Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ja bih da dodam da je prednost uklonjive/zamenjive baterije sto radi kao shock absorber. Kad telefon padne, ceo se rastavi u delove i na taj nacin "rasipa" silu udara u vise pravaca. Kod ovih drugih su jace posledice padova i udara.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ima telefon fabricku opciju,mozes da podesis od koliko % da krene sa stednjom.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Greota je paliti battery saver na bilo kom high end telefonu. Iskreno, moze da posluzi kada si bas u Pi*kincu i ostalo ti jos 20tak %, al ovako nema smisla. Svi relativno cesto svracamo nasim kucama, na poslu imamo stekere, u skolama isto, u kolima takodje, a i one cover-battery izmisljotine mogu za 30e da se nabave. Po meni mnogo isplatljivije nego dodatna baterija (ako govorimo o modelima na kojima je baterija zamenljiva)..
Dugmice na ledjima uopste ne koristim, double tap je osim baterije najbolja stvar na ovom fonu, kao sto je neko rekao, krenes na drugim telefonima tako da ga upalis... hehhe...
Sto se one animacije tice, jos nisam prokljuvio zasto ne radi, a i ponekad pokaze animaciju, nije mi jasno kako to, evo sad ne radi, a kad sam stigao na posao bilo je animacije. Valjda neki bug. Desava li se to nekom?
Ja sam upalio baterry saver kad sam izasao u grad jer sam ostao na 30%.
Posle nekog vremena reko ma sta palim,iskljucim opciju i vratim se kuci oko 5 sa 17%,a celu noc sam mlatio net i sms.
m@c|-|oR napisao:AnGeL oF LoVe, ako ovo dovede do pada cena, neću se misliti ni sekunde! Po meni, trenutno najbolji telefon na tržištu.
Posledica nepopularnosti nekog modela je pad cene koji se i dogadja.Cena je pala na 370 e a uskoro ce se privremeno zaustaviti na 350 sto je neka realna cena(po mom misljenju).
janka_88 napisao:Nemaju agresivan marketing kao npr. Samsung i još uvijek izgrađenu prepoznatljivu seriju uređaja kao Note ili Galaxy S serija...
Ne verujem da marketing ima presudnu ulogu vec da je najvise u pitanju kasnjenje sa prodajom u odnosu na SG4 i Htc One.Tesko je poverovati da bi neko, ko je uzeo na ugovor pomenute modele gubio veliku sumu novca za prelazak na malo bolji model.
Iskreno i ja mislim da je marketing.. To sto se nama "zaludjenicima" svidja telefon, ne znaci da bi ga svako drugi kupio.. Ne znam kako, ali moraju da "privole" ljude da kupuju njihov telefon, jer je zaista trenutno best buy android telefon (po meni)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
I meni je bilo čudno kada sam video rezultate prodaje, očekivao sam daleko bolju prodaju. Vidi se da je LG uložio dosta truda u ovaj model. Bilo bi šteta da zbog loše prodaje LG, ali i drugi proizvođači ne ulažu toliko u razvoj mobilnih telefona i da nas ostave na milost i nemilost Apple-a i Samsunga. Baš me zanima kako se prodaje Z1?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Bitno je da su vlasnici ovog izuzetnog tekefona prezadovoljni,a sad sto je prodaja manja od ocekivanog i sto nije toliko izreklamiran,mozda to i nije lose...jer ce opet svaki kupac imati mogucnost za da kupi ovaj fon za manju cenu...ioak ko sto su svi i pisali...za ulozen novac po trenutnoj ceni nema boljeg telefona...
Ja se razmisljam da menjam moju xperiu z za ovaj fon...
Razlog slabe prodaje je što su ljudi generalno snobovi i fenseri, bez ikakvog interesovanja za funkcionalnost, bitan je brend više nego sve. Da sada mercedes počne da proizvodi neki dumb telefon i da lupa svoj znak na njega bio bi to najprodavaniji telefon ikada.
LG je uradio nešto hrabro sa dizajnom, napravio je možda nakompletniji telefon ikada, nije zakinuo ni na čemu bitnom i sve to po razumnoj ceni, šteta da za to ne bude nagrađen dobrom prodajom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.