o funkcionalnosti Windows phone 8 cuo sam neke price kako nema igrica, pa ne mogu da se gledaju klipovi na you tube i slicno, pa ako moze neko da izdvoji minut i samo mi kaze da to nije istina 
nisam pristalica android uredjaja trenutno imam symbian, a ovaj WP8 mi bas zanimljivo izgleda

nisam pristalica android uredjaja trenutno imam symbian, a ovaj WP8 mi bas zanimljivo izgleda
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Shomyz, evo ja cu da kazem da su to samo neistinije glasine, i da nista od toga ne odgovara stvarnosti.
Igrica ima, ima i sjajnih naslova i teskih budalastina. Priznacu da nisu igrice tako kvalitetne kao na iOS-u, mada ima sjajnih naslova tipa Aces of Luftwaffe, Royal Revolt, DaVinci Pinball, SpacePixx...
Svi klipovi na YT mogu da se gledaju u nativnom browseru, a takodje postoje aplikacije sa kojima je moguce gledanje na raznim drugim sajtovima (vazi za sajtove gde postoji samo Flash, a ne i HTML5).
Funkcionalnost WP8 uredjaja je za mene odlicna. Ko zeli da nesto preterano menja, aka, njaka, jebava ale... taj neka uzme Android. Kome treba funkcionalan i jednostavan telefon, ali koji opet ima dosta mogucnosti, za njega je izbor iOS ili WP8.
Igrica ima, ima i sjajnih naslova i teskih budalastina. Priznacu da nisu igrice tako kvalitetne kao na iOS-u, mada ima sjajnih naslova tipa Aces of Luftwaffe, Royal Revolt, DaVinci Pinball, SpacePixx...
Svi klipovi na YT mogu da se gledaju u nativnom browseru, a takodje postoje aplikacije sa kojima je moguce gledanje na raznim drugim sajtovima (vazi za sajtove gde postoji samo Flash, a ne i HTML5).
Funkcionalnost WP8 uredjaja je za mene odlicna. Ko zeli da nesto preterano menja, aka, njaka, jebava ale... taj neka uzme Android. Kome treba funkcionalan i jednostavan telefon, ali koji opet ima dosta mogucnosti, za njega je izbor iOS ili WP8.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I šta treba da bi se gledali filmovi na filmovizija.com ?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Recimo FlashVideo, mislim da sa time moze da se izadje na kraj. Nisam probao, jer me iskreno mrzi, ali trebalo bi da radi.
- Baraba
Hvala na odgovoru. I košta $3.49 da bih mogao da gledam klipove na netu? Ono što je besplatno na ios i droid 

Hvala na odgovoru miodrage, ja i nisam neki zahtevan korisnik internet surfovanja malo slusanje muzike neka igrica i ja sam zadovoljan, a WP8 mi bas izgleda zanimljivo i jednostavno za koriscenje, a i lumia 920 bas ozbiljno izgleda...
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, ja ga skinuo za dz bez ikakvih problema. Skini MyAppDeals, Store Deals, i Free apps, i obavestavace te svaki dan sta je dz, ili na velikom popustu. JA sam ovako i TapaTalk skinuo 2 nedelje pre nego sto je iko dobio za dz.
- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
Stigao mi update iz microsofta,samo mi je vcrs baterija prazna,javljam sutrs sta i kako,ako me neko ne pretekne
- Baraba
I? Javljaj covece. Da nije black?
- skar
- Mobil manijak
- Kontakt:
Iii
na punjacu je....kad je dopunim javljam...mozda je jos nekom nesto stiglo

stiglo je meni, nista novo, samo je bing pretraga poboljsanja.
Ako iko koristi bing pretragu... :p
Ako iko koristi bing pretragu... :p
Ne verujem da će gdr3 pre januara
- marko75
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
- :: Nokia Lumia 930
Meni nije nista stiglo.Nema veze,neka je i samo Bing poboljsanje,svaki update dobro dodje.Jedan po jedan.Kako je vama stiglo,da nije fora u tome sta je stavljeno kao "jezik+region"?
- Baraba
Pročitah negde da je pušten je zvaničan GDR3 update za CSC SEB - Baltic.
Edit:
To je za Ativ S. Plus za samsung.
Edit:
To je za Ativ S. Plus za samsung.