LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Re: LG G2

Post od mladen_bgd »

Chobby88 napisao:ekran palim i gasim na double tap.
Jel ima neka aplikacija za to ili? Koristim N4 pa sam mislio ako mogu i na njega da ubacim to da palim i gasim ekran sa double tap. :)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

mladen_bgd, kod G2 to je "native" funkcija.
Kod drugih telefona se s2w (Sweep To Wake) ili DT2W (Double Tap To Wake) dobija kroz kastom kernele.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Ja bih da dodam da je prednost uklonjive/zamenjive baterije sto radi kao shock absorber. Kad telefon padne, ceo se rastavi u delove i na taj nacin "rasipa" silu udara u vise pravaca. Kod ovih drugih su jace posledice padova i udara.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

^ne može da se rasipa ako je u silikonskoj oblozi, ostaje gde jeste. A ako već dođe do ispadanja....

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Post od Cobiklajic »

Behemoth napisao:Najjace mi je na ovom telefonu opcija baterry saver :lol:
Na storey ih ima vise verzija - na koju konkretno mislis i ima li neka podesavanja ili ta aplikacija radi sama sta joj treba :blinky:

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ima telefon fabricku opciju,mozes da podesis od koliko % da krene sa stednjom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Greota je paliti battery saver na ovakvom smartphonu :)
16 godina na forumu MOBILNISVET

Dzoni47
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Nov 2012. 02:03
:: DzekiCen

Post od Dzoni47 »

Greota je paliti battery saver na bilo kom high end telefonu. Iskreno, moze da posluzi kada si bas u Pi*kincu i ostalo ti jos 20tak %, al ovako nema smisla. Svi relativno cesto svracamo nasim kucama, na poslu imamo stekere, u skolama isto, u kolima takodje, a i one cover-battery izmisljotine mogu za 30e da se nabave. Po meni mnogo isplatljivije nego dodatna baterija (ako govorimo o modelima na kojima je baterija zamenljiva)..

talnay
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 23:53

Post od talnay »

Dugmice na ledjima uopste ne koristim, double tap je osim baterije najbolja stvar na ovom fonu, kao sto je neko rekao, krenes na drugim telefonima tako da ga upalis... hehhe...
Sto se one animacije tice, jos nisam prokljuvio zasto ne radi, a i ponekad pokaze animaciju, nije mi jasno kako to, evo sad ne radi, a kad sam stigao na posao bilo je animacije. Valjda neki bug. Desava li se to nekom?

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ja sam upalio baterry saver kad sam izasao u grad jer sam ostao na 30%.
Posle nekog vremena reko ma sta palim,iskljucim opciju i vratim se kuci oko 5 sa 17%,a celu noc sam mlatio net i sms.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

LG je previse ocekivao od ovog modela.Prodaja ne ide bas najbolje,
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... ocekivanja
http://www.phonearena.com/news/LG-G2-sa ... hs_id50149
Sta je razlog ovako slabe prodaje,tesko je reci?
LG G2 Black,16GB

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

AnGeL oF LoVe, ako ovo dovede do pada cena, neću se misliti ni sekunde! Po meni, trenutno najbolji telefon na tržištu.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Nemaju agresivan marketing kao npr. Samsung i još uvijek izgrađenu prepoznatljivu seriju uređaja kao Note ili Galaxy S serija...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

m@c|-|oR napisao:AnGeL oF LoVe, ako ovo dovede do pada cena, neću se misliti ni sekunde! Po meni, trenutno najbolji telefon na tržištu.
Posledica nepopularnosti nekog modela je pad cene koji se i dogadja.Cena je pala na 370 e a uskoro ce se privremeno zaustaviti na 350 sto je neka realna cena(po mom misljenju).
janka_88 napisao:Nemaju agresivan marketing kao npr. Samsung i još uvijek izgrađenu prepoznatljivu seriju uređaja kao Note ili Galaxy S serija...
Ne verujem da marketing ima presudnu ulogu vec da je najvise u pitanju kasnjenje sa prodajom u odnosu na SG4 i Htc One.Tesko je poverovati da bi neko, ko je uzeo na ugovor pomenute modele gubio veliku sumu novca za prelazak na malo bolji model.
LG G2 Black,16GB

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Iskreno i ja mislim da je marketing.. To sto se nama "zaludjenicima" svidja telefon, ne znaci da bi ga svako drugi kupio.. Ne znam kako, ali moraju da "privole" ljude da kupuju njihov telefon, jer je zaista trenutno best buy android telefon (po meni)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

I meni je bilo čudno kada sam video rezultate prodaje, očekivao sam daleko bolju prodaju. Vidi se da je LG uložio dosta truda u ovaj model. Bilo bi šteta da zbog loše prodaje LG, ali i drugi proizvođači ne ulažu toliko u razvoj mobilnih telefona i da nas ostave na milost i nemilost Apple-a i Samsunga. Baš me zanima kako se prodaje Z1?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Bitno je da su vlasnici ovog izuzetnog tekefona prezadovoljni,a sad sto je prodaja manja od ocekivanog i sto nije toliko izreklamiran,mozda to i nije lose...jer ce opet svaki kupac imati mogucnost za da kupi ovaj fon za manju cenu...ioak ko sto su svi i pisali...za ulozen novac po trenutnoj ceni nema boljeg telefona...
Ja se razmisljam da menjam moju xperiu z za ovaj fon...:-)
Huawei

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Razlog slabe prodaje je što su ljudi generalno snobovi i fenseri, bez ikakvog interesovanja za funkcionalnost, bitan je brend više nego sve. Da sada mercedes počne da proizvodi neki dumb telefon i da lupa svoj znak na njega bio bi to najprodavaniji telefon ikada.
LG je uradio nešto hrabro sa dizajnom, napravio je možda nakompletniji telefon ikada, nije zakinuo ni na čemu bitnom i sve to po razumnoj ceni, šteta da za to ne bude nagrađen dobrom prodajom.

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Taman da upariš G Pad i G2...

Btw. ja ga danas rezervisao i nadam se da ću do kraja nedelje biti član kluba.

Odgovori