LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: LG G2
u pravu si Baraba 100%
Obzirom da.je izasao kasnije i da nema reklamu kao neki
Mada ne znaci da nece kasnije nadoknaditi zaostatak narocito kad mu padne cena .Po meni davati iste pare za S4 je totalna budalastina ,a koliko vidim mnogi i dalje ne kapiraju ista,dzaba pisanije itd
Na zalost reklama opet cini svoje i ljudi pucaju velike pare na S4 ,Htc One a imaju mogucnost da uzmu ovakvu zver
Ponekad se pitam za koga se ovo ovde pise i.citaju li ljudi forum ili im ovaj sajt sluzi samo za oglase
Obzirom da.je izasao kasnije i da nema reklamu kao neki
Mada ne znaci da nece kasnije nadoknaditi zaostatak narocito kad mu padne cena .Po meni davati iste pare za S4 je totalna budalastina ,a koliko vidim mnogi i dalje ne kapiraju ista,dzaba pisanije itd
Na zalost reklama opet cini svoje i ljudi pucaju velike pare na S4 ,Htc One a imaju mogucnost da uzmu ovakvu zver
Ponekad se pitam za koga se ovo ovde pise i.citaju li ljudi forum ili im ovaj sajt sluzi samo za oglase
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Znaš kako, S4 u nekim uslovima ima bolju kameru i TW kome je nekom lepši od LG softvera pa svesno ide na S4 zbog toga. One ima bolju izradu i besno kvalitetan zvuk pa neko ide svesno zbog toga. Ko hoće najviše za najmanje novca tu je svakako G2, najjači hardver, njabolja baterija, odličan displej... ovo im je po meni prvi top model da može da se nosi sa konkurencijom, verovatno će G3 imati mnogo bolju kameru, bateriju, dsplej... LG kao da se tek zaleteo.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Zaista se nadam da je tako,ne bi valjalo da sada stanu
Mada kako se prica ,ako je istina naravno da ce se kamera sa 4,4 znatno srediti a nadam se i jos neke stvari
Ali sve su to bolesti od kojih boluju i mnogo jaci brendovi
Mada kako se prica ,ako je istina naravno da ce se kamera sa 4,4 znatno srediti a nadam se i jos neke stvari
Ali sve su to bolesti od kojih boluju i mnogo jaci brendovi
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Pokrenuo sam update,jel telefon ide u neki download mode dok se instalira?
Za sad trenutno skida softver samo.Ide sporo,mora da im je taj server ogranicen
Za sad trenutno skida softver samo.Ide sporo,mora da im je taj server ogranicen
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Poceo da mi brljavi nesto,da vibrira na svake dve sekunde,kao kad prvi put ubodes usb.
Prekinuo sam download,nemam zivaca da cekam toliko a danas mi je preko potreban telefon.
Bolje preko noci.
Prekinuo sam download,nemam zivaca da cekam toliko a danas mi je preko potreban telefon.
Bolje preko noci.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Mislim da je do kompa,ubo sam ga napred,mozda sam trebao nazad
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Reklam je čudo, zato Samsung ima dobru prodaju, no ni tri miliona prodatih G2 nije loše, ali opet to nije nešto posebno kada se uporedi sa očekivanjima i sa prodajom S4. Ko kupuje G2 preko operatera dosta je jeftiniji od S4, ali opet ljudi vole Samsnug 
Behemoth, To ne bi trebalo da se dešava, drugar je update-ovao svoj G2 bez tih simptoma što opisuješ, jesta da je nešto jako dugo trajalao, ali nije bilo tih vibriranja i sl.
Baraba, Ti u stvari ne znaš šta hoćeš
Bolje kupi G2, ali beli, pošto si crni već imao 

Behemoth, To ne bi trebalo da se dešava, drugar je update-ovao svoj G2 bez tih simptoma što opisuješ, jesta da je nešto jako dugo trajalao, ali nije bilo tih vibriranja i sl.
Baraba, Ti u stvari ne znaš šta hoćeš

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Mozda treba da restartujem komp,nije gasen 2 nedelje.
Sto,kopas novce,hoces leba preko pogace

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Hoće li neko da uzima spigen? Ima popust:
http://www.spigen.com/brands/lg.html
http://www.amazon.com/SPIGEN-Protective ... s.tr+0.5mm
http://www.spigen.com/brands/lg.html
http://www.amazon.com/SPIGEN-Protective ... s.tr+0.5mm