Android Nokia

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Re: Android Nokia

Post od Coni »

Nećeš biti unikatan tako što ćeš imati os koji je malo manje zastupljen. To je ipak samo telefon. Budi unikatan na drugi način.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Kupi toster,ima vise opcija od wp8 a i niko ne ide sa njim u grad.Eto bices unikat
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Tacno sam imao neki osecaj da ce Behemoth da se javne i svojim komentarom nadmasi sve ostale. :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Android Nokia

Post od toda81 »

Lepo je sto imamo kolege veseljake koji nas izbave iz ovih praznih prica koje cesto vodimo bez ikakvog cilja. Svaka cast kolega!
Note IV N9100 dual

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Hmm ali koji toster, imas vise komada surti tostera.

Sad ga vi i preteraste, nislija jeste malo brzopleto uleteo svojom porukom ali pod unikat ja sam ga razumeo da hoce da bude medju svojim drustvom jedinstven.
Jedan od tih razloga da budem razlicit od ljudi oko mene je bio i moj pa zato i nisam kupio android.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Zna se sta se podrazumeva pod unikatom, a decko je poceo da lupa i stvarno nisam vis3 mogao da orelazim preko takvih isada koji su cista provokacija
Note IV N9100 dual

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

No Android devices from Nokia, wearables planned instead
Talk that Nokia is working on Android-powered devices was met with great excitement, even when the rumors stated that the company is looking to fork Android. Chinese site CTechnology has some insider info about the status of the project, though, and the news isn't good.
The Android development was led by Peter Skillman, former VP MeeGo UX and Services Design and current Head of Design for HERE. Skillman was also VP of Design at Palm until 2010 around the time the Palm Pre came out.
All in all, if we had to pick someone to do a fork of Android, Peter Skillman sounds like the guy for the job. And Nokia was reportedly working on several Android devices, including a 7" tablet powered by Snapdragon 400.
These developments were done separately from the division that is going to Microsoft, but as part of that deal Nokia can't sell Nokia-branded phones for two years and a new brand may be hard to push now that Nokia has lost the magical clout it had a few years ago.
So phones are out of the picture for now, Nokia will instead focus on wearables – augmented reality and flexible displays, wireless power transmission and electromagnetic energy generation are quoted as the things that will set a Nokia wearable apart from the competition. A Nokia smartwatch may not be part of the package though as that project is reportedly headed to Microsoft.
Keep in mind that this is not official info, so there's no way to tell if it's true. The whole Android-powered thing is just a rumor so far.
http://www.gsmarena.com/rumor_no_androi ... s-7381.php
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Sep 2013. 14:47
:: iphone 6s
Kontakt:

Post od nislija018 »

Deksi, jedini covek koji je uspeo da skapira sta sam hteo da kazem pod tim "unikatan" ,a to je naravno u drustvu ,na fakultetu ,hvala ti druze... A ovaj lik toda81, covek stvarno nece da odustane nego jos vise pokusava da moje izjave pretvori u jos jace i vece komplikacije ili provokacije nego sto sam ja uopste i pomislio to uopste...Covek se ponasa kao da sam mu uvredio najrodjenije...strasno ,sto to radi sto ne ume da odustane. Stvarno ste preterali ,pa cini mi se da sam i napisao nesto namerno lose ili uvredio namerno nekog, ne bih ovako proso ... Tako da daj molim te ,nema potrebe vise da govoris da sve sto kazem provociram,a jedini vidim da ti to radis..stvarno si napravio halabuku oko ovog ,ali nepotrebnu... ljudi kao Deksi ,ali verujem da ih ima jos koji su skapirali i nisu hteli da ulaze u ovaj problem ...znaju da nisam hteo nista "ruzno da kazem" ,ali toda81 se bas okomio na mene i covek nece da odustane ,cak i da zna da nisam hteo nista lose da kazem ,ali covek ne vidi dalje od ociju.
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !!!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Decko, Deksi ima wp tako da te je samo zato skapirao ako se to moze reci. Moze sve ovde da pitas da li sam ja ikad upadao u ovakve konflikete i videces da nisam i pored toga sto su mi se totalno smucili komentari tipa tvog koji je totano besmislen i bez osnova. Zato sam ti rekao to sto sam rekao i ne kajem se zbog toga. Mnogo puta je taj lik toda81 spustao loptu na zemlju kada su takvi ispadi u pitanju i konacno mu je dosadilo. Samo se ti cudi zbog ove situacije, a pre toga baci pogled na tvoj post koji je izazvao malu buru ovde
Note IV N9100 dual

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nislija018 »

Pa zemljace ,koliko vidim ti si taj koji je izazvao buru ...ne posustajes ni malo. 3 4 dana nisam ulazio i udjem i vidim kako i dalje pises ja provocim pa provocim ,dobro uredu je...kapiram sve to raspravimo u 3 4 posta ,ali brate 2 strane da vucemo zbog toga sto ti nisi hteo jednostavo da se smiris ,sta ja mogu. Ne kajem se ni ja ,zasto bih ? Ako ti je lakse evo reci cu ti "izvini tebro ,nisam mislio nista lose i svim drugarima ovde" Jel ok ? Sve otislo bezveze ,bespotrebno...a i ide Nova godina ,ne ide da se svadjamo :) mislim da udjemo u sledecu godinu kako sam te ja uvredio za post ili jos nekog ovde :) . Jel ok sad ? Vidis da pokusavam da sve lepo kazem i bude sve mirno...Ajde budi i ti ok ,zanemari sve ovo i eto mozemo i dalje da budemo ljudi koji mogu da pricaju normalno 8) :P

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma da ste negde bliže pa da uz zaječarsko popričate prijateljski, ali niste.
Toda je dobar čovek znam ga odavno i nemisli ništa loše ali eto pogodio ga je tvoj post i eto otvorila se diskusija.
Ja pa kažem nepostoji loš i savršen operativni sistem. Svaki os ima svog kupca, kad bih mogao par opcija iz symbiana da ubacim u windows druga bi pesma bila i tad bi rekao mozda da bolji sistem ne postoji.
Ali šta je tuje, nekome je dobar android, drugome windows itd. itd. Terajmo dalje.

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nislija018 »

Ne pijem alkohol ,ali za zajecarsko uvek to za dusu :roll: ...
Ma daleko od toga da sam ja pomislio da je on bezobrazan covek ili tako nesto ,ne zelim ni da pomislim na to...Samo smo se malo uvukli u konflikt ,ali proci ce ..verujem da ce njegov sledeci post glasiti "da je sve ok i nema frke i rasprave :wink: " ...slazem se sa tobom za Android ,WP ,Symbian etc..svako ima svoje potrebe . Todo idemo dalje u nove pobede ,nema nazad... kako kaze ono Pop na TDI radio "ljubiii braaaattttt " :lol: :P . Nadam se da je sad sve ok . Da si blize pa stvarno da odemo na pivo :) ,ja castim ipak ja sam malo vise kriv ali ajde ...oprosti na mojoj mladosti i brzopletosti :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Mnogi moji postovi su bili kao prethodni deksikomov, tako da i dalje zastupam to glediste da ni jedan system nije savrsen i da svaki ima i dobre i lose strane, a da mi koristimo onaj koji nama najvise odgovara i koji ispunjava nase zahteve.

Ni najmanju nameru nisam imao da se sa nekim raspravljam, ali se dogodilo na zalost. Ja sam malo specifican covek kada su tecnosti u pitanju jer bukvalno nista osim vode ne pijem, ali i uz vodu znam da se proveselim ;) Uzivaj druze pa se kuckamo ovde na forumu, a mozda i druzimo mimo foruma, to se nikad ne zna
Note IV N9100 dual

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nislija018 »

Eto ,tako sam i mislio Toda je omeksao malo :) hehe..vreme je i bilo da se nasmejemo malo ovde. Naravno druze ,nikad se ne zna lepo kazes ,ipak svet je mali da bi bio siguran da mozda nikad necemo da se druzimo ili sretnemo . Kako kaze moja drugarica "citamo se " ====>(kuckamo se) .

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

nislija018, Slažem se da je ova rasprava otišla predaleko bez ikakvog razloga. Dugo sam na forumu i nikada nisam pročitao nijedan post u kome je toda81 nekog napadao, provocirao i sl, uvek je spreman da pomogne. GPS sekcija na forumu opstaje najviše zahvaljujuć njemu :) na koliko je samo telefona instaliran iGO zahvaljujući toda81....ne zna im se broj :). E kada si uspeo takvog čoveka da izbaciš iz koloseka, onda gledaj koliko je tvoja izjava zvučla loše iako ti nisi mislio loše. Jednostavno, svi korisnici WP8 na ovom forumu imaju tu tedenciju da previše veličaju svoj OS bez nekog razloga, ako vama odgovra taj OS koristite ga, ali nemojte da pljujete androd jer ni mi, android korisnici, ne pljujemo WP dok vi ne počnete prvi.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nislija018 »

Druze sve je ok ,Toda i ja smo sad kvit :) ... Nego me plasi da sad i cika Miodrag ne bane hehehe ,Android vs WP :lol: . Salim se naravno ,pozdrav svima ...Nece se naljutiti ako ga spomenem ,dobar je on lik kao i vecina ovde :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

znemanja, namerno nisam ulazio uopste u ovu raspravu (sto je vrlo cudno za mene), ali sada moram i sve to samo zbog tvoje zadnje recenice. Elem, to uopste ne stoji da korisnici Androida ne provociraju prvi, i da velicaju svoj sistem na sva usta. Slazem se da svaki Ciga svog konja hvali, ali da je kod svih rasprostranjen strasan sovinizam u pogledu OS-a to je cinjenica.
Nemoj da krenem da nabrajam gomile njih koji su ulazili u WP teme, ili iOS teme (a zadrti su korisnici Androida) i tamo pisali svakakve bljuvotine. Bilo je toga napretek znas i sam. Evo, ima jedna tema, gde je covek pitao iOS ili WP, a ti si se prvi javio i predlozio Android...
Sa druge strane, ja licno, nikad nisam usao ni u jednu Android temu, niti imam nameru. A ti najbolje znas koliko umem zestok da budem u branjenju svojih stavova, i iskazivanju misljenja :D

EDIT: Auuu, koja telepatija....
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

nislija018
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nislija018 »

Hahaha...bolje da te nisam zvao :) . A jooj ,kako lepo sam se nasmejao sad...Nisam ocekivao ovakvo brzo pojavljivanje tj.reagovanje :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Pozdrav stari dobri druze miodraze! Jesmo u suprotnim "taborima" ako se to moze tako nazvati, ali smo i pored toga veliki drugari!
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jasta. Za Todu stvarno ne mogu da kazem nijednu losu rec, osim da je u promasenom taboru, ali njegov izbor, uzdam se u Bozje Providjenje, pa ce i on jednom da progleda, kao i svi vi ostali zabludeli, i da cete preci na pravu stranu kad iskusite prave vrednosti :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori