Best Buy ili najbolji odnos ulozeno/dobijeno
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Re: Best Buy ili najbolji odnos ulozeno/dobijeno
Ako slusas muziku preko slusalica, zaboravi bilo koji Sasmung model, a narocito Galaxy S seriju
Motorola Moto G
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
^ a sto?
Ja slusam muziku na grandu preko sluski. I to samsungovih bubuica. Dobar mp3 snimak plus power amp muzucki plejer i resen problem. Ako mu treba bas pojaca, treble i to pojaca i td. Pa nisu svi fanatici/super starovi i sl. Mislim stvarno ga preteraste sa zvukom iz sluski i sl .....
Ja slusam muziku na grandu preko sluski. I to samsungovih bubuica. Dobar mp3 snimak plus power amp muzucki plejer i resen problem. Ako mu treba bas pojaca, treble i to pojaca i td. Pa nisu svi fanatici/super starovi i sl. Mislim stvarno ga preteraste sa zvukom iz sluski i sl .....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
S3 je odličan sa zvukom, ima eksluzivan kernel za pibolhšanje zvuka. Tako da je on najbolji iz S serije.
Hvala svima na odgovorima.
Dilema je svedena na LG G2 vs Samsung Galaxy S4.
Dodatno pitanje (da ne bih otvarao novu temu) je best buy postpaid paket na 24 meseca uz telefon, s obzirom da mi 435evra za G2 sa 32GB prelazi budzet.
Procitah da u VIp-u i MTS-u ima popust od 50% na pakete,doduse bez telefona.
Sta vi mislite?
Dilema je svedena na LG G2 vs Samsung Galaxy S4.
Dodatno pitanje (da ne bih otvarao novu temu) je best buy postpaid paket na 24 meseca uz telefon, s obzirom da mi 435evra za G2 sa 32GB prelazi budzet.
Procitah da u VIp-u i MTS-u ima popust od 50% na pakete,doduse bez telefona.
Sta vi mislite?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koliko si ti spreman da plaćaš mesečno paket? Koji paket sada koristiš?
Ne koristim nijedan.
Pa ne znam,nisam neki zahtevan korisnik.Dnevno pricam max sat vremena (imam i sluzbeni telefon),tako da bi paket koristio vise za net.
Recimo 2000-2500 mesecno,mada sto manje to bolje.

Pa ne znam,nisam neki zahtevan korisnik.Dnevno pricam max sat vremena (imam i sluzbeni telefon),tako da bi paket koristio vise za net.
Recimo 2000-2500 mesecno,mada sto manje to bolje.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Uzmi G2 uz neki paket u Vipu. Imaš i popust i telefon po extra ceni.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
G2 definitivno, jedino ako ti je izuzetno bitan noćni snimak onda bih razmislio jer je trenutno katastrofa. Ali dobro, to je softverski problem koji će koliko znam verovatno biti ispravljen nadogradnjom na kitkat. I ja trenutno lomim između g2 i note 3 pa sam prevrnuo milion tema čitajući utiske.
Pa G2 ima bolji hardver,jaci je model...Mada u realnom koriscenju neces videti neke razlike u brzini...Ja imam S4 i prezadovoljan sam...sta ti je jeftinije to uzmi neces pogresiti ni sa jednim modelom
P.S uz ove neke manje pakete i nemas neke specijalne popuste,recimo paket od 2000 din mesecno dve godine moras da platis oko 35000 din mob u bilo kojoj mrezi...

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ako uzmeš G2 u Vipu uz smart 2500 ili standard 1000 telefon te košta 24k, a pretplata od 2400 do 1500 dinara. Dok te uz iste tarife S4 izađe 42k.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Best Buy ili najbolji odnos ulozeno/dobijeno
I to samo zato sto je samsung
Note IV N9100 dual
Uzo sam u obzir Galaxy S4 zato sto mi je subjektivno lepsi (ne svidja mi se ono dugme na ledjima G2) od G2 i ima mogucnost prosirenja prostora karticom.
Osim toga,Erika u ovom videu za G2
http://www.youtube.com/watch?v=F_iLQmPO ... luyspXo4B3 kaze da je "nedovrsen",kao Subertova simfonija.
Osim toga,Erika u ovom videu za G2
http://www.youtube.com/watch?v=F_iLQmPO ... luyspXo4B3 kaze da je "nedovrsen",kao Subertova simfonija.

jbg..oces brend onda platis za Samsung i kraj price...tako je u svemu:kola,gardaroba,tehnika itd...na kraju uzmes samsung pa ako ti se ne svidi prodas ga i za iste pare uzmes G2