Ili mozda cak Kingston od 1GB? Jel se to pojavilo kod nas i koliko kosta??? Aj pomozite mi plz...
 Ili mozda cak Kingston od 1GB? Jel se to pojavilo kod nas i koliko kosta??? Aj pomozite mi plz...Hvala

Ili mozda cak Kingston od 1GB? Jel se to pojavilo kod nas i koliko kosta??? Aj pomozite mi plz...

..... e sad, neko laicko objasnjenje bi moglo da bude da je mozda tema velika, pa ako iz bilo kog razloga (aktivni su neki programi ili slicno) ne uspe da povuce slike iz teme na vreme, onda vrati na original kao "mehanizam odbrane"
 ..... e sad, neko laicko objasnjenje bi moglo da bude da je mozda tema velika, pa ako iz bilo kog razloga (aktivni su neki programi ili slicno) ne uspe da povuce slike iz teme na vreme, onda vrati na original kao "mehanizam odbrane"  ..... mislim, sad lupam, pojma nemam, ali je frustrirajuce
 ..... mislim, sad lupam, pojma nemam, ali je frustrirajuce  

Hvala svima na pomoci. Odlucio sam definitivno da uzmem PQI RS MMC Mobile DV od 512MB za 3750 din u pakomu... Inace za one koji traze Kingstone: danas sam obisao Pakomove radje u Balkanskoj i u Kralja Milana, ni u jednoj ni u drugoj nemaju Kingstone RS MMC Mobile DV od 512MB. Ova koju ja uzimam ima u balanskoj.... pOz
  Hvala svima na pomoci. Odlucio sam definitivno da uzmem PQI RS MMC Mobile DV od 512MB za 3750 din u pakomu... Inace za one koji traze Kingstone: danas sam obisao Pakomove radje u Balkanskoj i u Kralja Milana, ni u jednoj ni u drugoj nemaju Kingstone RS MMC Mobile DV od 512MB. Ova koju ja uzimam ima u balanskoj.... pOz