Huawei y300,LG L5 II ili Nokia Lumia 520?
Huawei y300,LG L5 II ili Nokia Lumia 520?
Imam u planu kupiti smartphone,ujedno i moj prvi takav telefon. Izabrao sam ova 3 modela jer planiram najvise dati do 150e (kupujem nov telefon). Sad koja je razlika npr u Androidu i Windowsu,mislim koji je laksi za koristenje? Nisam neki zahtjevan korisnik,bitno mi je da se poruke fino pisu (dobar odziv na dodir),malo surfanja netom i baterija sto bolja. Znam da je nedostatak kod LG i Nokie sto nema prednju kameru ali mi to i nije toliko bitno. Sta vi mislite koji odabrati od ova 3? Hvala na odgovorima,pozdrav. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Huawei y300,LG L5 II ili Nokia Lumia 520?
Posto ne volem Android, moj izbor je Lumia520. Nadalje, opste je poznato da je u nizem segmentu, Android losiji izbor nego WP, pa je to ujedno drugi plus za Lumiu.
Za tvoje potrebe mislim da ce L520 savrseno da odradi posao.
Za tvoje potrebe mislim da ce L520 savrseno da odradi posao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Hvala na odgovoru. Da li je komplikovana Lumia 520 i kakva je tastatura pri pisanju poruka (mislim na preciznost)?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Tastatura zavisi od tvojih prstiju i tebe. JA sam relativno zadovoljan na L920, mada smatram da je iPhone imao za nijansu bolju tastaturu (za mene precizniju). Sto se jednostavnosti rukovanja tice, posle prvobitnog navikavanja, mislim da od WP8 uredjaja, jednostavniji ne postoje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Tasatura na lumiji 520 je odlicna za kucanje, ali se nemoj nadati da ces lako kucat na bilo kojoj tach tastaturi kao to si radio dosad ako si imao telefon sa qwerty hardverskom tastaturom kao ja (E72). Ekran je vrlo osetljiv, ponekad reaguje i pre nego sto dodirnem ekran, imam utisak kao da oseti toplotu prsta i izvrsi radnju.
Baterija zna cesto da izdrzi dva pa i tri dana ako nekoristis mnogo internet.
Sve u svemu telefon je jednostavan i zanimljiv za koriscenje i zavrsice ti poso.
Baterija zna cesto da izdrzi dva pa i tri dana ako nekoristis mnogo internet.
Sve u svemu telefon je jednostavan i zanimljiv za koriscenje i zavrsice ti poso.
Hvala na odgovorima,gledao sam neke recenzije i najvjerovatnije cu kupiti Lumiu.. valjda se necu pokajati 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Iako nisam fan WP8 OS-a, smatram da je u ovoj trilemi Lumia 520 najbolji izbor, tako da moj glas ide za Lumiu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Ja bi gledao da uzmem L5 II,jer je ubedljivo najbolji izbor za male pare
Kako radi sa jb sa 512 mb ram-a? I što se tiče procesora, kakvo je rešenje taj MTK procesor?
Uporedi negde rad gore navedenih telefona, sve ce ti biti jasno. Moj glas ide za lumiu..androide sam koristio oko 3 godine,..konstantno, nisam imao neki premium model, uglavnom su to bili modeli 150-70e u svoje vreme. sada, nakon lumie, ne bih pristao da mi za nju neko da android ispod 200e, "glavu za glavu", i sa minimum 1gb rama.
Posto tek ulazim u svijet smartfona,meni je svejedno da li je Android ili WP8
Trebao bih dobiti iz Njemacke za par dana Lumiu,kosta 99e a ovaj LG L5 II 136e..mislio sam prvo uzeti LG ali ne svidja mi se taj brend nikako,kao ni Huawei.. Ipak je to Nokia 

Ako je za 99 evra iz Nemačke dileme nema.
Hvala puno na savjetima,danas je kupljena Lumia za 99e...jos samo da dodje u moje ruke 

To više nije Nokia, sada je Microsoft. Inače, slažem se sa izborom, za početak će ti wp biti dovoljan.Ipak je to Nokia