Pozdrav svima,
Pre svega svima Srecna Nova Godina i sve najbolje! Da predjem na stvar, hitno mi je potrebna pomoc. Situacija je sledeca: Posedujem Galaxy S2 koji je ocigledno skinut sa neke inostrane mreze. Nakon prvog paljenja, pokazao je da je zakljucan. Odnet je u prodavnicu gde je rootovan, otkljucan i nakon toga unrootovan (na moj zahtev) i sve je funkcionisalo ok. Medjutim, juce sam pustio software update (na 4.1.2), koji je uspesno odradjen, ali je sada telefon ponovo zakljucan. Hitno mi treba da u toku dana resim ovaj problem, jer ne mogu da cekam ponedeljak da bih odneo telefon u servis. A kapiram da to moze i u "kucnoj radinosti" da se odradi. Tako da bih vas zamolio da neko ko ima vremena i zivaca, iste malo posveti meni i resavanju ovog problema. Znaci interesuje me samo otkljucavanje telefona, samim tim pretpostavljam i rootovanje. Hvala unapred.
Root/Unlock hitna pomoc!!!
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Re: Root/Unlock hitna pomoc!!!
Za rutovanje se potrudi sam a za trajno otkljucavanje cu ti ja poslati apk kad obavis root.
Pozdrav.
Pozdrav.
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Nasao sam tutorial neki, koji cu ispratiti. Zamolio bih te samo da kad imas vremena, pustis na pp apk i usputno kratko uputstvo. Hvala
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Anony, uradi root, to ti je 5min posla, a posle toga sa marketa skini GalaxySim Unlock i to je to. Pokreni aplikaciju, neka odradi svoje i imas otkljucan S2.
Ziv bio i svako dobro.
Ziv bio i svako dobro.
- Anony
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
- :: iPhone 6 16GB Silver
Odradjeno sve i reseno. Hvala Chobby88 i Azimuth. 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Napravice ti folder u rutu interne mem. Nemoj ga brisati i sve ce biti ok. Sama aplikacija ti vise ne treba, mozes je skinuti slobodno 
Ako ti bas bode oci taj folder mozes ga i sakriti uz pomoc es file explorera i sl aplikacija.
Ziv bio

Ako ti bas bode oci taj folder mozes ga i sakriti uz pomoc es file explorera i sl aplikacija.
Ziv bio

Da li neko moze da mi pomogne da root moj andorid telefon 5.1.1 Coolpad modena e501 ?