Da li vredi kupiti smartfon u Telenoru?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nidza78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Jan 2014. 12:58
:: samsung ace

Da li vredi kupiti smartfon u Telenoru?

Post od nidza78 »

Pozdrav svima i sretna nova, molio bi vas da me posavetujete oko kupovine novog telefona. Ističe mi za par dana ugovor kod telenora pa me interesuje vase mišljenje dali vredi kupiti neki smartfon od njih ili ne. Koristim prenesi i surfuj 500 paket mada mi je i on previše jer nepotrosim sve resurse.Pre dve godine sam kupio od njih samsung galaxy ace i nisam nesto preterano bio zadovoljan sa njim jer je vrlo brzo poceo da baguje al ajd izgurao sam nekako.Nisam neki haker po pitanju upotrebe telefona ali me uzasno nervira bagovanje pa me zanima koji model bi mi preporučili sem ovih vrhunskih za koje znam al nemam keša :( .Nebih želeo da se ponovo opeknem kao zadnji put. Dali mi je bolje da predjem kod drugog operatera i to mi je ok al zaista nisam pametan šta da činim pa ako je neko prošao kao ja voleo bi da čujem šta bi mi bilo najpametnije činiti hvala unapred pozzzz.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Re: Savet

Post od Bandicoot »

Zavisi koliko novca zelis da izdvojis za fon, moja preporuka je nexus 4 moze se naci za 250 e..

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ako ne zelis da dajes velike pare, a zelis stabilan i brz telefon, moja preporuka je Lumia520, jer WP8 radi izuzetno fluidno i stabilno. Nema sve mogucnosti kao Android, to stoji, ali je pitanje sta je tebi potrebno.
Ovaj telefon kosta oko 100€ preko oglasa, a u tvom paketu 11940 din.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja bih odabrao kupovinu nove lumie 520 za 130 e. u online prodavnici a od telenora trazi 50% popusta. Ako oni nedaju to mts vec nudi.
Ako ti se nesvidja mts uzmi vipovu zimsku tarifu i 20% popusta na ugovor bez telefona što oped bude oko 50% popusta.
Možeš u vipu uzeti i telefon uz zinsku tarifu sto je i trenutno jedina ponuda gde imas i popust i telefon.

nidza78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nidza78 »

Hvala vam na brzim odgovorima. Navikao sam na android pa razmisljam u tom pravcu. Danas sam bio do telenora nude mi galaxy core i galaxy trend mislim plus ako sam dobro zapamtio na 6 rata nije nesto puno para al sam citao da se nisu bas nesto pokazali. Oticu sutra do vipa pa da vidim sta bi mi mogli ponuditi uz zimsku tarifu

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

nidza78, Telenor je, po meni, najgori operater u Srbiji, tarifni paketi su im užasni, jako malo nude, a koštaj puno, mt:s i VIP nude dosta više za manju cenu. Moj savet je pređi na mt:s, prenesi broj u tu mrežu, mt:s ima opciju da ako ne uzmeš telefon daju 50% popusta tokom celog ugovornog perioda što je odličan opcija, a telefon možeš da kupiš u bilo kojoj radnji.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

nidza78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nidza78 »

Upravu si verovatno cu otici kod drugog operatera.A dali cu moci koristiti i dalje telefon koji sad imam ako predjem u drugu mrezu pošto sam ga kupio u telenoru dok neuzmem drugi

Android83
Banned
Pridružio se: Sub, 14. Dec 2013. 11:41
:: Note 3
:: Note 2

Re: Одг: Savet

Post od Android83 »

Ak9 je telefon zakljucan na tu mrezu neces moci da koristis naravno.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Ako ti trebaju viber i whatsapp zaobidju wp8.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

nidza78, ako su prosle dve godine trazi od telenora kod za sim-unlok.

nidza78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nidza78 »

E super nisam znao za ovo hvala valjda ce mi dati taj kod ako se odulucim preci kod nekog drugog. Hvala svima na savetima

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Po mom mišljenju će ti low end android telefoni uvek bagovati, kako god okreneš, ako imaš mali budžet uzmi Lumiu 520 jer te neće glava zaboleti posle par meseci korišćenja.. tek tamo preko 200-250€ možeš dobiti mašinu koja će ti služiti kako treba..

nidza78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nidza78 »

Na koju masinu mislis a da je do 250 eur nebi preko toliko davao za fon

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ako si spreman da iskeširaš 250evra onda bez razmišljanja kupuj Nexus 4, telefon je best buy u tom cenovnom rangu. Za manje para tu je odličan Samsung S2 koji košta oko 200-220 evra, kao i Sony Xperia V sa istom cenom, naravno ove cene su za nove telefone.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

I moj savet je da bežiš od telenora, iziritirali su me postenski o čemu sam pisao u drugoj temi. Apsolutno nikakve beneficije prilikom obnavljanja ugovora, a paketi su shit.
Jel 250 za nov ili polovan?
Ako si navikao na Android, onda bolje i ostani na njemu, a nexus 4 je odličan. Ako voliš egzotiku, imas I BlackBerry z10 za 200e a na njemu možeš I android apps da instaliras.

Odgovori