Large font na Symbianu?
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Hvala na odgovorima, videću za kupovinu, prijatelj mi je rekao da slobodno uzmem i 6600 ako ne budem imao novca za drugo, kod 6630 mi se ne sviđa šro koristi dual voltage kartice koje se teže nabavljaju i skuplje su od običnih MMC kartica, a 6680 mi je preskup. Bitno mi je da telefon ima i IC port zato što neki ljudi koje znam imaju telefone koji imaju samo IC. Čitao sa na ovom forumu nešto na temu kupovine 6600, vidim da se neki ljudi žale na džojstik, a to što je tel prevaziđen nije mi toliko bitno, MP3 plejer mi ne treba, imam MP3 sa 1 GB memorije, najvažnije mi je što je telefon Symbian, a uzgred za razliku u ceni od 30-40 evra mogu da kupim MMC karticu od 512 MB (kartica od 1 GB košta oko 60 evra u Foto diskontu na Banovom brdu). Easy GDR Creator ću provaliti, na kompu ionako radim svašta, pozdrav.
Ghost
Ne bih da te sad nagovaram, posto vidim da si skoro pa odlucio, ali moram ti reci da ces u recimo nokiji 6630 naci neuporedivo mocniju, (a o brzini da ne pricamo) masinu od nokie 6600, i ta razlika u ceni se cini mi se da premostiti, nije strasno, nategni se malo, bices mi zahvalan posle
.
DV se malo redje nalaze, tu si u pravu, ali ne i nemoguce, tako da to i nije neka realna prepreka, i by the time u need mc 512mb, cene ce jos malo pasti i porasce dostupnost, a verujem da ti posao moze zavrsiti za pocetak 256 mb koje stvarno svuda ima.

DV se malo redje nalaze, tu si u pravu, ali ne i nemoguce, tako da to i nije neka realna prepreka, i by the time u need mc 512mb, cene ce jos malo pasti i porasce dostupnost, a verujem da ti posao moze zavrsiti za pocetak 256 mb koje stvarno svuda ima.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
nevidljivi, slozila bih se sa Oljicom, i mislim da bi ti 6630 bio bolje resenje, posebno ako zelis da duze zadrzis telefon (a rekla bih da ga sa takvom namerom kupujes), tako da ne treba da zaboravis da je 6600 izasao pre vise od dve godine, a 6630 je mnogo mladji...
Jedino sto je tebi eto vazan IC port...onda sve ostalo pada u vodu...mada kupujes telefon zbog sebe, zar ne?...A za sve sto budes hteo da ubacis u mob, moci ces najlakse preko BT, i IC ti nece ni trebati...
Moj glas za 6630, iako je skuplji, to je zaista zanemarljivo u odnosu na njegove prednosti...
Jedino sto je tebi eto vazan IC port...onda sve ostalo pada u vodu...mada kupujes telefon zbog sebe, zar ne?...A za sve sto budes hteo da ubacis u mob, moci ces najlakse preko BT, i IC ti nece ni trebati...
Moj glas za 6630, iako je skuplji, to je zaista zanemarljivo u odnosu na njegove prednosti...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***