MTS novosti
- Shubiglajzer
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 21:07
- :: LG L7
- :: LG NEXUS
Re: MT:S novosti
Ja sam za svaki slučaj zadržao aplikaciju 3G Watchdog, koja meri potrošnju, dok ne vidim kako će to šljakati. Videću i kada potrošim MB iz paketa kako se ponaša pri toj maloj brzini.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Videces.. Uzasno se ponasa... Tj uzasno je spor net.. Dial up je t3 u odnosu na taj net... Barem na telenoru
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Bio sam danas u MTS poslovnici da potpišem novi ugovor, ali pre toga sam hteo da prebacim stari sa mame na mene i kad smo to odradili nisam mogao da uzmem ugovor dok se ne srede podatci u bazi oko prebacivanja vlasnika... Sutra idem opet, potpisujem mix net L, 2 god 50% i uz to dobijam blutut slušalicu i prepaid karticu sa 30 000din
Ekstra mi se sve uklopilo, jedva čekam!
taman da uz to nabavim neku novu mašinicu pa da defy bude rezerva sa tim prepaidom 

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Ma i to sa pripejd karticom je navlakusa.Da bi dobio poklon kredit,moras prvo da ga uplatis.
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Evo malopre sam potpisao.. Ispadne da ta prepaid kartica samo dodaje bonus kredit na 250din+250, 500+1000, 1000+2500.. Taj bonus se moze iskoristiti na internet, sms i razgovore u MT:S mrezi.. I nista od slusalice, ovde u bg je sve vec razdeljeno u subotu, a juce u NS kad sam hteo da potpisem na dohvat ruke mi bila.. nikad je necu prezaliti 

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Dobili 50 komada pa zaposleni lepo rasporedili izmedju sebe, pa i njima je nova godina... Bratska firmaCooomi napisao:I nista od slusalice, ovde u bg je sve vec razdeljeno u subotu, a juce u NS kad sam hteo da potpisem na dohvat ruke mi bila.. nikad je necu prezaliti
Од јуче нема мегабајта уопште у стању...Како нпр. неко ко се слабије сналази са мобилним да провера стање?
П.С. Молим вас, ако се у могућности, пошаљите празну поруку за Уну на 2205.
П.С. Молим вас, ако се у могућности, пошаљите празну поруку за Уну на 2205.

Слобода или смрт
Mislim da oni onda nestanu,kad ih potrosis...Ne pada mi nista drugo na pamet.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Samo da kazem da je tako isto i na telenoru od kada je uveo pakete sa 'neogranicenim' netom. Pre je moglo da se proveri stanje preostalih megabajta zajedno sa ostalim stanjem na *311#, i bili su poprilicno azurni, a onda su megabajti samo nestali iz provere stanja. Obrazlozenje: "neograniceni su, zasto biste ih proveravali" (?!)bestboy napisao:Од јуче нема мегабајта уопште у стању...Како нпр. неко ко се слабије сналази са мобилним да провера стање?
Danas se oni posebno proveravaju preko 'mog menija' na *111#, pa onda setas po nekim opcijama i nadjes... uglavnom, retko kada ga tako proveravam, smara.
Verovatno ce i mts omoguciti neku takvu opciju (ako vec nije), samo ne verujem da ce biti nesto pouzdana, u fazonu azurirace se jednom u dva dana.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Lobachewsky, kod telenora vise nikako se nemogu proveriti megabajti, sa nikakvim menijem. Do nedavno je moglo u aplikaciji moj meni ali sada ih i tamo vise nema.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: MT:S novosti
To je krajnji idiotizam. Jesu neograniceni, ali u zavisnosti od tarife se dobija odredjeni br mb po punoj brzini, a kada se to potrosi je "puz brzina"
Note IV N9100 dual
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Putem android aplikacije Moj meni, u dalje mogu da se proveravaju preostali megabajti...deksicom napisao:Lobachewsky, Do nedavno je moglo u aplikaciji moj meni ali sada ih i tamo vise nema.
U Telenoru stanje megabajta mozete proveriti preko aplikacije 111 za android u svako doba sem prva 3 dana u mesecu
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Tako je... Moze i preko *111#
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Da ali postoji i aplikacija 111 meni
Jedini način provere stanja MB je preko sajta
https://mojtelekom.telekom.rs/
https://mojtelekom.telekom.rs/
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
U aplikaciji za windows megabajti ih nema. Ima podataka za minute van mreze, minute u merzi i kolicina sms-a.
Layne_Staley, kako je moguce pomocu koda *111#? Tu ima samo provera za megabajte koji se kupuju "surfuj brze"
Layne_Staley, kako je moguce pomocu koda *111#? Tu ima samo provera za megabajte koji se kupuju "surfuj brze"
Poslednja izmena od Deksi u Sre, 11. Dec 2013. 11:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Moze bre idalje preko *111# kako ne.
*111# ---> opcija 1 "Racun" ---> opcija 2 "Trenutno stanje brzih megabajta"
Ne znam samo zasto su to razdvojili od standardne provere stanja kada preko standardnog koda za proveru racuna *311# vec postoji opcija "Dodatni saobracaj" u okviru koje mogu da se provere "Nocni minuti", ne znam zasto se lepo tu ne proveravaju i megabajti, a ne da sve bude razbacano po nekim kodovima. Al dobro.
*111# ---> opcija 1 "Racun" ---> opcija 2 "Trenutno stanje brzih megabajta"
Ne znam samo zasto su to razdvojili od standardne provere stanja kada preko standardnog koda za proveru racuna *311# vec postoji opcija "Dodatni saobracaj" u okviru koje mogu da se provere "Nocni minuti", ne znam zasto se lepo tu ne proveravaju i megabajti, a ne da sve bude razbacano po nekim kodovima. Al dobro.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Kod mene nema, pod 2 ima samo provera tih brzih megabajta .
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Deksi, ti si na wp8, on je na ios7, različite su vam aplikacije i opcije. I tema je MTS, ne zbunjujte ljude sa telenor aplikacijom.